הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לעלייה במסה/חיטוב

• פותח/ת השרשור sg1
  • פורסם בתאריך

sg1

משתמש מתחיל
139
2
נק' מוניטין:
11
139
2
שלום לכולם,
אני מעוניין לשנות בקרוב את תוכנית האימונים בשביל עלייה במסה/חיטוב ,והעניין הוא שאני מתלבט באיזה אופן של תוכנית לעשות זאת,פולבודי או בתוכנית הקלאסית A-B .

אני מאוד אוהב את הפולבודי (זה מה שאני עושה עכשיו מטרה מאוד ספציפית) .
אני רוצה להדגיש שאני נמצא בכושר הכי טוב שלי מזה שנים .
אשמח לתגובות תודה .

• פותח/ת השרשור
על סמך מה אתה אומר את זה בדיוק ?.
אם זה בגלל ה'המסה/חיטוב' אז תן לי להסביר את עצמי כפי הנראה לא הייתי מספיק ברור .
כשאני אומר מסה/חיטוב אני מתכוון לשינוי לפי תוכנית האימונים (פולבודי/AB) בעיקרון זה לא כל כך משנה מה יבוא קודם אני יחליט לפי התוכנית ,
נכון שההיגיון אומר חיטוב ורק אז העלייה במסה.
ולהגיד שאני לא מושג זה קצת קיצוני, הרי אין לך מושג מי אני וכמה פעמים בשבוע/יום אני מתאמן ולאיזה מטרה אני מתאמן.

הרושם הראשוני הראה את זה, בכל אופן אם אתה מתאמן מתחיל כמו שאני מאמין שאתה,

לחיטוב תשאר על fbw 3 פעמים, במידה ותחליט מסה, תעשהab 4 פעמים.(במידה ואתה לא מעוניין בתכנית כוח)

קודם כל תוריד את הסטיגמה המטופשת שהרבה חושבים , חיטוב או מסה נקבע אך ורק ע"פ התזונה ! ולא ע"פ תוכנית האימונים
לא משנה עם איזה תוכנית תהיה , FBW או AB זה וריאציות שונות לתוכנית בילדינג , אבל מסה/חיטוב נקבע אך ורק ע"פ התזונה שלך

• פותח/ת השרשור
הרושם הראשוני הראה את זה, בכל אופן אם אתה מתאמן מתחיל כמו שאני מאמין שאתה,

1) סמוך עליי שכשאני אומר שיש לי ניסיון אז יש אני כבר קרוב לעשור שחיין תחרותי נע בין חובבני למקצועני (שבוע הבא טס לתחרויות בחו''ל )
אז אני חושב שיש לי מידה מסוימת של ניסיון .

לחיטוב תשאר על fbw 3 פעמים, במידה ותחליט מסה, תעשהab 4 פעמים.(במידה ואתה לא מעוניין בתכנית כוח)
2) אני ציפית לסוג תגובה כזאתי ,(אבל את זה חידשת לי אני ידעתי שאם fbw אפשר לעשות גם מסה לא חיטוב .
על סמך מה אתה אומר את זה ??
קודם כל תוריד את הסטיגמה המטופשת שהרבה חושבים , חיטוב או מסה נקבע אך ורק ע"פ התזונה ! ולא ע"פ תוכנית האימונים

את זה ידעתי רק רציתי להתייעץ איתכם על איזה תוכנית אתם הכי ממליצים

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שבסוף אני יילך על עניין המסה,מכיוון שאני גם ככה רזה(לא הייתי אומר חטוב אחוזי שומן נמוכים מאוד אבל עדיין רזה יש ריבועים).
אז השאלה היא כזאת FBW או AB ??

• פותח/ת השרשור
אז זהו שקראתי את זה וגם את רוב המאמרים בנושא באתר ולא הצלחתי להבין אותם כל כך הם נראים לי מאוד מורכבים .זה האמת או שזה רק אני ??

אז זהו שקראתי את זה וגם את רוב המאמרים בנושא באתר ולא הצלחתי להבין אותם כל כך הם נראים לי מאוד מורכבים .זה האמת או שזה רק אני ??

תוכנית פשוטה

A;
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X5
פרס 3X5
פאוור קלין\מתח\חתירה(לבחור אחד)

סדר אימונים:
AXBXAXX
BXAXBXX

קח לעצמך שבוע ללמוד את התרגילים

• פותח/ת השרשור
והתרגילי עזר איך אני מכניס אותם ??
ת'אמת אני בדיוק קורא את המאמר באתר שאלות ותשובות של הss

• פותח/ת השרשור
אוקיי אחלה תודה ועוד שתי שאלות .(מצטער על החפירה)
1) כמה זמן ממומלץ/כדי לעבוד בתוכנית הזאתי ??
2) האם יש עוד תוכנית שאתם ממליצים עליה ??
תודה

אוקיי אחלה תודה ועוד שתי שאלות .(מצטער על החפירה)
1) כמה זמן ממומלץ/כדי לעבוד בתוכנית הזאתי ??
2) האם יש עוד תוכנית שאתם ממליצים עליה ??
תודה

עד שאתה ממצה אותה ולא יכול להתקדם מאימון לאימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית