הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לחם מלא בחיטוב

idanhelfgot

משתמש מתחיל
35
3
נק' מוניטין:
-15
35
3
לחם מלא בחיטוב אני אוכל בתפריט 3 פרוסות.. הבנתי שזה לא טוב לחיטוב משהו עםפ האינסולין לא הבהנתי בדיוק..
בקיצור מה לאכול במקום הפרוסות אם זה בכלל לא טוב<?

מי אמר שזה לא טוב?
בחיטוב החישוב הוא יומי מבחינת הערכים של חלבון/פחמימה/שומן ואם אתה בגירעון, כמובן לא מומלץ לאכול בורקסים, מאפה שקדים ושייק חלבון ולהיות בגירעון בגלל הרבה סיבות אחרות, אבל מה שחשוב הוא הערכים בסוף היום והכמות חלבון שאתה צריך להגיע אלייה.
העניין עם האינסולין הוא שכמות ההפרשה של האינסולין מושפעת מכמות הסוכר שיש במאכלים (יותר סוכר= יותר אינסולין), ככה שכל שהפחמימה פחות מורכבת (לדוגמא דבש, תמרים, סוכר) היא תגרום להפרשה חדה יותר של אינסולין.
לאינסולין הוא אפשר לומר חבר טוב של תקופת המסה והאויב בתקופת החיטוב וזה אחת הסיבות לדל פחמימה וכו'.

אוי השטויות שרשמו למעלה אחחחחח
תלמדו טיפה על אינסולין ועל השפעותיו על פיתוח הבודי שלכם..
לא לאכול בחיים לחם

אוי עוז, השטויות שאתה רושם אנחנו!
תקרא טיפה על אינסולין ועל השפעותיו על פיתוח ה"בודי" שלך..

כמובן שהתגובה של @Big mama היא הנכונה.

חסרות לי אותיתות במחשב אז אני נאלץ לאלתר.
ואתה באמת חושב שאפשר לאכול מה שרוצים בחיטוב ואפשר להתחטב? (ושאני מדבר על להתחטב אני מדבר על ירידה במינימום שריר והרבה שומן).
והעלייה באינסולין = עצם המאכל עצמו. העלייה באינסולין לא קשורה לפחמימה.
למשל תפוח אדמה זאת פחמימה מורכבת אבל מקפיצה את האינסולין.
חאלס לחשוב שאתה מבין
אוי עוז, השטויות שאתה רושם אנחנו!
תקרא טיפה על אינסולין ועל השפעותיו על פיתוח ה"בודי" שלך..

כמובן שהתגובה של @Big mama היא הנכונה.

חסרות לי אותיתות במחשב אז אני נאלץ לאלתר.
ואתה באמת חושב שאפשר לאכול מה שרוצים בחיטוב ואפשר להתחטב? (ושאני מדבר על להתחטב אני מדבר על ירידה במינימום שריר והרבה שומן).
והעלייה באינסולין = עצם המאכל עצמו. העלייה באינסולין לא קשורה לפחמימה.
למשל תפוח אדמה זאת פחמימה מורכבת אבל מקפיצה את האינסולין.
חאלס לחשוב שאתה מבין

ממה שאני רואה אצלי במקלדת לא חסרות אותיות אז אני לא יאלתר.
דבר ראשון, ממליץ לך לקרוא קצת (ואם קראת אז לפחות לזכור את החומר) לפני שאתה זורק "זה שטויות" "ותלמדו טיפה" 😖
דבר שני, מה שרשמת נכון, תפוח אדמה באמת גורם להפרשה גדולה של אינסולין, כי הערך הגליקמי שלו גבוה (יותר לדוגמא מבננה, אפרסק, אגס ועוד דברים מתוקים כביכול), מה שקובע את גודל הפרשת האינסולין הוא הערך הגליקמי, יש עשרות טבלאות כאלה באינטרנט שאפשר ללמוד מהם, והערך הגליקמי הוא פשוט מאוד מדד של מזונות וההשפעה שלהם על הרמת הסוכר בדם, שהנקודת הייחוס היא גלוקוז שהוא בעצם ה-100 במדד.
דבר שלישי, עד רמה מסויימת שהיא באיזור הסט פוינט כן אפשר לרדת בשומן בלי פגיעה משמעותית במסת שריר בלי יותר מידי הקפדה על האוכל, בהנחה(!) שאתה בגירעון קלורי מתאים ואוכל מספיק חלבון, כמובן שזה לא מומלץ מהרבה סיבות אחרות אבל זה אפשרי.
לילה טוב שיהיה

ממה שאני רואה אצלי במקלדת לא חסרות אותיות אז אני לא יאלתר.
דבר ראשון, ממליץ לך לקרוא קצת (ואם קראת אז לפחות לזכור את החומר) לפני שאתה זורק "זה שטויות" "ותלמדו טיפה" 😖
דבר שני, מה שרשמת נכון, תפוח אדמה באמת גורם להפרשה גדולה של אינסולין, כי הערך הגליקמי שלו גבוה (יותר לדוגמא מבננה, אפרסק, אגס ועוד דברים מתוקים כביכול), מה שקובע את גודל הפרשת האינסולין הוא הערך הגליקמי, יש עשרות טבלאות כאלה באינטרנט שאפשר ללמוד מהם, והערך הגליקמי הוא פשוט מאוד מדד של מזונות וההשפעה שלהם על הרמת הסוכר בדם, שהנקודת הייחוס היא גלוקוז שהוא בעצם ה-100 במדד.
דבר שלישי, עד רמה מסויימת שהיא באיזור הסט פוינט כן אפשר לרדת בשומן בלי פגיעה משמעותית במסת שריר בלי יותר מידי הקפדה על האוכל, בהנחה(!) שאתה בגירעון קלורי מתאים ואוכל מספיק חלבון, כמובן שזה לא מומלץ מהרבה סיבות אחרות אבל זה אפשרי.
לילה טוב שיהיה
אתה אומר את מה שאני אומר..
ולהגיד שאפשר להתחטב עם כל דבר טכנית אפשרי, אבל התוצאות ידברו בעד עצמן. לא מבין למה להגיד את זה אלא אם התכוונת לדוגמא כי כולנו יודעים שככה לא מתחטבים.
יום טוב.

בחיטוב אין חשיבות לערך גליקמי תאכל מה שטעים לך.
וכן אפשר להתחטב גם עם לחם וגם עם צ'יריוס בבוקר
מה שחשוב זה הערכים בסוף היום

בחיטוב אין חשיבות לערך גליקמי תאכל מה שטעים לך.
וכן אפשר להתחטב גם עם לחם וגם עם צ'יריוס בבוקר
מה שחשוב זה הערכים בסוף היום
גם לפה הגיעו השטויות האלה?.. נראה אותך מתחטב עם ירידה במינימום שריר ומקסימום שומן עם ערכים זבל. חאלס עם המיתוסים האלה.

ומה לגבי פסטה?
קורנלפקס?

מה זה פחמימה לא טובה?
מי קבע שערך גליקמי זה משהו שאמור ליהיות לך אכפת ממנו?
ממליץ לך לקרוא ולהתעניין יותר בתזונה(שלא תחשוב שאני עוקץ אותך, אומר לטובתך).
קונרפלקס זה חרא תעשייתי עם פחמימות פשוטות ואינסולין לשמיים.
פסטה זאת פחמימה סבירה, לא משתווה לאיכות של אורז/שיבולת שועל/בטטה.
ולא צריך שיהיה אכפת מערך גליקמי? אתה רציני?

אתה יודע להגדיר לי מה זה פחמימה פשוטה?
עזוב..אתה יודע להגיד לי מה זה פחמימה?

הכי רציני בעולם, למה שיהיה אכפת לך מהמדד הזה?
אתה יודע מה אתה רוצה? לא באמת. למה אתה גורם לי לחשוב שאתה ליצן? ברצינות..תלמד קצת על ערך גליקמי והשפעות האינסולין על הגוף ותחזור לפה.

אתה יודע מה אתה רוצה?
כשהתחלתי את הסבב שאלות רציתי ללמד אותך איזה דבר אחד או שניים כרגע כבר פחות בא לי בגלל הגישה שלך אבל אני אמשיך לנסות

תלמד קצת על ערך גליקמי והשפעות האינסולין על הגוף
מבטיח לך שאני יודע, בוא תנסה להסביר מה זה פחמימה, מה זה פחמימה "פשוטה" ומה יותר טוב ממה

כשהתחלתי את הסבב שאלות רציתי ללמד אותך איזה דבר אחד או שניים כרגע כבר פחות בא לי בגלל הגישה שלך אבל אני אמשיך לנסות

מבטיח לך שאני יודע, בוא תנסה להסביר מה זה פחמימה, מה זה פחמימה "פשוטה" ומה יותר טוב ממה
אתה רצית ללמד אותי? חחחחח תותח אתה.
יודע מה, עזוב דיבורים, אני רוצה לראות אותך מתחטב(ושאני אומר מתחטב אני מתכוון לירידה מינימלית בשריר ומקסימום שומן) עם חרא ערכים כמו שאתה רוצה ועל הדרך תוכיח לי את זה עם תמונות 😃
תבין שפחמימות פשוטות לא יעילות, לגוף אין צורך בהם והוא אוגר אותם כשומן. תלמד קצת מבילדרים ותראה את התפריט שלהם ונראה מה יש לך להגיד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית