עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה ,
אחת הבעיות שלי זה לשמור על גב ישר , במיוחד אחרי סקוואט (תרוץ שנון כבר) גם אחרי הרבה ריסטים אני עדיין חוזר לאותו מצב שיש משקל חדש על המוט...אני לא חושב שאצליח להתקדם ממש עם גב ישר.
תודה , זה לא כזה נורא למשוך ככה סתם מקצינים את עיניין "החוליות עפות".אז תמצא סידור אחר תוכנית ;)
זה נראה נוראי למשוך ככה...
התקדמת יפה! משקל מכובד!
כשאני חוזר למסה חוזרים לתחרות:Sync-0h5y1d7:
תודה רבה.Next Stop: Snap city
יפה מאוד אחלה מלחמה
תודה , תוכל לפרט איזה נפח הכנסת (כמה סטים וכמה פעמים בשבוע) ?לדעתי הגב לא היה כלכך גרוע, אבל לא הייתי ממשיך ככה במקומך.
נראה התאמצת חזק וכל הכבוד וזה משקל גבוהה ביחס למ.ג (מעריץ של רטיו 😃 )
אבל לדעתי תזרוק את האגו לצד ותוריד משקל נראה בברור שזה לא משקל שאתה מסוגל להתמודד איתו,
עכשיו זה לא נורא, אבל בהמשך כנראה יזיק.
תעבוד על טכניקה, ותנסה להוסיף קצת נפח לגב - לי אישית זה עזר.
תודה , תוכל לפרט איזה נפח הכנסת (כמה סטים וכמה פעמים בשבוע) ?
זה המון נפח , אני חושב שאיפשהו באמצע יהיה האידיאלי בשבילי כי אני בקושי נותן נפח בעיניין הדדליםט.תלוי מאוד בתוכנית שאתה עושה עכשיו, עד כמה היא גמישה. אחרי הכל, צריך להזהר עם הנפח.
כעקרון הוספתי הרבה, אבל הרבה זקיפת גו (ככה קוראים לזה? על כסא רומי) 5 סטים של חזרות גבוהות כל אימון תחתון, עם תוספת משקל.
נראה שהזוקפים שלך מאוד חלשים...
ואם אפשר גם דדליפט בנפח גדול סגנון ה BBB איזור ה100 קילו, פעם בשבוע.
הזוקפים, אצלי לפחות, דורשים נפח גדול כדי להתחזק.
אם אתה עושה טקסס, תוסיף בנפח את הדדליפט ל4 סטים ותן לזה נסיון, זה יכול גם מאוד לפגוע בהתאוששות, למרות שאתה יכול לתת יום מנוחה ספייר בין הנפח והתאוששות (ז"א ראשון - נפח רביעי התאוששות שישי עצימות).
לגבי זקיפת גו זה פגיעה מינמלית בתאוששות אז לדעתי ביום נפח וביום עצימות תוכל לעשות את זה בלי בעיה, וביום התאוששות בלי משקל (אם אתה עדיין לא עושה).