הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייק חלבון ללא אבקה

• פותח/ת השרשור Ron101
  • פורסם בתאריך

Ron101

משתמש מתחיל
43
4
נק' מוניטין:
1
43
4
Sport ירושלים
יש למישהו רעיונות לשייק חלבון ללא אבקה עם הרבה גם חלבון ומעט קלוריות ומעט שומן?

• פותח/ת השרשור
כאילו דברים ששמים בבלנדר שאפשר לעשות מהם שייק עם הרבה חלבון

ביחס ובטעם אני לא חושב.
אם אתה רוצה, תנסה לשים ביצים או קוטג עם טחינה או חמאת בוטנים וקצת שיבול שועל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה 😁

שים כ שלוש חלבונים של הביצה כף שוקו חצי כף סוכר כוס מים חמים ורבע כוס חלב.(יכול לשחק עם המרכיבים בנוסף)
זה איך שאני הייתי מכין לפני שקניתי אבקה

• פותח/ת השרשור
תודה 😃 אתה יודע אולי כמה גרם חלבון יש בזה ?

בסביבות ה30גרם חלבון

לחמם במיקרו חלבוני ביצה,
להוסיף יוגורט 0%, חמאת בוטנים, חלב, בננות, קרח.
המינונים- כאוות נפשך.

למה לא אבקה וזהו?

• פותח/ת השרשור
כי אין לי מספיק כסף ואבא שלי בחיים לא ירשה לי
זה באמת בעיה, זה כי הוא חושב שזה מכיל חומרים לא חוקיים וכל מני סיבות כאלה?
אם כן אתה יכול לנסות להפנות אותו לכמה שיותר מחקרים עדיף מדעיים, או אפילו לקחת על עצמך בדיקת מעבדה אני חושב שראיתי כאן בפורום שמישהו כתב שזה לא יקר כל כך.
וכמובן לספר כמה שיותר כל העובדה שזה בסה"כ מיצוי החלבון של החלב וזה עבר הרבה מאוד בדיקות מעבדה, תקנה דיימטיז אפילו איזו100 בהתחלה כי זה עבר לדעתי הכי הרבה מעבדות וזה הכי יקר ואיכותי כביכול (מה גם שזה מותאים לרגישים ללקטוז אז בטוח שמים יותר תשומת לב בנושא)

אם גם זה לא יעזור אז..תתחיל לחסוך כי אבקה זה מאוד נוח, טעים, וגם חסכוני בכסף בסופו של דבר

• פותח/ת השרשור
אני התחלתי לחסוך ועוד מעט אני יוכל לקנות 😃 אבל אתה יודע לכמה זמן בקבוק כזה גדול של דיימטייז יספיק לי ?

אם אתה מדבר על הגלון הגדול, שהוא 2.2 קילו, הוא מספיק לכ-70 מנות (סקופים)
כמה זמן? תלוי כמה סקופים אתה לוקח ביום.
אתה לא חייב אבקה, בעיקר אם אתה לא שוקל יותר מדי.
להגיע ל-120-150 גרם חלבון זה קל מאוד. בינתיים, תתעסק באכילת החלבון שאתה צריך מחזה עוף, דגים, בשר, ביצים וגבינות.

• פותח/ת השרשור
אבל אם אני עכשיו מתאמן וגם רוצה לרדת במשקל אז אני עדיין צריך לאכול דברי עם הרבה חלבון? כי אמרו לי שחלבון זה משמין

אם אתה מדבר על הגלון הגדול, שהוא 2.2 קילו, הוא מספיק לכ-70 מנות (סקופים)
כמה זמן? תלוי כמה סקופים אתה לוקח ביום.
אתה לא חייב אבקה, בעיקר אם אתה לא שוקל יותר מדי.
להגיע ל-120-150 גרם חלבון זה קל מאוד. בינתיים, תתעסק באכילת החלבון שאתה צריך מחזה עוף, דגים, בשר, ביצים וגבינות.
אני רואה הרבה אנשים שאומרים שלהגיע לכמויות כאלה זה קל. אבל איך באמת עושים את זה? כמה בערך צריך לאכול?

כי אמרו לי שחלבון זה משמין
כל מי שיגיד לך שמשהו משמין תסמן עליו איקס גדול, הוא חרטטן. אין דבר כזה שמשהו משמין.
שום דבר לא משמין.
הכול תלוי מה אתה אוכל במשך היום.

לאכול חלבון כן אתה צריך, ומבחינת השייק חלבון אתה יכול פשוט לאכול קופסת טונה זה בדיוק אותם ערכים כמו של שייק חלבון איזו. 100 קלוריות 25 גרם חלבון 0 שומן 0 פחמימה.

כל מי שיגיד לך שמשהו משמין תסמן עליו איקס גדול, הוא חרטטן. אין דבר כזה שמשהו משמין.
שום דבר לא משמין.
הכול תלוי מה אתה אוכל במשך היום.

לאכול חלבון כן אתה צריך, ומבחינת השייק חלבון אתה יכול פשוט לאכול קופסת טונה זה בדיוק אותם ערכים כמו של שייק חלבון איזו. 100 קלוריות 25 גרם חלבון 0 שומן 0 פחמימה.
רק חבל שבטונה יש 1.3 פחמימה ו12.9 שומן (טונה בשמן צמחי) .. מניח שדיברת על טונה במים ואם אלו באמת הערכים שלה אני מזמין עכשיו קונטיינר הביתה 😋🍴

גם במסטיק יש איזה גרם אל תתעסק ברמת הגרם זה לא חשוב

וכן דיברתי על טונה במים, זה פחות טעים אני מסכים

ממה שזכור לי יש בזה גם פחות חלבון ב-100 גרם.. משהו כמו 19 גרם חלבון

Back
למעלה תחתית