בוא נניח שהטרלתי...😉לא הבנתי למה אתה מתכוון
פאק... ממש חסר גנטיקה.https://www.facebook.com/liron.smoler?fref=ts
זה לירון סמולר חח
ונראה סבבה משו כמו 13-14 אחוז שומן ... תמשיך לעלות לדעתי .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא נניח שהטרלתי...😉לא הבנתי למה אתה מתכוון
פאק... ממש חסר גנטיקה.https://www.facebook.com/liron.smoler?fref=ts
זה לירון סמולר חח
ונראה סבבה משו כמו 13-14 אחוז שומן ... תמשיך לעלות לדעתי .
לפי מה אתה אומר שהוא חסר גנטיקה?בוא נניח שהטרלתי...😉
פאק... ממש חסר גנטיקה.
אם כפי שנטען הוא מפתח גוף שמשתמש בחומרים במשך שנים הייתי מצפה שיהיה הרבה יותר מלא. בוודאי ובוודאי ל-level הזה.לפי מה אתה אומר שהוא חסר גנטיקה?
כולם צוחקים עליו בתחום ואומרים שהוא בזבוז של חומרים ואוכלאם כפי שנטען הוא מפתח גוף שמשתמש בחומרים במשך שנים הייתי מצפה שיהיה הרבה יותר מלא. בוודאי ובוודאי ל-level הזה.
מצחיק לקרוא לו מפתח גוף..אם כפי שנטען הוא מפתח גוף שמשתמש בחומרים במשך שנים הייתי מצפה שיהיה הרבה יותר מלא. בוודאי ובוודאי ל-level הזה.
צודק, לא סתם קוראים לו לירון סמול-ר.כולם צוחקים עליו בתחום ואומרים שהוא בזבוז של חומרים ואוכל
כולם צוחקים עליו בתחום ואומרים שהוא בזבוז של חומרים ואוכל
שלא תבינו לא נכון. כמעט אף מתאמן שמשתמש בסטרואידים לא יגיע לממדים של מפתח גוף מהשורה הראשונה. אבל במקרה הזה הייתי אומר שהוא אפילו קטנצ'יק...מצחיק לקרוא לו מפתח גוף..
אם כפי שנטען הוא מפתח גוף שמשתמש בחומרים במשך שנים הייתי מצפה שיהיה הרבה יותר מלא. בוודאי ובוודאי ל-level הזה.
כשאומרים "אין גנטיקה" לא מתכוונים לכך שהאדם בנוי מרצף DNA שאינו בנוי מגנים... הכוונה היא שהגנטיקה שלו היא כזאת שלא בטוח שפיתוח גוף היא הבחירה הנכונה עבורו...😃אהה אוקיי, אבל זה לא חוסר בגנטיקה כמו שאמרת, אולי התכוונת לחוסר במסה.
לא ניראה לי שאפשרי לדעת אם חסרה לבן אדם גנטיקה.
ברור שלא, לא ציפתי שהוא יראה כמו IFBB PRO, אבל הוא נראה מגוחך במיוחד שהוא משתמש בחומרים. אתה יודע איזה? סתם סקרן.שלא תבינו לא נכון. כמעט אף מתאמן שמשתמש בסטרואידים לא יגיע לממדים של מפתח גוף מהשורה הראשונה. אבל במקרה הזה הייתי אומר שהוא אפילו קטנצ'יק...
אני לא מכיר אותו... גם לא כ"כ משנה במה הוא משתמש... מניח שבמה שכל החברים שלו משתמשים.ברור שלא, לא ציפתי שהוא יראה כמו IFBB PRO, אבל הוא נראה מגוחך במיוחד שהוא משתמש בחומרים. אתה יודע איזה? סתם סקרן.
אני לא מופתע..אני לא מכיר אותו... גם לא כ"כ משנה במה הוא משתמש... מניח שבמה שכל החברים שלו משתמשים.