הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי חודש בחיטוב !

• פותח/ת השרשור moomoo
  • פורסם בתאריך
האינדקס האינסולינמי של חלב נע בין 90-98, אחד הגבוהים ביותר שקיימים.
ולמה זה מעניין אותך אם אתה לא סוכרתי?
כי אינסולין זה הורמון מפורסם?
כי אם מישהו אומר את המילה אינסולין אז הוא בטח מבין גדול בפיזיולוגיה?

לפותח האשכול כל הכבוד על הירידה, לדעתי לא התחלת 18 אחוז שומן אלא יותר באזור ה-15 אבל זה עדיין ירידה יפה, מה שכן הייתה לך מסת שריר טובה לפני התהליך ככה שלקחת את זה ולהכליל על כל אדם זה לא מעשי

לאכול כל שלוש שעות זה כולם יודעים!
חסרה לך שם מילה בסוף...כולם יודעים זה נכון, אבל חשבתי שכבר כולם יודעים שזה מיתוס..

פותח האשכול, אתה לא חייב לענות לי
אבל מה המחיר של התענוג?

יותר נראה שהיית 16 ועכשיו 10.5
נראה לי שהדגש פה הוא על המאזן קלורי ועל הכמות הפחמימה והחלבון שאתה מכניס ביום..ככה שכל ההגזמה על מאור די קיצוני.

וכן ברור שיש תדברים הקטנים כמו חלבון שיתפרק לפני שינה, חלבון בבוקר, ארוחה כל 3 שעות(שעדיין לא ברור אם זה מיתוס או לא) ושאר הדברים ה"בסיסים" כמו שקראת לזה.

יכול להיות שהוא פשוט נתן לך לסייקל קלן או משהו ?

סליחה אם התגובה נראת מזלזלת..זאת לא הכוונה.

• פותח/ת השרשור
יותר נראה שהיית 16 ועכשיו 10.5
נראה לי שהדגש פה הוא על המאזן קלורי ועל הכמות הפחמימה והחלבון שאתה מכניס ביום..ככה שכל ההגזמה על מאור די קיצוני.

וכן ברור שיש תדברים הקטנים כמו חלבון שיתפרק לפני שינה, חלבון בבוקר, ארוחה כל 3 שעות(שעדיין לא ברור אם זה מיתוס או לא) ושאר הדברים ה"בסיסים" כמו שקראת לזה.

יכול להיות שהוא פשוט נתן לך לסייקל קלן או משהו ?

סליחה אם התגובה נראת מזלזלת..זאת לא הכוונה.

קלן מה הקשר??? ב18%% חא נותנים קלן לאף בנאדם

אחי הוא עשה לי מדידות זה לא שזה נראה לו וככה זה...
מדידות שקילה הכל

מדידות שקילה הכל
זה היה נראה לי קצת פחות מ18 טעות שלי...
ואני עדיין לא מבין מה ה"קסם" שלו...זה דברים בסיסים

הבחור מתאמן אצלנו
עובד קשה ומשקיע
אין שום קסם הוא פשוט אוכל לפי מה שמאור רשם לו
ומתאמן כל יום קשה ועושה אירובי כל יום אחרי האימון 20 ד'

לכל החכמים שאומרים לאכול כל 3 שעות זה מיתוס, חלב זה בריא, למי איכפת מאינדיקס גליקמי.
לא נכנס מה נכון ומה לא נכון, הבחור הביא תוצאה יפה מאוד. וכל הכבוד
רוצים לאכול פעם ביום, לשתות חלב בכמויות סבבה. תעשו חיטוב תעלו תמונות ונראה את התוצאה שלכם

(אגב אני אוכל לפי CBL ולא אוכל חצי יום ככה שאני לא משוחד)

כל הכבוד !

מדידות שקילה הכל
תגיד האירובי של ה20 דק זה בהליכה מהירה אוו באיזה קרוס טריינר אוו משהו כזה ?

• פותח/ת השרשור
דופק 130-140 זה מה שחשוב
זה תלוי מתי זה ברור שבבוקר אז צריך לתת יותר כדי להגיע לדופק ... אבל גם אירובי הרבה יותר זמן...
אחרי אימון טבעי הדופק כבר ממש גבוה

וואלה גם אני לא רואה 8 ... חחח
שכחתי להגיד , שינוי מעולה!

ולגבי תזונה אני חושב שאפילו האספקט המדעי לא משנה וזה עניין של עיקרון ומשמעת הרי אם אתה מתעסק בודיבילדינג לפני תחרות תצטרך לשמור על דיאטה נוקשה מאוד אז עדיף גם ביום יום לא להיות פח זבל מהלך למרות שמה שמשנה בגדול זה הקלוריות...
@yogevnn
😃

לכל החכמים שאומרים לאכול כל 3 שעות זה מיתוס, חלב זה בריא, למי איכפת מאינדיקס גליקמי.
לא נכנס מה נכון ומה לא נכון, הבחור הביא תוצאה יפה מאוד. וכל הכבוד
רוצים לאכול פעם ביום, לשתות חלב בכמויות סבבה. תעשו חיטוב תעלו תמונות ונראה את התוצאה שלכם
אין צורך ללכת מסביב אתה יכול לצטט אותי או לתייג, מבטיח לך שאני לא נעלב ולנהל דיון ברמה גבוהה מעבר ל"עחי אתה לא מבין כלום הינה תראה איזה תוצאה" אני אפילו אשמח
זה שהוא הגיע לתוצאה יפה מאוד אני מסכים, הבעיה שלי היא עם זה שהוא מייחס את התוצאה ללאכול כל 3 שעות ולא לשתות חלב או לאכול רק חלבון אורגני רק בין 2 ל4 כי אז השמש מגדילה את המטבוליזם של העור..
אתה מוזמן להסתכל בשינויים של הייעוץ אישי עם @Moshe כולם שם לא אכלו כל 3 שעות, שתו חלב...ואפילו...אכלו צ'יריוס לארוחת בוקר..
ואני אגיד אפילו יותר מזה, הם סיימו את החיטוב במצב נפשי שפוי

ולגבי תזונה אני חושב שאפילו האספקט המדעי לא משנה וזה עניין של עיקרון ומשמעת הרי אם אתה מתעסק בודיבילדינג לפני תחרות תצטרך לשמור על דיאטה נוקשה מאוד אז עדיף גם ביום יום לא להיות פח זבל מהלך למרות שמה שמשנה בגדול זה הקלוריות...
אם אתה מתעסק בבודיבילדינג אז שום דבר ממה שאמרתי לא קשור, כי ברגע שאתה יורד מתחת ל10% שומן מה שעובד עובד ולא מתעסקים בלמה זה עובד ואיך זה עובד כי זה חסר סיכוי להבין, פשוט מנסים.
אבל הרוב המוחלט כאן באתר ובכלל באוכלוסיה לא עוסק בבודיבילדינג (הכוונה היא באופן תחרותי) ואליהם אני מדבר כשאני כותב.

הוא לא משייך את. זה לכלום. תעלה תמונות שלך ותשתיק אותו עם דיאטת חלב ולא כל 3 שעות

• פותח/ת השרשור
אין צורך ללכת מסביב אתה יכול לצטט אותי או לתייג, מבטיח לך שאני לא נעלב ולנהל דיון ברמה גבוהה מעבר ל"עחי אתה לא מבין כלום הינה תראה איזה תוצאה" אני אפילו אשמח
זה שהוא הגיע לתוצאה יפה מאוד אני מסכים, הבעיה שלי היא עם זה שהוא מייחס את התוצאה ללאכול כל 3 שעות ולא לשתות חלב או לאכול רק חלבון אורגני רק בין 2 ל4 כי אז השמש מגדילה את המטבוליזם של העור..
אתה מוזמן להסתכל בשינויים של הייעוץ אישי עם @Moshe כולם שם לא אכלו כל 3 שעות, שתו חלב...ואפילו...אכלו צ'יריוס לארוחת בוקר..
ואני אגיד אפילו יותר מזה, הם סיימו את החיטוב במצב נפשי שפוי

טוב אחי אז אני לא שותה חלב ואכל ציריוס »» אבל אני במצב שפוי יותר ממה שאתה חושב... אפשר לומר נפשית ופיזית!! מרגיש הרבה יותר טוב מבמסה שעשיתי לבד!

אם אתה מתעסק בבודיבילדינג אז שום דבר ממה שאמרתי לא קשור, כי ברגע שאתה יורד מתחת ל10% שומן מה שעובד עובד ולא מתעסקים בלמה זה עובד ואיך זה עובד כי זה חסר סיכוי להבין, פשוט מנסים.
אבל הרוב המוחלט כאן באתר ובכלל באוכלוסיה לא עוסק בבודיבילדינג (הכוונה היא באופן תחרותי) ואליהם אני מדבר כשאני כותב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית