הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Mute
  • פורסם בתאריך

Mute

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
9
66
3
לפני שלושה שבועות חזרתי לחד"כ, עשיתי סקוואט 40 קילו, בנץ' 30, דדליפט טכניקה.

עכשיו המשקלים נכון להיום הם:
סקוואט 72.5
בנץ' 60
פרס 35
דדליפט 75

עשיתי BOR אבל אני לא גמיש מספיק ולא מצליח את זה עם טכניקה נכונה. אני מחליף את זה במתח. אימון הבא אני אמדוד כמה אני בכלל יכול לעשות, נראה לי בסביבות ה4.. ואעשה 3xMAX

גובה אני חושב 175 משקל 68. הייתי 66-67 לפני שבועיים.

אתמול פספסתי אימון, שבועות, נסגר ב1, חשבתי יסגר ב3 וקמתי ב12:30. לא נורא אלך מחר אפציץ בכל הכוח.

ראיתי כבר בפורום השני, בהצלחה!
אני כניראה גם אתחיל SS עוד מעט 😛

• פותח/ת השרשור
תודה.

תוכלו להגיד איך הטכניקה?

סקוואט 70 קילו לפני כמה אימונים:

סט 1:

סט 2:

שלישי לא צילמתי.

דדליפט אימון שעבר 70 קילו, זו הייתה החזרה החמישית והאחרונה, חבר אמר שלא עשיתי טוב אז הוא שם לי רגל על המוט, גרם לי לחכות שיוציא פלאפון ויצלם את החזרה האחרונה..

חחחחחחח הרגת אותי עם המוזיקה
בכל מקרה אני לא מבין גדול אבל מציע שתעלה סרטונים יותר "נורמליים"
קצת קשה לראות כי זה הפוך וגם הצלם זז

• פותח/ת השרשור
אימון B

סקוואט 5-5-5 משקל 75 קילו. היה קשה יחסית וקרס לי החזה למטה לשנייה בעלייה באיזה 2-3 חזרות.

פרס 37.5 קילו הצלחתי הכל 5-5-5 בלי יותר מדי קשיים.

מתח הצלחתי 6-4-2. אמשיך לעשות 3XMAX עד שאגיע לאיזה 10-15 ואוסיף משקל.

בכללי אני מעלה בסקוואט ב2.5 קילו וגם בפרס.

אימון הבא בנץ' 62.5 ודדליפט 80.

אימון הבא אנסה לצלם את הדדליפט מהצד.

• פותח/ת השרשור
אימון A

סקוואט 5-5-5 משקל 77.5. אעלה סרטונים מאוחר יותר.

בנץ' פרס - 62.5 4-4.. ואז הורדתי ל60 ועשיתי עוד 4.. בכל חזרה חמישית עזרו לי אז לא החשבתי.
הבעיה שאימון שעבר עשיתי 60, 5-5-4. אמרו לי שעשיתי 5-5-5 וחזרה שישית עזרו לי יעני, והייתי בטוח שלא אבל האמנתי לו והעליתי משקל, והיה כשל.

אימון הבא לעשות 62.5 או 60? עדיף לעלות לא?

דדליפט 80 קילו 5 חזרות.

הוא צילם רק ארבע, אבל עשיתי חמישי גם.

בכל מקרה, תוכלו להגיד איך הטכניקה, ומה לעשות עם הבנץ'?

תודה. סקוואט סט 1 מאתמול:

סקוואט סט2:

• פותח/ת השרשור
אימון חרא היום. האמת באתי עייף...

סקוואט 5-5-5 על 80 קילו אבל הטכניקה פשוט גרועה. הבעיה שלי שנכנסות לי הברכיים לבפנים כשאני למטה. רואים את זה טיפה הסרטונים למעלה, אף אחד לא מגיב לי חח. אני הולך להשאר על אותו משקל כדי לעבוד על הטכניקה. המשקל היה קשה ממש גם.

פרס 5-4-4 על 40 קילו.
נשאר על המשקל.

מתח 7-5-3
לאט לאט עולה, כשאני מגיע ל10 חזרה ראשונה אני מוסיף משקל ועושה 5-5-5. שוקל להוסיף מתח גם לA עד אז, יעמיס?

אשמח לתגובות לגבי הטכניקה בסקוואט ועצות לשיפור.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 70 5-5-5 בעיקר עבדתי על טכניקה, להוציא ברכיים החוצה והיה 90% טכניקה טובה. אני מעלה ב5.

בנץ'... לא יודע למה יש לי בעיות בתרגיל הזה פתאום. שמתי 62.5 והצלחתי 4, כנראה בגלל האחיזה ובגלל שתפוסה לי הכתף...
בכל מקרה הורדתי ל60, עשיתי 5 ואז שוב 4... עזרו לי בחמישי. אני אעשה סוג של ריסט. אימון הבא 60... או 57.5?

המשכתי לדדליפט. 85. היה קשה, כמעט נפל לי מהיד, אני עושה פעם הבאה MIXED GRIP ומעלה ב5 מקווה לטוב.

לא אוכל מספיק בנתיים, אני במאזן חיובי של 200 קלוריות בערך, אין אפשרות כל כך לאכול יותר כרגע. סוף החודש יהיה טוב יותר ואני מאמין שאהיה במאזן חיובי של 500-1000 אפילו, למרות שאני לא רוצה יותר מידי ומאמין ש500 יספיק. בכל אופן אני מקדיש תחודש יותר לטכניקה מצוינת ועלייה איטית בסך הכל בכל התרגילים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז ככה.. היה בגרות היום הייתי צריך לקום ב7, לא נרדמתי אתמול אז יצא שישנתי 5 שעות וחצי. למרות זאת הלך טוב.
היה לי אחרי זה עוד עבודה עמדתי על הרגליים הכנתי 32 פיצות ב4 שעות~ אז גם כאבו לי הרגליים רצח.
הלכתי לחד"כ ב8:30... עייף.

סקוואט 75 הצלחתי 5-5-5 עם טכניקה טובה! חזרות אחרונות היו קשות אבל זה סתם כי הייתי עייף, אני מעלה ב5 קילו ומקווה לשמור תטכניקה.

פרס 40 קילו הצלחתי גם 5-5-5 שזה הפתיע אותי טיפה עם השינה... מעלה אימון הבא!

מתח האמת לא ספרתי דפקו לי את כל הסטים. אבל לא הצלחתי יותר מ6~ בראשון וזה כנראה גם בגלל השינה וגם בגלל שהיה לי פרס לפני וזה דפק לי טיפה תכתפיים.

אימון סבבה. גיליתי שהאוכל שאני אוכל לא תמיד במאזן חיובי מספיק, קונה מחר-מחרותיים משקל מטבח למדידה מדויקת ואז יהיה אפשר לאכול בצורה נורמאלית יותר מבלי "לקוות" שאני במאזן חיובי.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 80 קילו 5-5-5 טכניקה לא משהו..
בסרטון הוא התחיל לצלם מחזרה 2.. ורק היא וחזרה 1 טובות השאר לא לקחתי אוויר לבטן ובגלל זה קרסתי קדימה. נראה לי אני אעלה ב2.5 ואנסה לתקן.. או שאשאר על המשקל הזה לתקן תטכניקה, מה אומרים?

בנץ' 60 הצלחתי 5-5-5 דיי בקלות. מעלה ל62.5.

דדליפט 90 קילו הצלחתי 5 אבל אני חושב שהתעגל הגב יותר מידי.
עצות לשיפור? זה פושט כבד וכבר לא שולט על זה. בחזרה 5 כמעט נפל לי המוט מהיד, שיניתי אחיזה לא לMIXED GRIP אלא שהאגודל מתחת ל4 אצבעות, אממש את זה פעם הבאה ומעלה ב2.5. לא רוצה לדפוק תגב.

• פותח/ת השרשור
מאתמול:
סקוואט 80 - השארתי משקל כדי לעבוד על הטכניקה. היה סבבה אני ממשיך לעלות משקל עכשיו. 5-5-5
פרס 42.5 - 5-4-4 קשה חח.. משאיר משקל.
מתח - עשיתי 7-5-4
יכולתי בסט הראשון יותר אני מאמין.

בגלל שזה סוף שבוע הוספתי פלאנק כדי לחזק את הבטן סטאטית (לסקוואט) וגם שני סטים ליד קדמית.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 82.5 5-5-5 דווקא יותר קל מפעם שעברה חח.
בנץ' 62.5 5-5-5 דיי קל..
דדליפט 95 עשיתי 4 חזרות. לא ניסיתי חמישי אבל הייתי מצליח חמישי. תרגיל בן זונה. החליק לי המוט מהיד בחזרה שנייה, שלישית כמעט נפל בכלל ורביעית לא יודע מה הלך בכלל. הגב התעקם גם אני מאמין. בכל מקרה הגיע הזמן לMIXED GRIP. אימון הבא אני אולי אפילו אוריד ל90 אני שובר לעצמי תגב ככה... אעבוד על טכניקה

משקל עדכני 70.5. התחלתי לאכול הרבה יותר, מודד הכל. עליתי בשבוע האחרון קילו. בחודש האחרון 3 קילו~.
אחלה התקדמות. יש תוצאות, ידיים גדלו, גב גדל, התרחב. סך הכל מרוצה עד כה.

נערך לאחרונה:
להבא צלם את הסרטונים מהצד,שנוכל לראות טוב יותר
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה! נראה לי אני אעשה טכניקה של הדדליפט אימון הבא, לא רוצה לבזבז על זה עוד אימון/זמן.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 85 5-5-5 דיי קשה, ישנתי 6-7 שעות, כנראה זו הסיבה. מעלה ב2.5.

פרס 42.5 5-5-5 דיי קשה גם. חזרה אחרונה עלתה באיטיות. נראה לי אני אעלה אבל בטוח יהיה כשל אם אני עולה.

מתח עשיתי איזה 6.. כל פעם יש לי בעיה בתרגיל המסריח הזה ואין התקדמות בגלל זה כל כך. אני החלפתי חזרה לBOR.

עשיתי 35 קילו BOR ויצא 5-5-5. זה היה קל. אולי אעלה ב5 אפילו.

דדליפט עשיתי טכניקה עם MIXED GRIP כי רציתי לבוא מוכן לאימון הבא. 70 קילו, נראה לי סבבה.

משקל כתב 72 חח לא יודע מה הולך עם זה, כנראה נוזלים.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 87.5 5-5-5 קשה. סט שני חזרה אחרונה כמעט לא עלתה, אבל זה כי כל המכון הסתכל עליי והייתי תחת לחץ וגם לא נחתי מספיק בין הסטים. סט אחרון היה סבבה.

בנץ' 65 5-5-5 לא יודע למה אני לא נתקע יותר, מצוין. ממשיך לעלות.

דדליפט 95 נשארתי על משקל, החלפתי למוט אחר ואחיזה אחרת (MIXED) והיה הרבה יותר קל מפעם שעברה למרות שעדיין גב עליון מתעקם קצת. מעלה ל100.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 90 5-4-4 כשל ראשון שלי בסקוואט בחיים חח. בסט שלישי זה היה יותר מנטאלי, אמרתי שלא אצליח ודחפו אותי לעשות עוד חזרה והייתי מצליח אבל לא האמנתי בעצמי אפשר להגיד..

פרס 45 .. 5-3 זה כי הוא סגר תמכון ונחתי פחות מדקה בין הסטים..

BOR לא הספקתי מן הסתם..

באתי מאוחר למכון.

סקוואט:

• פותח/ת השרשור
סקוואט 90 5-5-5 מישהו עזר לי בחזרה האחרונה טיפה ממש כי עליתי לאט, אבל זה היה לקראת הסוף כך שלא שינה כלום כל כך.. מעלה משקל. מתחיל לפחד מהתרגיל הזה כי אין לנו כלוב...

בנץ' 67.5 עשיתי 5-5-5F משאיר משקל.

דדליפט 100 קילו! 5 חזרות. היה יותר קל מפעם שעברה האמת חח.

משקל גוף 72.5. מיום חמישי עד היום לא אכלתי כל כך טוב, אחזור לאכול נורמאלי ביום חמישי.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 90 5-5 (לא אוכל טוב והיה לי כאב בכף רגל משהו מטורף) לא יודע מה לעשות עם התרגיל הזה, אשאיר 90 ואז אימון הבא אעלה...

פרס 45 5-4-4

BOR 40 קילו 5-5-5 דיי קל

• פותח/ת השרשור
סקוואט 90.. 5-5-5 סוף סוף!! מעלה ב2.5

בנץ', אין לי מושג מה קרה, היה לי גם כאב בכתף אחרי כל סט. 5-5F-4F.. משקל 67.5

דדליפט 102.5 קל.. כמו PUSSY העליתי רק ב2.5.. הייתי צריך לעלות ב5. אימון שעבר אשכרה רעדו לי הרגלים בחזרה האחרונה והפעם זה היה הרבה יותר קל. מעלה ב5...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית