אחר כמה בירורים לגבי התחרות הקרובה.

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
לא הבנתי כל כך מכאן http://www.powerlifting.co.il/Invitation-to-International-Golden-Cup-2014.html

מה המיקום? לא התיכון הזה שתמיד יש שם?..
התשלום הוא 300שקל ?...

והאם הגיוני שבטבלת שיאים אפחד לא התחרה אי פעם בקטוגריית משקל 67.5~75 לגילאים 16~17 ?
https://www.facebook.com/groups/osher.the.LOSER/781342931889733/

ואם מישהו יכול לסכם לי בקצרה איך סדר הדברים הולך להיות שם? איפה אני קובע משקלים, סינגלט וכל הדברים.

תודה רבה 😃

- מיקום - תיכון ברנר (ישראל ישעיהו 1, פתח תקווה)
- 300 שקל למקצה פאוורליפטינג
- כן, הגיוני שאף אחד "אי פעם" לא התחרה כי היו 4 תחרויות בסה"כ, ובכל מקרה הטבלה לא לגמרי רלוונטית מכיוון שזהו איגוד אחר וחוקים שונים.
- בעיקרון, יום לפני התחרות אתה מגיע לשקילה, שם אתה ממלא טופס ובו האופנרים שלך (משקלים לכניסה ראשונה), שאותם אגב אפשר לשנות עד 5 דקות לפני תחילת המקצה. את המשקל של הכניסות ה2 וה3 אתה צריך למסור תוך דקה מסיום הניסיון הראשון (והשני, בהתאמה).
- סינגלט אתה יכול לרכוש מגל אדטו, אתה יכול ליצור קשר דרך https://www.facebook.com/powerlifting.israel?fref=ts

- מיקום - תיכון ברנר (ישראל ישעיהו 1, פתח תקווה)
- 300 שקל למקצה פאוורליפטינג
- כן, הגיוני שאף אחד "אי פעם" לא התחרה כי היו 4 תחרויות בסה"כ, ובכל מקרה הטבלה לא לגמרי רלוונטית מכיוון שזהו איגוד אחר וחוקים שונים.
- בעיקרון, יום לפני התחרות אתה מגיע לשקילה, שם אתה ממלא טופס ובו האופנרים שלך (משקלים לכניסה ראשונה), שאותם אגב אפשר לשנות עד 5 דקות לפני תחילת המקצה. את המשקל של הכניסות ה2 וה3 אתה צריך למסור תוך דקה מסיום הניסיון הראשון (והשני, בהתאמה).
- סינגלט אתה יכול לרכוש מגל אדטו, אתה יכול ליצור קשר דרך https://www.facebook.com/powerlifting.israel?fref=ts

לא הבנתי כל כך , הטבלת XL שעשית זה איגוד אחר ממה שיהיה באוגוסט ?
איך אני יוכל לדעת מה השיאים באיגוד שיהיה לאוגוסט , עם רצועות ?
אם אני אתחרה 100% RAW , באוגוסט , ואשבור שיא ישראל , זה יכנס לטבלה שעשית ?

לא הבנתי כל כך , הטבלת XL שעשית זה איגוד אחר ממה שיהיה באוגוסט ?
איך אני יוכל לדעת מה השיאים באיגוד שיהיה לאוגוסט , עם רצועות ?
אם אני אתחרה 100% RAW , באוגוסט , ואשבור שיא ישראל , זה יכנס לטבלה שעשית ?
האיגוד חדש בישראל, ואין לו עדיין שיאים מקומיים.
גם אם תתחרה בתחתונים, אין שום קשר ל-100% RAW, זה GPA.

האיגוד חדש בישראל, ואין לו עדיין שיאים מקומיים.
גם אם תתחרה בתחתונים, אין שום קשר ל-100% RAW, זה GPA.
אז נניח ואני אזכה מקום ראשון בקטגוריה שלי , זה בעצם ייחשב כשבירת שיא ישראל ? ואקבל על זה גביע/תעודה/תואר כל שהוא?

אז נניח ואני אזכה מקום ראשון בקטגוריה שלי , זה בעצם ייחשב כשבירת שיא ישראל ? ואקבל על זה גביע/תעודה/תואר כל שהוא?
תעודה בכל מקרה תקבל, סביר להניח.
בתחרות הזאת לא יהיה מיליון אלופי ישראל כמו בכל תחרות, אלא אלוף בכל קטגוריית גיל לפי נוסחא.(לא בטוח רק אם כל מקצה גיל של T יהיו בנפרד או לא)
ב OPEN וב-JUNIOR למשל, יש לך מנצח אחד בכל אחד מהם, זה שהכי מרשים לפי הנוסחא, זה יכול להיות מישהו ששוקל 110, או מישהו ששוקל 82.5.
או שבכל T יהיה מנצח אחד, ואז יש לך פייט רציני, או שבכל קטגוריית T מבחינת גיל יהיה מנצח אחד.

תעודה בכל מקרה תקבל, סביר להניח.
בתחרות הזאת לא יהיה מיליון אלופי ישראל כמו בכל תחרות, אלא אלוף בכל קטגוריית גיל לפי נוסחא.(לא בטוח רק אם כל מקצה גיל של T יהיו בנפרד או לא)
ב OPEN וב-JUNIOR למשל, יש לך מנצח אחד בכל אחד מהם, זה שהכי מרשים לפי הנוסחא, זה יכול להיות מישהו ששוקל 110, או מישהו ששוקל 82.5.
או שבכל T יהיה מנצח אחד, ואז יש לך פייט רציני, או שבכל קטגוריית T מבחינת גיל יהיה מנצח אחד.

לא כל כך הבנתי את הנוסחא שדיברת עליה ואיך היא הולכת
למשל אני בקטגוריה עד 67.5 , גילאי 18-19 , יש מצב שמישהו מקטגוריה עד 110 נניח , שיהיה גם בגיל 18-19 , הוא יקח את התואר ? איך זה יכול להיות ?

לא כל כך הבנתי את הנוסחא שדיברת עליה ואיך היא הולכת
למשל אני בקטגוריה עד 67.5 , גילאי 18-19 , יש מצב שמישהו מקטגוריה עד 110 נניח , שיהיה גם בגיל 18-19 , הוא יקח את התואר ? איך זה יכול להיות ?
אני לא יודע להסביר לך בוודאות איך בנויה הנוסחא, אבל אני יכול לומר לך שהיא כוללת בה המון קריטריות שונות כמו גיל, משקל, משקלים על המוט(רטיו) ועוד כמה פרמטרים שאיני מכיר.
כן, למשל אם היית בא להתחרות בגיל 18-19, וגם חן זוננרייך היה מתחרה, הוא היה נותן לך בראש, למרות שהוא בד"כ עד 90.

אני לא יודע להסביר לך בוודאות איך בנויה הנוסחא, אבל אני יכול לומר לך שהיא כוללת בה המון קריטריות שונות כמו גיל, משקל, משקלים על המוט(רטיו) ועוד כמה פרמטרים שאיני מכיר.
כן, למשל אם היית בא להתחרות בגיל 18-19, וגם חן זוננרייך היה מתחרה, הוא היה נותן לך בראש, למרות שהוא בד"כ עד 90.
אבל בתכלס , אם אני יהיה מקום ראשון בקטגוריה שלי נניח , אני כן אקבל את התואר של שיאי ישראל בGPA לקטגוריה שלי ולמשקל שלי , אני צודק?
ואם כן , השאלה שלי היא האם מקבלים על כך גביע או משהו רשמי ?

אבל בתכלס , אם אני יהיה מקום ראשון בקטגוריה שלי נניח , אני כן אקבל את התואר של שיאי ישראל בGPA לקטגוריה שלי ולמשקל שלי , אני צודק?
ואם כן , השאלה שלי היא האם מקבלים על כך גביע או משהו רשמי ?
לא יודע בקשר לשיאי ישראל, אולי.
בקשר לגביע, כן, כל אלוף אבסולוטי במקצה הגילאים שבו הוא לוקח, מקבל גביע.
קח בחשבון שיש לך מתחרים, למשל אביב אטיאס האח כפרעליו.(דני שובבני)

אין אליפות שמערבת קטגוריית משקל + מקצה גילאים ?

בתחרות האחרונה אני רואה שבטבלה יש פירוט , כל קטגוריה יש שיאים לגילאים מסויימים
למשל אם אתחרה בעד 67.5 , ויהיה מישהו בן 22 שיתחרה איתי , והמשקלים שלו יהיו יותר גבוהים ממני , אולם הוא יקח את הקטגוריה , אבל אני לא בגילאים שלו וחשבתי שיש איזה משהו שמערב גם גילאים וגם קטגוריה

והלוואי שאגיע לחצי מהטוטאל של אביב , זה לא בתכנון להתחרות מולו חחחחחח

אין אליפות שמערבת קטגוריית משקל + מקצה גילאים ?

בתחרות האחרונה אני רואה שבטבלה יש פירוט , כל קטגוריה יש שיאים לגילאים מסויימים
למשל אם אתחרה בעד 67.5 , ויהיה מישהו בן 22 שיתחרה איתי , והמשקלים שלו יהיו יותר גבוהים ממני , אולם הוא יקח את הקטגוריה , אבל אני לא בגילאים שלו וחשבתי שיש איזה משהו שמערב גם גילאים וגם קטגוריה

והלוואי שאגיע לחצי מהטוטאל של אביב , זה לא בתכנון להתחרות מולו חחחחחח
רוב התחרויות ככה, כל קטגוריית גיל מתחלקת לתת קטגוריות משקל ובכל אחת יש זוכים.
הפעם זה עובד לפי נוסחא.
מישהו בן 22 לא יכול להתחרות מולך, כי הוא JUNIOR.
ממליץ לך לשאול שאלות בקבוצת Israel Powerlifting Comunity בפייסבוק, בנוסף לפורום.

רוב התחרויות ככה, כל קטגוריית גיל מתחלקת לתת קטגוריות משקל ובכל אחת יש זוכים.
הפעם זה עובד לפי נוסחא.
מישהו בן 22 לא יכול להתחרות מולך, כי הוא JUNIOR.
ממליץ לך לשאול שאלות בקבוצת Israel Powerlifting Comunity בפייסבוק, בנוסף לפורום.
הבנתי אחי , תודה רבה !

555 אח גדול איזה פרגון! אבל לא בטוח ששובבני יתחרה באוגוסט :/

ממליץ לא להסתמך מעכשיו על "איך מחלקים את הפרסים" ולהתמקד ב"איך אני מביא את הטוטאל הכי גבוה שאני יכול". אנשים בזיוניים לקחו גביעים, מדליות ושברו שיאי ישראל (אושר סופטי עם 30 קילו קרלז) זה לא אומר כלום. תהיה בקרוב טבלת שיאי ישראל המכילה את כל האיגודים. מי שמתלבט אם לבוא על סמך סיכוי להשיג שיא או מדליה או גביע שיעשה לעצמו טובה וישאר בבית. אני התחריתי 3 תחרויות ולא קיבלתי כלום כי הייתי בקטגוריות קשות או סיבות שונות, זה בהחלט לא מוריד מהתחרות אלא רק להיפך. אני מעדיף לקחת 3/10 מאשר 1/2 בכל יום.

מי שיקבל את הכבוד הראוי לו בדמות גביע או מדליה או שיא, שיתייחס לזה בתור ערך מוסף ולא בתור מטרה. ברגע שתשברו שיא או תנצחו מישהו חזק אחרי כמה פעמים שלא הצלחתם- זו תהיה גאווה אמיתית.

בהחלט מסכים עם המפצל, את הגישה של "טוב יש מצב שאשבור שיא ישראל\אהיה על הפודיום עם גביע" כדאי להשאיר בבית.
באים להתחרות בישביל התקדמות עצמית וטוטאל יותר גבוה מזה שהיה לפני כן.
שיאים, מדליות וגביעים הם רק בונוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית