הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה בירורים לגבי התחרות הקרובה.

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
לא הבנתי כל כך מכאן http://www.powerlifting.co.il/Invitation-to-International-Golden-Cup-2014.html

מה המיקום? לא התיכון הזה שתמיד יש שם?..
התשלום הוא 300שקל ?...

והאם הגיוני שבטבלת שיאים אפחד לא התחרה אי פעם בקטוגריית משקל 67.5~75 לגילאים 16~17 ?
https://www.facebook.com/groups/osher.the.LOSER/781342931889733/

ואם מישהו יכול לסכם לי בקצרה איך סדר הדברים הולך להיות שם? איפה אני קובע משקלים, סינגלט וכל הדברים.

תודה רבה 😃

ממליץ לא להסתמך מעכשיו על "איך מחלקים את הפרסים" ולהתמקד ב"איך אני מביא את הטוטאל הכי גבוה שאני יכול". אנשים בזיוניים לקחו גביעים, מדליות ושברו שיאי ישראל (אושר סופטי עם 30 קילו קרלז) זה לא אומר כלום. תהיה בקרוב טבלת שיאי ישראל המכילה את כל האיגודים. מי שמתלבט אם לבוא על סמך סיכוי להשיג שיא או מדליה או גביע שיעשה לעצמו טובה וישאר בבית. אני התחריתי 3 תחרויות ולא קיבלתי כלום כי הייתי בקטגוריות קשות או סיבות שונות, זה בהחלט לא מוריד מהתחרות אלא רק להיפך. אני מעדיף לקחת 3/10 מאשר 1/2 בכל יום.

מי שיקבל את הכבוד הראוי לו בדמות גביע או מדליה או שיא, שיתייחס לזה בתור ערך מוסף ולא בתור מטרה. ברגע שתשברו שיא או תנצחו מישהו חזק אחרי כמה פעמים שלא הצלחתם- זו תהיה גאווה אמיתית.

בהחלט מסכים עם המפצל, את הגישה של "טוב יש מצב שאשבור שיא ישראל\אהיה על הפודיום עם גביע" כדאי להשאיר בבית.
באים להתחרות בישביל התקדמות עצמית וטוטאל יותר גבוה מזה שהיה לפני כן.
שיאים, מדליות וגביעים הם רק בונוס.
לדעתי
טעות
למרות שהתחרתי רק פעם אחת, ואין לי הרבה נסיון..
אני רואה את המטרה שלי להביס את ה"יריבים" ולזכות.
למה? נותן לי פי 10 יותר מוטיבציה לנסות להביס מישו מאשר להתסכל רק עצמי ולשפר את הטוטאל שלי.
אני מסתכל על מישו שחזק ממני בתור מטרה ומדד לכמה אני טוב עכשיו.

רק לשפר את הטוטאל שלי אני יכול גם במכון לעשות לבד ובתנאים הרבה יותר נוחים.

לדעתי
טעות
למרות שהתחרתי רק פעם אחת, ואין לי הרבה נסיון..
אני רואה את המטרה שלי להביס את ה"יריבים" ולזכות.
למה? נותן לי פי 10 יותר מוטיבציה לנסות להביס מישו מאשר להתסכל רק עצמי ולשפר את הטוטאל שלי.
אני מסתכל על מישו שחזק ממני בתור מטרה ומדד לכמה אני טוב עכשיו.
אין שום בעיה בגישה שלך, יש בעיה בגישה של "אם אני לא הכי חזק, אני לא מתחרה".

לפי הגישה הזאת, הייתי צריך להשאר ב-3 התחרויות האחרונות בבית.
בפסח 2013 היו נגדי את קובה ואברהם, שכבר באופנר סקוואט לא השאירו לי סיכוי אפילו, אם כי האופנרים היו בהרבה יותר גבוהים מהכניסה השלישית שלי.
בנובמבר גם היו נגדי את קובה וטום, שידעתי עוד מראש שאין לי סיכוי.
ובפסח 2014 אני בכלל אשתוק, כי היו את רקון וע1שר, ועוד טום הצטרף בסוף.
אבל למרות כל זה, התחרתי ובמיוחד נהנתי בתחרות האחרונה, שבתאכלס הסיכוי בה לעמוד על הפודיום אפילו, היה אפסי(אלא אם כן, מישהו היה נפצע).

אחד המרכיבים להצלחה זה כישלון.
מקווה שאשתחרר אבוא להתחרות ולקבל בראש מחברי הפורום, מעבר לפרסים ולאגו אפשר ללמוד המון מתחרות/מהמתחרים להמשך רוטינת האימונים שלך שבפועל היא הכי חשובה.

מה הרציונל ב"לנצח"? אם אתה יותר חזק אתה יותר חזק ( תודה לאמא ואבא ? ).
לצורך העניין זה לא היאבקות או כדורגל שאתה באמת נאבק ביריב.
אם "ניצחת" ב 2.5 ק"ג בגלל ענייני תכנון, אתה "יותר חזק" ?

תראו את ויבריל שהפציץ לגמרי תחרות אחרונה שיפר שיאים אני חושב בכל ההרמות ועדיין לקח 4/4 כי היה מול רוסטר חזק מאוד, זה לא מוריד מאומה מההישג שלו. טוטאל מכון זה טוטאל מכון ואי אפשר להשוות אותו לטוטאל תחרותי מהסיבות שציינת, אם בתחרות נתתי 500 ובמכון נתתי 600 זה לא אומר כלום בערך.

מה הרציונל ב"לנצח"? אם אתה יותר חזק אתה יותר חזק ( תודה לאמא ואבא ? ).
לצורך העניין זה לא היאבקות או כדורגל שאתה באמת נאבק ביריב.
אם "ניצחת" ב 2.5 ק"ג בגלל ענייני תכנון, אתה "יותר חזק" ?

לנצח זה המטרה, אם כל הכבוד, כל אחד היה הרבה יותר שמח מההשגים שלו אם הוא היה לוקח מקום ראשון (ויבריל לדוגמא)... לא באמת משנה כמו נסיון יש לשני, המטרה היא להיות הכי טוב שאתה יכול, וגם להיות הכי טוב שיש.
אם אני יראה "יריב" שלי שההרמת כניסה שלו יותר גבוהה משלי, המוטיבציה שלי להפציץ תהיה הרבה יותר גבוה...
אתה ממש לא הבנת את הכוונה.. אני מסתכל על אחרים בתור מדד (כמו שאמרתי), מדד שאני רוצה להגיע אליו ולעבור.
אני לא מסתכל על אחרים באמת כיריבים.

תראו את ויבריל שהפציץ לגמרי תחרות אחרונה שיפר שיאים אני חושב בכל ההרמות ועדיין לקח 4/4 כי היה מול רוסטר חזק מאוד, זה לא מוריד מאומה מההישג שלו. טוטאל מכון זה טוטאל מכון ואי אפשר להשוות אותו לטוטאל תחרותי מהסיבות שציינת, אם בתחרות נתתי 500 ובמכון נתתי 600 זה לא אומר כלום בערך.

אתה קצת נוגד את עצמך, אתה אמרת שהמטרה זה לשבור שיאים ולא להתחרות מול מישו, אלא לתת את הכי טוב שלך... ההישגים שלך הם החשובים.
את זה אתה יכול לעשות במכון לא ככה?
אתה בא לתחרות בשביל להראות לאחרים למה אתה מסוגל, אז זה לא ממש עניין של עצמך כאן...
אתה בא להראות מה אתה מסוגל מול אחרים.

• פותח/ת השרשור
אתה בא לתחרות בשביל לתת מסגרת רשמית להישגים שלך
אם הם היו 100% אמיתיים וכן בודקים באמת אם ביצעת טכניקה טובה ..

כנראה שאתה יודע שיש כאלה עם חצי סקוואטים שמעבירים אותם וכאלה עם שבירה במקביל שלא..

דרך יפה להגיד "להראות לאחרים שאתה חזק"

דרך יפה לעגן את ההישגים שלך בצורה רשמית, ולא בשביל להראות כמה אתה מוכשר.
כשאדם מייצר משהו זה לאו דווקא בשביל להוכיח שהוא מוכשר. תחשוב על סופר שיכתוב למגירה לצורך העניין.

לגבי מוטיבציה להגיע להישגים, ההישגים לפניך גם ככה בטבלאות שיאים/ צורות שונות של היכרות.
אם תראה מישהו חזק ממך בתחרות עצמה, יצר הניצחון לא יוסיף לך פתאום 30 ק"ג לטוטאל.

אם אני יראה "יריב" שלי שההרמת כניסה שלו יותר גבוהה משלי, המוטיבציה שלי להפציץ תהיה הרבה יותר גבוה...

אם אני אראה מישהו שפותח 230 סקוואט, כשהמטרה שלי היא 205-210 גג בכניסה השלישית, גם אם תיהיה לי את המוטיבציה הכי גדולה, זה לא יעזור לי בשום צורה להרים יותר מזה.

אם הם היו 100% אמיתיים וכן בודקים באמת אם ביצעת טכניקה טובה ..

כנראה שאתה יודע שיש כאלה עם חצי סקוואטים שמעבירים אותם וכאלה עם שבירה במקביל שלא..
אל תדבר שטויות, לא מעניין אף אחד באיזו טכניקה אתה מבצע סקוואט\דדליפט, מה שמשנה הוא שהמוט יעשה את הדרך שלו מ-A ל-B ובחזרה מבלי לעבור על חוקים כלשהם תוך כדי.
זה שהיה שיפוט בזיוני באחת התחרויות, לא אומר שבכולן זה ככה.

• פותח/ת השרשור
אל תדבר שטויות, לא מעניין אף אחד באיזו טכניקה אתה מבצע סקוואט\דדליפט, מה שמשנה הוא שהמוט יעשה את הדרך שלו מ-A ל-B ובחזרה מבלי לעבור על חוקים כלשהם תוך כדי.
זה שהיה שיפוט בזיוני באחת התחרויות, לא אומר שבכולן זה ככה.
התכוונתי יותר לעומק בסקוואט מאשר טכניקה

התכוונתי יותר לעומק בסקוואט מאשר טכניקה
זה כבר חוקים ואין קשר לטכניקה.
שוב, בתחרויות האחרונות היה שיפוט פייר, לפחות ב-100% RAW.
אני חוזר, זה שהיה שיפוט ביזיוני איי שם בבת ים, לא אומר שבכל התחרויות יש פוליטיקה זולה וארגון חברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית