עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי שמץ, מכיר רק את הרחוב בני אפריים שנמצא ממש ליד איפה שאני גר.בית יהודי סרביה
ברח' בני אפרים,צפון
"בסרביה" - חבל ארץ היסטורי במזרח אירופה, שהיה שייך לרומניה ומוקדם יותר לנסיכות מולדובה, הכלול כיום ברובו ברפובליקת מולדובה ומיעוטו באוקראינה. בסרביה נקראה על שם השליט הרומני בסאראב הראשון.בית יהודי סרביה
אם תהיה אופציה של "חבר טלפוני" אתה הראשון שאתקשר אליו..אולי באחד הימים תשתתפו בשעשועון טריוויה נושא פרסים וזו תהיה השאלה האחרונה לפני הפרס הגדול.
מתי יפתח בערך? ויש עוד פרטים לגבי מנוי?זה אכן בבית יהודי בסרביה. המקום יעבור שיפוץ בחודש הקרוב. בעוד כחודש יהיו בו מונולופיט וספת לחיצה תחרותית. במות לדדליפט והרבה ברזל. קצת יותר מאוחר ( אילוץ של הזמנות מחו״ל וזמן הגעת הציוד ארצה) מכשירי כוח של האמר , כלובים וכל מה שצריך פאוארליפטר , בודיבילדר וכל אחד שמעריך כוח. בנוסף כל הציוד התומך/- סלקטורים, הליכונים, קרוסטריינרים.
יהיה חזק!
מקווים לראותכם בקרוב
את מודעת אולי לגבי המחירים לחודש?זה אכן בבית יהודי בסרביה. המקום יעבור שיפוץ בחודש הקרוב. בעוד כחודש יהיו בו מונולופיט וספת לחיצה תחרותית. במות לדדליפט והרבה ברזל. קצת יותר מאוחר ( אילוץ של הזמנות מחו״ל וזמן הגעת הציוד ארצה) מכשירי כוח של האמר , כלובים וכל מה שצריך פאוארליפטר , בודיבילדר וכל אחד שמעריך כוח. בנוסף כל הציוד התומך/- סלקטורים, הליכונים, קרוסטריינרים.
יהיה חזק!
מקווים לראותכם בקרוב
זה אכן בבית יהודי בסרביה. המקום יעבור שיפוץ בחודש הקרוב. בעוד כחודש יהיו בו מונולופיט וספת לחיצה תחרותית. במות לדדליפט והרבה ברזל. קצת יותר מאוחר ( אילוץ של הזמנות מחו״ל וזמן הגעת הציוד ארצה) מכשירי כוח של האמר , כלובים וכל מה שצריך פאוארליפטר , בודיבילדר וכל אחד שמעריך כוח. בנוסף כל הציוד התומך/- סלקטורים, הליכונים, קרוסטריינרים.
יהיה חזק!
מקווים לראותכם בקרוב
אפשר להרים סודנים, זה היה ספורט עיקרי עד לפני כמה שנים בערד 🤣מזל טוב ובהצלחה
אני רק רוצה לומר שאני תל-אביבי ואני קצת מתבאס שכל המכונים התומכים בהרמת משקולות רצינית נמצאים בצפון ת"א.
(אתם, הדר יוסף והאוניברסיטה), מה עם משקולות פה בדרום העיר?
אין שום קשר בין המקום לבין איגוד זה או אחר. המקום בבעלות פרטית של לוליק ושלי. אכן זכינו לכך שיהיה לנו ציוד סוף מבית היוצר של ולרי, אבל אין שום קשר לאיגודים. לוליק ואנוכי וזהו. כולם מוזמנים בין אם אתם באיגוד זה או אחר ובין אם אין לכם קשר ל״איגודים״😃אם יש משהו שהאיגוד של לוליק וולירי טוב זה ציוד...יהיה מעניין לראות מה יהיה שם.