הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון power lifting בתל אביב

• פותח/ת השרשור noam128
  • פורסם בתאריך

noam128

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
אני מחפש מכון טוב בתל אביב, עד כה בכל המכונים שבהם ביקרתי הציוד לא היה תקני או לא היה מספיק מקום להתאמן.
האם יש למישהו המלצות?

זה אכן בבית יהודי בסרביה. המקום יעבור שיפוץ בחודש הקרוב. בעוד כחודש יהיו בו מונולופיט וספת לחיצה תחרותית. במות לדדליפט והרבה ברזל. קצת יותר מאוחר ( אילוץ של הזמנות מחו״ל וזמן הגעת הציוד ארצה) מכשירי כוח של האמר , כלובים וכל מה שצריך פאוארליפטר , בודיבילדר וכל אחד שמעריך כוח. בנוסף כל הציוד התומך/- סלקטורים, הליכונים, קרוסטריינרים.
יהיה חזק!
מקווים לראותכם בקרוב

בית יהודי סרביה
"בסרביה" - חבל ארץ היסטורי במזרח אירופה, שהיה שייך לרומניה ומוקדם יותר לנסיכות מולדובה, הכלול כיום ברובו ברפובליקת מולדובה ומיעוטו באוקראינה. בסרביה נקראה על שם השליט הרומני בסאראב הראשון.
(סתם עיניין אותי אז בדקתי. אולי באחד הימים תשתתפו בשעשועון טריוויה נושא פרסים וזו תהיה השאלה האחרונה לפני הפרס הגדול..).

אולי באחד הימים תשתתפו בשעשועון טריוויה נושא פרסים וזו תהיה השאלה האחרונה לפני הפרס הגדול.
אם תהיה אופציה של "חבר טלפוני" אתה הראשון שאתקשר אליו..

זה אכן בבית יהודי בסרביה. המקום יעבור שיפוץ בחודש הקרוב. בעוד כחודש יהיו בו מונולופיט וספת לחיצה תחרותית. במות לדדליפט והרבה ברזל. קצת יותר מאוחר ( אילוץ של הזמנות מחו״ל וזמן הגעת הציוד ארצה) מכשירי כוח של האמר , כלובים וכל מה שצריך פאוארליפטר , בודיבילדר וכל אחד שמעריך כוח. בנוסף כל הציוד התומך/- סלקטורים, הליכונים, קרוסטריינרים.
יהיה חזק!
מקווים לראותכם בקרוב
מתי יפתח בערך? ויש עוד פרטים לגבי מנוי?

יהיה חזק!
מקווים לראותכם בקרוב
את מודעת אולי לגבי המחירים לחודש?

אשמח אם תפרטו מה יהיה הציוד, בצורה קצת יותר ספציפית.
איזה מוטות, פלאטות וכו'.

אם יש אפשרות לדעת מה יהיו העלויות, זה יהיה מצויין.

תודה.

אותי מעניין:

1. האם אפשר לעשות מנוי חודשי או רק שנתי
2. האם יש איזור weightlifting (לזרוק מגובה קלינים, סנאצים וכו')
3. מתי יפתח

יהיה חזק!
מקווים לראותכם בקרוב

תעלו בבקשה מידע מלא עם תמונות ו/או לינק לדף פייסבוק כדי שנוכל להפנות ולהמליץ לאנשים שמעוניינים במכון מקצועי להתאמן בו באזור.

ושיהיה בהצלחה

נערך לאחרונה:
תהיה כניסה חד פעמית/כרטיסייה/אפשרות לבוא רק פעם בשבוע?
יהיה ציוד ומקום לWeightlifting?

מזל טוב ובהצלחה
אני רק רוצה לומר שאני תל-אביבי ואני קצת מתבאס שכל המכונים התומכים בהרמת משקולות רצינית נמצאים בצפון ת"א.
(אתם, הדר יוסף והאוניברסיטה), מה עם משקולות פה בדרום העיר?

מזל טוב ובהצלחה
אני רק רוצה לומר שאני תל-אביבי ואני קצת מתבאס שכל המכונים התומכים בהרמת משקולות רצינית נמצאים בצפון ת"א.
(אתם, הדר יוסף והאוניברסיטה), מה עם משקולות פה בדרום העיר?
אפשר להרים סודנים, זה היה ספורט עיקרי עד לפני כמה שנים בערד 🤣

אכן זה המקום של הגרייטשייפ. הרשת עוזבת והמקום יקרא Underground.
הוא כבר פתוח כחדר כושר (כאמור של הגרייטשייפ עד 1/7). במהלך החודש הקרוב יערך בו שיפוץ. המקום ממשיך לפעול כרגיל גם במהלך השיפוץ. עם סיום השיפוץ, בתחילת יולי, יהיה בו חלק מהציוד המתוכנן - במות דדליפט, מונוליפט, ספת לחיצה מקצועית. במהלך החודשיים הבאים יגיע הציוד שהוזמן מחו״ל: מכשירים מתוצרת האמר, אצטק, לייפפיטנס ועוד.
נשתדל למקם את הבמות כך שניתן יהיה להשתמש גם לוויטליפטינג.
תהיה אפשרות לכרטיסיות ולסוגי מנויים שונים מבחינת תקופת מנוי.
מידע מפורט לגבי פלאטות, מוטות, מחירים נפרסם בתחילת יולי. יכולה לומר שיהיה לפחות סט אחד של פלאטות פאוארליפטינג תיקני, וסבירות גדולה מאןד שגם של וויטליפטינג . סטרונגמן לא בשלב ראשון אבל יש סיכוי גדול לציוד אימונים ייעודי להורדת ידיים.

10379978_653028314744976_6439723819517776114_o.jpg
אכן זה המקום של הגרייטשייפ. הרשת עוזבת והמקום יקרא Underground.
הוא כבר פתוח כחדר כושר (כאמור של הגרייטשייפ עד 1/7). במהלך החודש הקרוב יערך בו שיפוץ. המקום ממשיך לפעול כרגיל גם במהלך השיפוץ. עם סיום השיפוץ, בתחילת יולי, יהיה בו חלק מהציוד המתוכנן - במות דדליפט, מונוליפט, ספת לחיצה מקצועית. במהלך החודשיים הבאים יגיע הציוד שהוזמן מחו״ל: מכשירים מתוצרת האמר, אצטק, לייפפיטנס ועוד.
נשתדל למקם את הבמות כך שניתן יהיה להשתמש גם לוויטליפטינג.
תהיה אפשרות לכרטיסיות ולסוגי מנויים שונים מבחינת תקופת מנוי.
מידע מפורט לגבי פלאטות, מוטות, מחירים נפרסם בתחילת יולי. יכולה לומר שיהיה לפחות סט אחד של פלאטות פאוארליפטינג תיקני, וסבירות גדולה מאןד שגם של וויטליפטינג . סטרונגמן לא בשלב ראשון אבל יש סיכוי גדול לציוד אימונים ייעודי להורדת ידיים.
והערה -
אם יש משהו שהאיגוד של לוליק וולירי טוב זה ציוד...יהיה מעניין לראות מה יהיה שם.
אין שום קשר בין המקום לבין איגוד זה או אחר. המקום בבעלות פרטית של לוליק ושלי. אכן זכינו לכך שיהיה לנו ציוד סוף מבית היוצר של ולרי, אבל אין שום קשר לאיגודים. לוליק ואנוכי וזהו. כולם מוזמנים בין אם אתם באיגוד זה או אחר ובין אם אין לכם קשר ל״איגודים״😃
10379978_653028314744976_6439723819517776114_o.jpg

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 15.7 · צפיות: 140
נשמע מאוד מאוד חיובי, על סף חלוצי. במיוחד אהבתי את ההתנערות מאיגודים ופוליטיקה.
אני לא גר קרוב אבל בהחלט אבוא לראות את המקום, נשמע מעולה שיהיה המון בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית