הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Mute
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
סקוואט 92.5 5-5 לא נכנסתי לסט שלישי. חזרות אחרונות היו פשוט סיוט עם טכניקה חרא גם וכאב לי הגב עליון שזה לא קורה בחיים..

פרס 45 5-5-4 אולי הייתי יכול 5 בסט האחרון אם הייתי נח יותר, בכל מקרה אימון הבא אם אני לא מצליח 5-5-5 אני עושה ריסט (אמור להצליח)

BOR עשיתי 45 קילו 5-5-5 מתחיל להיות קשה.

שוקל לעבור לAB חח הסקוואט ממש בעייתי בלי כלוב, היום המאמן רץ אליי לחזרה אחרונה בסט שני כמו מטורף כי הוא ראה שעליתי לאט (אבל עליתי לבד) אם הייתי נכנס לסט שלישי הייתי בטוח מצליח 4 לפחות (אבל הייתי צריך לנוח איזה רבע שעה, לא מגזים)

כשאני מבקש ממישהו לשמור לי אני גם מסתמך עליו ופחות מנסה בעצמי וזה בעייתי. או שאני עובר מכון או מחליף לAB. נראה כבר.. אסגור שבוע SS, אשן על זה טוב.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 90 .. לא היה לי כוח ל92.5 וגם ככה היה קשה ופשוט נמאס התרגיל הזה קצת, אני עושה ריסט גם כי אני תקוע ומתקדם רק עם טכניקה ממש גרועה, על הפנים. אימון הבא 80-82.5 נראה.

בנץ' 67.5 עשיתי 5-5F-3F
לא נחתי כמעט בין סט שני לשלישי כי כמעט סגרו תמכון ורציתי להספיק דדליפט. עושה ריסט גם בזה..

דדליפט 107.5 טכניקה לא משהו ...

צולמו החזרות האחרונות... עשיתי 5 אבל

לא יודע איך מתקנים את זה, אני מוציא חזה אבל איך שאני מנתק את המוט מהרצפה פשוט קורס לי הגב עליון. התחתון האמת נשאר ישר אין לי כאב בו בכלל. אני יודע ש @BarBibas היה לו אותה בעיה.. איך סידרת? שווה להמשיך לעלות משקל או לסדר טכניקה ואז? או שניהם ביחד.. אשמח לטיפים בנושא הזה..

מצטער אחי אבל הסרטון ממש ממש לא ברור , מעבר לזה שהוא הפוך , אני לא יכול לזהות ככה את הבעיה
אתה טוען שהגב העליון שלך הוא עגול ?
אם כן אז תברר אולי זה קשור לקיפוזיס , תצלם פעם הבאה יותר ברור שיהיה אפשר לראות אם אתה נכנס טוב לסט אפ

• פותח/ת השרשור
אני אוריד משקל ואנסה לתקן. אימון היום:

סקוואט 82.5 5-5-5 ודווקא לא קל. דיי קשה אפילו. עשיתי ריסט. הייתי כל הזמן קורס קדימה בחזרות אחרונות ב90 קילו וככה מקל על העליה וזה סוג של צ'יט. עכשיו עשיתי עם טכניקה מצויינת ואעלה בהדרגה עם טכניקה נכונה.

פרס 45 סוף סוף 5-5-5 היה קשה סטים ראשונים אבל שלישי הייתי ברייץ' או משהו, רץ חלק כל כך. מעלה.

BOR - לא קל 50 קילו. עשיתי אפילו סוג של צ'יט הקפצתי טיפה תמוט בסט האחרון כי היה קשה בלי לשים לב. אני משאיר משקל לשפר את זה כי אם אני שוב אעלה עם טכניקה לקויה אני סתם אפצע או אעבוד על עצמי.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 85 5-5-5 לא קל אבל טכניקה מאוד טובה

בנץ' 62.5 5-5-5 קל (ריסט)

דדליפט 90 קילו ציפיתי שיהיה יותר קל, עבדתי על טכניקה, נראה לי סבבה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 87.5 5-5-5
פרס 47.5 4-4-4
BOR סבבה 50 5-5-6 בטעות עשיתי 6..

• פותח/ת השרשור
סקוואט 87.5 נשארתי כי לא הייתי סגור על העומק אימון שעבר
בנץ' 65 5-5-5 קל
דדליפט 95 גב מצוין לדעתי, סירטון למטה

• פותח/ת השרשור
סקוואט 92.5 5-5-5
בנץ' 67.5 5-5-5 מעלה
דדליפט 100, גב עליון שוב מתעקם

• פותח/ת השרשור
סקוואט 85 - עברתי לLB סוף סוף. לא כזה סגור על הטכניקה עדיין אבל יהיה בסדר. אימון הבא 90. היה דיי קל יחסית.
פרס 47.5 - 5-5-5 מעלה משקל
BOR בטעות השארתי אותו משקל 52.5... 5-5-5 גם כן קל. מעלה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 90 - קצת קשה להתרגל לLB, סט ראשון לא מיקמתי תמוט נכון אבל השאר היו סבבה.

בנץ' 70 5-5F-5F

דדליפט 105 לא כזה קשה.

• פותח/ת השרשור
אימון של יום חמישי..

סקוואט 92.5 עם LB לא הלך טוב 4-5 לא בגלל שקשה אלא בגלל המיקום של המוט.
פרס 50 4-5-4 בסט ראשון היה לי כיווץ שריר בכף רגל אז החזרתי
BOR עשיתי 55 5-5-5

• פותח/ת השרשור
סקוואט 92.5 5-5-5 חזרתי לHB.. רק ככה אני מצליח נורמאלי. ממשיך לעלות משקל

בנץ' 70 5-5-5F

דדליפט 110 5.

סרטון של הדדליפט מתחיל ב39 שניות, צריך לעבוד על להוציא חזה ולמשוך כתפיים אחורה..

• פותח/ת השרשור
סקוואט 95 5-5-5 חזרה אחרונה איטית רצח. ממשיך לעלות

פרס 50 5-5-4

BOR עשיתי 57.5 5-5-5 נראה לי טכניקה טיפה התפקששה

• פותח/ת השרשור
סקוואט 97.5 קשה מאוד 5-5-3F
ואז השלמתי שני סינגלים, דקה מנוחה בין כל אחד.

בנץ' 70.. לא היה זמן שוב בגלל שזה יום שישי ובזבזתי איזה שעה על הסקוואט כי היה תפוס וזה, אז מיהרתי:
5-5F-3F

ריסט?

דדליפט שוב מיהרתי לא היה זמן הוא כבר כיבה תאורות ותמוזיקה אז עשיתי זריז 110 שזה היה קל אבל שוב גב עליון מתעקם, פשוט לא מצליח להשאיר אותו ישר, גב תחתון אבל טוב מאוד בכל מקרה..

• פותח/ת השרשור
סקוואט 100, הבאתי 3 חזרות והרגשתי שלא היה לי עוד. הייתי במיקום חרא, היו מולי ומאחורי אנשים והיה מולי ספסל ולא ראיתי תמראה... איבדתי כיווץ.
בכל מקרה הורדתי ל90 ועשיתי 5-5 וזה לא היה קל.

פרס 50 עשיתי 5-5-5 מעלה משקל.

וBOR השארתי על 60 כי עשיתי צ'יט פעם שעברה אבל אני ממשיך לעלות זה לא כזה קשה. 5-5-5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית