עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה?הגב שלך לא נמצא במנח גב שצריך בעלייה.
קודם כל אני רואה שאתה עושה LB אבל אתה לא שובר מקביל(זה כתוצאה מחוסר גמישות באמס').מה?
ויכול להיות אני לא כל כך גמיש, אבל איך העלייה קשורה לגמישות?
למה אתה מתכוון שאתה אומר לשבור מקביל?קודם כל אני רואה שאתה עושה LB אבל אתה לא שובר מקביל(זה כתוצאה מחוסר גמישות באמס').
מה שכן אתה צריך לעבור עוד על כמה דגשים -
1.תרים חזה שהגב תחתון יהיה מכווץ
2.העמידה שלך לא נכונה. רוחב העמידה שלך צריך להיות טיפה יותר מרוחב הכתפיים ותפנה קצת את כפות הרגליים לצדדים.
3. תנסה לשבת אחורה במטרה לנסות להרגיש את האמס' עובד.
תיישם את הדגשים האלה ותעבוד בזמן הזה על גמישות באמס(מתיחות).
בהצלחה
למה אתה מתכוון שאתה אומר לשבור מקביל?
המטרה שלי זה באדיבילדינג ואני לא רוצה לקחת את זה למשהו מקצועי...שמע יש מיליון סוגים של סקוואט , הסקוואט שלך הכי קרוב ל-low-bar סקוואט של פאורליפטינג אם זאת המטרה שך יש לך עוד קצת לעבוד על הטכניקה אבל בסך הכל הטכניקה שלך יחסית בסדר תעבוד עליה עוד אם אתה רוצה לקחת את זה יותר מקצועי תסתכל על טכניקה של סקוואט low -bar ותלמד אותה לעומק
אבל רגע הטכנקיה שלי בסדר או להתייחס להערות שנתת לי?אין כזה דבר סקווט של ליפטרים/בילדרים, הסקווט שאתה עושה זה LB שהוא לרוב הסקווט שליפטרים עושים כי מרימים בו יותר משקל(אבל לא בהכרח נכון, זה תלוי בבן אדם כי יש כאלו שירימו בHB יותר).
בחירה בסוג הסקווט תלויה ב2 גורמים-
1.מה שנוח לך
2.דגש לשרירים שאתה רוצה לתת(בסקווטים יש לך מעורבות גדולה יותר/קטנה יותר של שריר מסוים, תלוי איזה סקווט אתה עושה).
כרגע לא, אבל תיישם את הדגשים שאמרתי לך ולאט לאט תשתפר. אתה כמובן מוזמן לעלות שוב סרטון.אבל רגע הטכנקיה שלי בסדר או להתייחס להערות שנתת לי?
ברור שאין משהו שכל אחד עושה וזהו, אמרתי מה בדרך כלל מי עושה כל אחד ומה שהוא נוח לו ומה הוא רוצה לתת דגש זה אין ספק , אבל אמרתי לו את זה מכיון שאם הוא היה מתעניין בליפטינג אז הוא לא היה עושה היי-בר לבילדינג אין יותר מידי דגשים בקטעים האלה כל אחד של מה הוא מעדיף לתת עליו יותר דגש אני אישית גם מתעסק בבילדינג ואני מבצע היי-בר מפני שהוא נותן יותר דגש על הQuads מאשר לוא-בראין כזה דבר סקווט של ליפטרים/בילדרים, הסקווט שאתה עושה זה LB שהוא לרוב הסקווט שליפטרים עושים כי מרימים בו יותר משקל(אבל לא בהכרח נכון, זה תלוי בבן אדם כי יש כאלו שירימו בHB יותר).
בחירה בסוג הסקווט תלויה ב2 גורמים-
1.מה שנוח לך
2.דגש לשרירים שאתה רוצה לתת(בסקווטים יש לך מעורבות גדולה יותר/קטנה יותר של שריר מסוים, תלוי איזה סקווט אתה עושה).
תתפלא, אבל לא כל ליפטר ברמה עושה LB סקווט.ברור שאין משהו שכל אחד עושה וזהו, אמרתי מה בדרך כלל מי עושה כל אחד ומה שהוא נוח לו ומה הוא רוצה לתת דגש זה אין ספק , אבל אמרתי לו את זה מכיון שאם הוא היה מתעניין בליפטינג אז הוא לא היה עושה היי-בר לבילדינג אין יותר מידי דגשים בקטעים האלה כל אחד של מה הוא מעדיף לתת עליו יותר דגש אני אישית גם מתעסק בבילדינג ואני מבצע היי-בר מפני שהוא נותן יותר דגש על הQuads מאשר לוא-בר
אם אתה אומר אתה יודע לא מתווכח 😃 לא מתמקצע בליפטינגתתפלא, אבל לא כל ליפטר ברמה עושה LB סקווט.
אני אישית מכיר ליפטרים מתחילים שעשו(ועושים) ATG עוד בSS שזה הבסיס.
שום דבר לא חקוק בסלע, LB לא בהכרח חובה לליפטינג(אבל כמובן שהוא עדיף).