עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזון?יש למישהו רעיונות לשייק חלבון ללא אבקה עם הרבה גם חלבון ומעט קלוריות ומעט שומן?
תודה:)לחמם במיקרו חלבוני ביצה,
להוסיף יוגורט 0%, חמאת בוטנים, חלב, בננות, קרח.
המינונים- כאוות נפשך.
למה לא אבקה וזהו?
זה באמת בעיה, זה כי הוא חושב שזה מכיל חומרים לא חוקיים וכל מני סיבות כאלה?כי אין לי מספיק כסף ואבא שלי בחיים לא ירשה לי
אני רואה הרבה אנשים שאומרים שלהגיע לכמויות כאלה זה קל. אבל איך באמת עושים את זה? כמה בערך צריך לאכול?אם אתה מדבר על הגלון הגדול, שהוא 2.2 קילו, הוא מספיק לכ-70 מנות (סקופים)
כמה זמן? תלוי כמה סקופים אתה לוקח ביום.
אתה לא חייב אבקה, בעיקר אם אתה לא שוקל יותר מדי.
להגיע ל-120-150 גרם חלבון זה קל מאוד. בינתיים, תתעסק באכילת החלבון שאתה צריך מחזה עוף, דגים, בשר, ביצים וגבינות.
כל מי שיגיד לך שמשהו משמין תסמן עליו איקס גדול, הוא חרטטן. אין דבר כזה שמשהו משמין.כי אמרו לי שחלבון זה משמין
רק חבל שבטונה יש 1.3 פחמימה ו12.9 שומן (טונה בשמן צמחי) .. מניח שדיברת על טונה במים ואם אלו באמת הערכים שלה אני מזמין עכשיו קונטיינר הביתה 😋🍴כל מי שיגיד לך שמשהו משמין תסמן עליו איקס גדול, הוא חרטטן. אין דבר כזה שמשהו משמין.
שום דבר לא משמין.
הכול תלוי מה אתה אוכל במשך היום.
לאכול חלבון כן אתה צריך, ומבחינת השייק חלבון אתה יכול פשוט לאכול קופסת טונה זה בדיוק אותם ערכים כמו של שייק חלבון איזו. 100 קלוריות 25 גרם חלבון 0 שומן 0 פחמימה.
גם במסטיק יש איזה גרם אל תתעסק ברמת הגרם זה לא חשוב1.3 פחמימה
גם במסטיק יש איזה גרם אל תתעסק ברמת הגרם זה לא חשוב
וכן דיברתי על טונה במים, זה פחות טעים אני מסכים