הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PSMF קטוגריה 2 לגבי העמסה

• פותח/ת השרשור dolevm2
  • פורסם בתאריך

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
במאמר בפורטל כתוב שצריך לעשות את ההעמסה במשך 5 שעות, קראתי את כל הספר וזה לא כתוב בשום מקום.
הדבר היחידי שנאמר שם לגבי כמה זמן צריכה להימשך העמסה זה בין 5 שעות ל3 ימים מקסימום כמו בUD2 (לכאלה שעל אחוז שומן ממש נמוך).
ההעמסה מחר, דחוף

העמסה נמשכת במשך כל היום. אתה בטוטאל על שלושים-20 פחמימה חמישה ימים כן? תרביץ העמסה של מינימום 500 מפחמימות איכותיות.

• פותח/ת השרשור
לייל אומר בספר להמשיך לאכול רגיל ופשוט להוסיף פחמימה וקצת שומן (עד 50 גרם)
ולהגיע לערכים סופיים של תחזוקה פלוס-מינוס עד 1000 קלוריות מעל תחזוקה או קצת יותר. לי זה יצא בערך 400 גרם פחמימה ו50 גרם שומן

לייל אומר בספר להמשיך לאכול רגיל ופשוט להוסיף פחמימה וקצת שומן (עד 50 גרם)
ולהגיע לערכים סופיים של תחזוקה פלוס-מינוס עד 1000 קלוריות מעל תחזוקה או קצת יותר. לי זה יצא בערך 400 גרם פחמימה ו50 גרם שומן
בימי העמסה הפחמימה גבוהה והחלבון יותר נמוך.
50 גרם שומן ו400 פחמימה זה לא משהו, הייתי מוריד שומן ל40 ומוסיף עוד קצת פחמימה..

• פותח/ת השרשור
בימי העמסה הפחמימה גבוהה והחלבון יותר נמוך.
50 גרם שומן ו400 פחמימה זה לא משהו, הייתי מוריד שומן ל40 ומוסיף עוד קצת פחמימה..

מה אתה מבלבל את המוח? לייצנים נמאסתם! זה מה שלייל כתב בספר כנראה שהוא מבין דבר או שניים יותר ממך

אף אחד לא יכול לאמר לך בדיוק כמה גרם פחמימה אתה צריך לאכול, לא כולם מגיבים אותו הדבר לפחמימה ושומן, תעשה ניסוי הכי טוב, תעשה העמסות עם חלוקה שונה כל לפעם.
אני שיחקתי עם ההעמסות עד שהבנתי מה עובד עליי הכי טוב, העמסה מוצלחת מבחינתי זו העמסה שצברת איתה הכי פחות שומן וביום שלישי-רביעי חזרת כבר להראות יבש, מלא יותר וכמובן חזק מבחינת משקלי עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית