אחר כמה בירורים לגבי התחרות הקרובה.

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
לא הבנתי כל כך מכאן http://www.powerlifting.co.il/Invitation-to-International-Golden-Cup-2014.html

מה המיקום? לא התיכון הזה שתמיד יש שם?..
התשלום הוא 300שקל ?...

והאם הגיוני שבטבלת שיאים אפחד לא התחרה אי פעם בקטוגריית משקל 67.5~75 לגילאים 16~17 ?
https://www.facebook.com/groups/osher.the.LOSER/781342931889733/

ואם מישהו יכול לסכם לי בקצרה איך סדר הדברים הולך להיות שם? איפה אני קובע משקלים, סינגלט וכל הדברים.

תודה רבה 😃

דרך יפה לעגן את ההישגים שלך בצורה רשמית, ולא בשביל להראות כמה אתה מוכשר.
כשאדם מייצר משהו זה לאו דווקא בשביל להוכיח שהוא מוכשר. תחשוב על סופר שיכתוב למגירה לצורך העניין.

לגבי מוטיבציה להגיע להישגים, ההישגים לפניך גם ככה בטבלאות שיאים/ צורות שונות של היכרות.
אם תראה מישהו חזק ממך בתחרות עצמה, יצר הניצחון לא יוסיף לך פתאום 30 ק"ג לטוטאל.

"לכתוב למגירה" = טוטאל במכון, לא בתחרות
שמעתי לא פעם ולא פעמיים המלצה לעבור למכון שיש שם בהמות עם משקלים מטורפים.
למה? כי לראות מישו מרים בלייב 300 קילו ירגש הרבה יותר מלראות מספר רשום, או אפילו סרטון ביוטיוב.

אם אני אראה מישהו שפותח 230 סקוואט, כשהמטרה שלי היא 205-210 גג בכניסה השלישית, גם אם תיהיה לי את המוטיבציה הכי גדולה, זה לא יעזור לי בשום צורה להרים יותר מזה.

אתם נכנסים לקטנות.. אמרתי 30 קילו או משו דומה?
זה פשוט יתן יותר מוטיבציה, אני לא יתפלא אם לי אישית זה יוסיף אפילו 10 קילו להרמה.

זה פשוט יתן יותר מוטיבציה, אני לא יתפלא אם לי אישית זה יוסיף אפילו 10 קילו להרמה.

אם אתה גם ככה בא כל כך לוחמני, מן הסתם אתה תתכנן התאבדויות בכניסות השלישיות. מה ההיגיון שלמשקל שיש לך רק בספק, תרוויח עוד עשרה קג?
בטח ובטח אם אתה לא ילד SS ואתה בשלב בינוני- מתקדם

סבבה, רקע תחרותי יש לך?

התחרתי בתחרות האחרונה.

אם אתה גם ככה בא כל כך לוחמני, מן הסתם אתה תתכנן התאבדויות בכניסות השלישיות. מה ההיגיון שלמשקל שיש לך רק בספק, תרוויח עוד עשרה קג?
בטח ובטח אם אתה לא ילד SS ואתה בשלב בינוני- מתקדם

כשאתה מנסה לשבור PRים אתה לא יודע איך תרגיש באותו יום.
למרות שאתה מתכננן את ההרמות, יש נטיה של כמה קילו.
תרגיש מדהים וחדור מוטיבציה - עוד משקל על המוט.

במכון היה 180

לוחמנות בתחרות = תכנון על 190

מתחרים חזקים ממני עשו 195

עושה 200

זה טיפה הגזמה, אבל יכול להיות לדוגמא 195.
אבל אחרי הכל, כמו שתרגיש חרא ולא תרים כמו שתכננת, אתה יכול להרגיש מדהים ולהרים יותר ממה שתכננת.

התחרתי בתחרות האחרונה.

סבבה, לא יודע איך זה עובד אצלך ואיך אתה עושה את התכנון שלך לתחרות.
אני יודע על עצמי, שאם אני בא להתחרות, אני פחות או יותר מציב לי מטרות, ואם אני יודע שאני לא הולך לתת יותר מ-210 סקוואט, לצורך העניין, אז 220 לא יהיה שם לא משנה מה.

סבבה, לא יודע איך זה עובד אצלך ואיך אתה עושה את התכנון שלך לתחרות.
אני יודע על עצמי, שאם אני בא להתחרות, אני פחות או יותר מציב לי מטרות, ואם אני יודע שאני לא הולך לתת יותר מ-210 סקוואט, לצורך העניין, אז 220 לא יהיה שם לא משנה מה.

אז אתה מכיר את עצמך טוב.
אבל לדעתי אתה תוכל לתת 215 גריינדר אם תרצה ותרגיש טוב.

ואין לי נסיון תחרותי גדול הייתי בתחרות אחת.
אבל אני כן תכננתי 3 שבועות מראש את ההרמות... וכן קצת זזתי מהתכנונים.

זה הבחור שניצח אותי עם 70 קילו הפרש בטוטאל
אני בקושי זוכר מה היה בקטגוריית ג'וניורס עד 100, נראה לך שאני זוכר מי ניצח את מי ובכמה?
אז אתה מכיר את עצמך טוב.
אבל לדעתי אתה תוכל לתת 215 גריינדר אם תרצה ותרגיש טוב.

ואין לי נסיון תחרותי גדול הייתי בתחרות אחת.
אבל אני כן תכננתי 3 שבועות מראש את ההרמות... וכן קצת זזתי מהתכנונים.
215 לא היה שם.

אנשים פה מזלזלים בספורט באופן כללי וזה מחליא. אם יוסיין בולט היה עושה 9.58 באימון את מי זה היה מעניין בדיוק?

אנשים פה מזלזלים בספורט באופן כללי וזה מחליא. אם יוסיין בולט היה עושה 9.58 באימון את מי זה היה מעניין בדיוק?

א' תודה על המוניטין השלילי.
ב' זה היה מעניין את כולם, אם היו יודעים על זה - בדרך התחרויות הוא "מיידע" את כולם.

אני באמת לא מבין על מה הוויכוח , יש 100 סיבות ללמה להתחרות , אצל חלק מהחברה פה העניין של שבירת שיאי עולם\ישראל\איגוד הוא הסיבה 101 .

תחרות היא לא ערוץ תקשורת. בשביל תקשורת יש לך עיתון טלויזיה יו טיוב פייסבוק אינסטגרם ודואר. אם אתה כזה סוס ורוצה שידעו תתאמן במכון.

מה שאתה אומר זה קשקוש מוחלט, וזה מתאים דווקא למישהו שלא התחרה.

כל הפואנטה בתחרות זה לקחת את כל אלו שחושבים שהם חזקים ולהפגיש אותם בתנאים זהים-ציוד,מוט,פלטות,זמנים וכו'.
לא חוכמה לנסות משהו 1000 פעם ולהצליח ב1001 ולהגיד הנה תראו. החוכמה זה להצליח בהזדמנות היחידה שיש לך - בתחרות.
הרמות מכון נותנות אינדיקציה מסויימת אבל הן פשוט לא מעניינות אף אחד, על אחת כמה וכמה טוטאל מכון, מספיק לראות לא מעט חבר'ה (כולל אני) שבמכון עשו X ובתחרות עשו Y. אם אתה רוצה להיות חובבן בינוני עם שאיפה להיות חזק תשאר במכון ותתרברב כמה שאתה רוצה. אם אתה רוצה להיות ספורטאי - תתחרה. תקף לכל ענף. גם משחק שחמט אפשר לעשות במחשב בבית בנוחות שלך אבל תחרויות מתקיימות בLIVE במיקום מסויים בתנאים זהים.

אתם ממש צודקים
אני רוצה להדגיש ששאלתי את זה רק בשביל התעניינות , אני לא יבוא להתחרות בשביל הפוזה או בשביל לשבור שיאים , כי אני כולה מתחיל ולא מאמין שאשבור שיא בתחרות ראשונה , אני בא בשביל החוויה , בשביל להכיר אנשים , בשביל להכנס קצת יותר טוב לעולם הפאוורליפטינג
גם אם יצא שאני יהיה מקום אחרון בתחרות אני לא אייחס לזה חשיבות , להפך זה אפילו יתן לי יותר מוטיבציה לבוא לתחרות הבאה עם טוטאל יותר גבוה
אני גם נגד הרעיון של ״להתחרות בשביל תואר״ , ובעד הרעיון של ״להתחרות בשביל החוויה״ , השיקולים שלי להתחרות או לא הם אך ורק שיקוליים כספיים ולא שיקולים של ״איזה מקום אני אהיה״

• פותח/ת השרשור
אוקיי אחרי כל המכות שהיו פה 😛
יש לי שלוש שאלות קצרות.

יש תאריך סגירה להרשמות או שזה ממש עד יום לפני התחרות?.
מותר לשמוע מוזיקה באוזניות בזמן ההרמות?.
איך אני קובע את המשקלים? יענו איך אני מחליט? הבנתי שכניסה ראשונה עושים את ה RM3 או RM 5? מה עם השתי כניסות האחרות ?

תודה לעוזרים

מישהו יכול לענות לי על ה3שאלות הקצרות ^ ? תודה רבה

בחירה שלך.
אצל מתאמן לא מתקדם, מעל הטריפל שלו זה שיא בדכ.

אני לקחתי בכניסה ראשונה RM6 נניח, שניה שיא ( 5 קג מעל הטריפל ), שלישית מה שבא לך - יכול להתאבד או לנסות ללכת על בטוח.
תזכור שאם אתה נכנס כניסה ראשונה כבדה זה בא על חשבון הכניסות הבאות, לכן בעקרון כדאי שהיא תהיה קלה גם בשביל ביטחון וגם בשביל אנרגיה לבאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית