הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

• פותח/ת השרשור amir123
  • פורסם בתאריך

amir123

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
שלום לכולם , רציתי יעוץ בקשר לסייקל שני (כאשר הסייקל הראשון היה טסט סולו) שאני רוצה להתחיל בקרוב.

אחרי קראיה נוספת בנעוצים החלטתי ללכת על טסט+דיבול.

הסייקל הוא כך:
1-12 Testosterone Enanthate 500mg/EW
1-4 Dianabol 30mg/ED
2-12 HCG 500ui/EW
14-18 PCT:
temox:
week 14-16- 2xcaps
week 16-18 - 1xcaps
clomid
week 14-16- 2xcaps
week 16-18 - 1xcaps

האם הסייקל נכון והגיוני ? האם יש צורך לתוספת של חומר מסוים ל pct ?
האם יש צורך במנקה כבד עבוד הדיבול ? או שבטווח של 4 שבועות לא יווצר נזק ?
תודה לכולם מראש.

קח בחשבון שטרן הוא לא דקה אגרסיבי. למעשה מדובר בשני סטרואידים שונים מאוד עם מעט מאוד מאפיינים דומים למעט העובדה ששניהם פרוגסטרינים.

מהסברים קודמים שלך, בהחלט אני מבין את השוני בין דקה לטרן.
אבל... בוא נגיד ששימוש בדקה והכירות טובה איתו והשפעותיו האישיות על המשתמש באופן אינדיבידואלי מהווה כשלב ההכרחי לפני שבכלל אפשר לדבר על שימוש בטרן.

אני לא רואה את ההעדיפות לשלב טרן בסייקלים מאוחרים יותר ולא בסייקל שני, הרצפטורים בגוף יגיבו לחומר גם בסייקל שני וגם בסייקל עשירי אותו הדבר.... מה ההבדל?!

אני לא רואה את ההעדיפות לשלב טרן בסייקלים מאוחרים יותר ולא בסייקל שני, הרצפטורים בגוף יגיבו לחומר גם בסייקל שני וגם בסייקל עשירי אותו הדבר.... מה ההבדל?!
תלוי במרווח בין סייקל ובפיסיטי...

ההבדל הוא שהרכבת לא בורחת. טרן הוא סטרואיד מאוד עוצמתי שתופעות הלוואי שלו קשות אך מעט יותר נסתרות מהעין. ישנם הרבה מאוד משתמשים שלא מצליחים להחזיק בסייקל של טרן. לחץ הדם הגבוה, הזעות ליליות ונדודי שינה ואפילו רייג' (אצל המועדים) נפוצים מאוד.
אין שום דבר רע בביצוע סייקל שני המכיל טסט ו-eq/deca ואף להתנסות בסטרואיד אוראלי שונה. להכיר טוב יותר את מידת הסבילות והרגידות לתופעות הלוואי השונות.
אין להשתמש בטרן אינו דיבר מעשרת הדיברות. זו דעתי האישית...

הלכתי לכיוון הטרן גם בגלל עוצמתו הידועה וגם בגלל שאינו סופח נוזלים כמו דקה....
אפשרי להשתמש בדקה קצר במקום הטרן, או שעדיין התכונה שלו משמעותית בספיחת הנוזלים גם באסטר הקצר?!

הלכתי לכיוון הטרן גם בגלל עוצמתו הידועה וגם בגלל שאינו סופח נוזלים כמו דקה....
אפשרי להשתמש בדקה קצר במקום הטרן, או שעדיין התכונה שלו משמעותית בספיחת הנוזלים גם באסטר הקצר?!
אני מאוד ממליץ לך לקרא את הסקירה שצרפתי בתגובה קודמת בפוסט הזה ולנסות ולהבין את ההבדלים בין טרן ודקה/npp.
הם לא דומים. מעבר לעובדה ששניהם nor-19 עם יכולת השבתה ניכרת הם מאוד מאוד שונים.

אני מאוד ממליץ לך לקרא את הסקירה שצרפתי בתגובה קודמת בפוסט הזה ולנסות ולהבין את ההבדלים בין טרן ודקה/npp.
הם לא דומים. מעבר לעובדה ששניהם nor-19 עם יכולת השבתה ניכרת הם מאוד מאוד שונים.

ואוו טום שאפו....היה פשוט תענוג לקרוא...פיזיקת סטרואידים מרשימה 🙌
הבנתי את השוני בניהם...אך לא מצאתי התייחסות לNNP והשפעותיו, חשוב לי לדעת את ספיחת הנוזלים שלו.

נערך לאחרונה:
ההבדל הוא שהרכבת לא בורחת. טרן הוא סטרואיד מאוד עוצמתי שתופעות הלוואי שלו קשות אך מעט יותר נסתרות מהעין. ישנם הרבה מאוד משתמשים שלא מצליחים להחזיק בסייקל של טרן. לחץ הדם הגבוה, הזעות ליליות ונדודי שינה ואפילו רייג' (אצל המועדים) נפוצים מאוד.
אין שום דבר רע בביצוע סייקל שני המכיל טסט ו-eq/deca ואף להתנסות בסטרואיד אוראלי שונה. להכיר טוב יותר את מידת הסבילות והרגידות לתופעות הלוואי השונות.
אין להשתמש בטרן אינו דיבר מעשרת הדיברות. זו דעתי האישית...

תום - מה דעתך על שילוב של טרן ודקה (כמובן שעם טסט בסיס) בסייקל ?

תום - מה דעתך על שילוב של טרן ודקה (כמובן שעם טסט בסיס) בסייקל ?
זה שילוב לא טוב. ראשית בהיבט ההיקשרות, דקה וטרן בעלי יכולת היקשרות גבוהה לרצפטור האנדרוגני, בד"כ רצוי לשלב בין סטרואיד המתאפיין בהיקשרות חזקה לבין אחד שלא, האפקט נטו מדגיש את הסינרגיה וההשבתה עלולה להיות חריפה עקב שימוש במינון גבוה בסה"כ של סטרואידים משביתים טסט/דקה/טרן.
מעבר לכך עומדת העובדה שבסופו של דבר שניהם פרוגסטורינים NOR19 ולכן עליית הפרולקטין מפעילות פרוגסטרינית שלהם תהיה משמעותית. לבסוף טרן הוא סטרואיד חזק מאוד ושילוב שלו עם טסט בצירוף אוראלי המהווה נגזרת DHT יכול להיות מאוד עוצמתי ולהעניק רווחים מאוד נקיים משק הנזלים שדקה סוחב.
בהיבטים של שאר תופעות הלוואי, כמו גם בהקשר האנבולי:אנדרוגני הם דווקא די מתאימים. טרן מאוד אנדרוגני (גם אנבולי) ודקה יותר אנבולי. תופעות הלוואי מטרן למעט ההשבתה והפרוגסטוריניות אינן קיימות בדקה שנחשב בסה"כ לסטרואיד מאוד בטוח (למעט אותם שני אפקטים). כך או כך אם כבר עדיף לשלב NPP מאחר וסייקל (או בלאסט) של טרן לא כדאי להריץ מעבר ל6-7 שבועות.
בכל אופן בסייקל המשלב את שניהם (ולמעשה בסייקל טרן) הייתי משלב דוסטינקס במינון של 0.25mg/e3d כל הסייקל.

נערך לאחרונה:
זה שילוב לא טוב. ראשית בהיבט ההיקשרות, דקה וטרן בעלי יכולת היקשרות גבוהה לרצפטור האנדרוגני, בד"כ רצוי לשלב בין סטרואיד המתאפיין בהיקשרות חזקה לבין אחד שלא, האפקט נטו מדגיש את הסינרגיה וההשבתה עלולה להיות חריפה עקב שימוש במינון גבוה בסה"כ של סטרואידים משביתים טסט/דקה/טרן.
מעבר לכך עומדת העובדה שבסופו של דבר שניהם פרוגסטורינים NOR19 ולכן עליית הפרולקטין מפעילות פרוגסטרינית שלהם תהיה משמעותית. לבסוף טרן הוא סטרואיד חזק מאוד ושילוב שלו עם טסט בצירוף אוראלי המהווה נגזרת DHT יכול להיות מאוד עוצמתי ולהעניק רווחים מאוד נקיים משק הנזלים שדקה סוחב.
בהיבטים של שאר תופעות הלוואי, כמו גם בהקשר האנבולי:אנדרוגני הם דווקא די מתאימים. טרן מאוד אנדרוגני (גם אנבולי) ודקה יותר אנבולי. תופעות הלוואי מטרן למעט ההשבתה והפרוגסטוריניות אינן קיימות בדקה שנחשב בסה"כ לסטרואיד מאוד בטוח (למעט אותם שני אפקטים). כך או כך אם כבר עדיף לשלב NPP מאחר וסייקל (או בלאסט) של טרן לא כדאי להריץ מעבר ל6-7 שבועות.
בכל אופן בסייקל המשלב את שניהם (ולמעשה בסייקל טרן) הייתי משלב דוסטינקס במינון של 0.25mg/e3d כל הסייקל.

קודם כל הרבה תודה על ההסבר, זה עוזר לי מאוד.
למעשה, חשבתי להשתמש בטרן במינון יחסית נמוך של 400 בשבוע ביחס ל800 דקה ו 1000 טסט.
עדיין לא ניסיתי ודי מעניין אותי לדעת את הסבילות שלי לטרן. הדקה היה ממש טוב אלי...
אבל לקחתי את עצתך.
מה שאומר שאולי אגדיל את המינון של הטרן ?

קודם כל הרבה תודה על ההסבר, זה עוזר לי מאוד.
למעשה, חשבתי להשתמש בטרן במינון יחסית נמוך של 400 בשבוע ביחס ל800 דקה ו 1000 טסט.
עדיין לא ניסיתי ודי מעניין אותי לדעת את הסבילות שלי לטרן. הדקה היה ממש טוב אלי...
אבל לקחתי את עצתך.
מה שאומר שאולי אגדיל את המינון של הטרן ?
קודם כל, אני מקווה שהבנתי נכון וזה במקום הדקה.
שנית, מינון הטרן מאוד תלוי בטרן. אותו אדם יכול להריץ טרן מסויים ב800mg/week וטרן אחר גומר אותו ב-400mg/week. יש ואראציה מאוד גדולה באיכות הטרן בחומרים ug.

קודם כל, אני מקווה שהבנתי נכון וזה במקום הדקה.
שנית, מינון הטרן מאוד תלוי בטרן. אותו אדם יכול להריץ טרן מסויים ב800mg/week וטרן אחר גומר אותו ב-400mg/week. יש ואראציה מאוד גדולה באיכות הטרן בחומרים ug.
הבנת נכון..... אמרת לא טוב לשלב אז לא אשלב. אלך רק עם הטרן.
אני משיג ממקור מאוד אמין ועד כה החומרים היו חזקים ועבדו ממש טוב.
הפעם אני רוצה ללכת על טסט רפואי שעוד לא ניסיתי על עצמי (עד כה בעיקר סוס) וטרן של וורמוז (לא מזוייף).
אני חושב שאתחיל ממינון ביניים של 500 לשבוע או שבועים ואראה עם אפשר לעלות.
כמובן שקיימת האפשרות שזה יפחלץ אותי ואצטרך לעצור הכל.
מאחר ואני מתכנן קרוז קצר בין הסייקלים אני חושב שלהשתמש בטסט הרפואי לא תהיה בעיה כי עדיין אהיה גבוהה מטסט.
אחרת אולי יש טעם לשלב עם פרופ בכדי שיעמוד מול הטרן מיידית ? מה חושב ?

הבנת נכון..... אמרת לא טוב לשלב אז לא אשלב. אלך רק עם הטרן.
אני משיג ממקור מאוד אמין ועד כה החומרים היו חזקים ועבדו ממש טוב.
הפעם אני רוצה ללכת על טסט רפואי שעוד לא ניסיתי על עצמי (עד כה בעיקר סוס) וטרן של וורמוז (לא מזוייף).
אני חושב שאתחיל ממינון ביניים של 500 לשבוע או שבועים ואראה עם אפשר לעלות.
כמובן שקיימת האפשרות שזה יפחלץ אותי ואצטרך לעצור הכל.
מאחר ואני מתכנן קרוז קצר בין הסייקלים אני חושב שלהשתמש בטסט הרפואי לא תהיה בעיה כי עדיין אהיה גבוהה מטסט.
אחרת אולי יש טעם לשלב עם פרופ בכדי שיעמוד מול הטרן מיידית ? מה חושב ?
אולי כדאי משהו בסיגנון:

Week 1-2::
Test P 100mg/eod

Week 1-9:
Test E 500mg/e3d

Week 1-7:
Tren Ace 150mg/eod

תוסיף דוסטינקס כל הסייקל במינון 0.25mg/e3d.
ארימידקס בצד.
אם התוכנית להמשיך משם לקרוז ועוד בלאסט רצוי שתוסיף לאחר מכן 100mcg טריפטורלין.
כמובן פרגניל ו-pct.

אולי כדאי משהו בסיגנון:

Week 1-2::
Test P 100mg/eod

Week 1-9:
Test E 500mg/e3d

Week 1-7:
Tren Ace 150mg/eod

תוסיף דוסטינקס כל הסייקל במינון 0.25mg/e3d.
ארימידקס בצד.
אם התוכנית להמשיך משם לקרוז ועוד בלאסט רצוי שתוסיף לאחר מכן 100mcg טריפטורלין.
כמובן פרגניל ו-pct.

נראה לי שלא הבנת אותי תום.
אני כרגע בשבוע 9 של סייקל סוס + דקה + דקה NPP ודיבול שהיה בהתחלה.
מתכוון לסיים בשבוע 12.
גשר קצר של שבועיים שלוש. לא חושב לקרוא לזה קרוז, כי כנראה לא אכניס כלום (יש עדיין אנטט מהסוס) ואז אתחיל את הטרן + טסט.
אז למה לא לתת מההתחלה את הטרן ?
* אולי הערכים של הטסט ירדו כי לא נתתי שבועים אז להתחיל טסט E + טסט P לשבועיים, כדי שיהיה מספיק טסט בגוף ביחס לטרן?

תודה על הייעוץ , מעריך את זה !

נראה לי שלא הבנת אותי תום.
אני כרגע בשבוע 9 של סייקל סוס + דקה + דקה NPP ודיבול שהיה בהתחלה.
מתכוון לסיים בשבוע 12.
גשר קצר של שבועיים שלוש. לא חושב לקרוא לזה קרוז, כי כנראה לא אכניס כלום (יש עדיין אנטט מהסוס) ואז אתחיל את הטרן + טסט.
אז למה לא לתת מההתחלה את הטרן ?
* אולי הערכים של הטסט ירדו כי לא נתתי שבועים אז להתחיל טסט E + טסט P לשבועיים, כדי שיהיה מספיק טסט בגוף ביחס לטרן?

תודה על הייעוץ , מעריך את זה !
ראשית אני ממליץ לך לקרא לזה קרוז ולמשוך אותו 5-6 שבועות. מעבר ללחץ על המערכת הקרדיו-וסקולרית וה-hpta זה פשוט יוריד רמות מיוסטטין, ישחרר את הרצפטורים הרווים ולמעשה יהפוך את הבלאסט של הטרן-טסט להרבה יותר אפקטיבי. אחרת, התוצאה תהיה שתיתן בלאסט של חומרים, אולי איכותיים ובקושי תראה גדילה. חבל.
בהנחה שתישמע לעצתי, שים לב שהצעתי להתחיל עם הטרן משבוע ראשון ופשוט לחתוך אותו בשבוע שמיני (סה"כ 7 שבועות). אם הטרן סביר תבין לבד מדוע, מעבר לכך, אמנם ה-hpta סלחני (לעומת בלוטת התריס למשל) אבל ההשבתה הקשה של 12 שבועות דקה/טסט ועוד 9 שבועות טרן/טסט תעלה לך באובדן רווחים והתאוששות מאוד בעייתית. מה שקורה אצל לא מעט זה שההתאוששות הקשה והרווחים הבלתי מספקים גורמים להם למשוך ולהישאר עוד ועוד על חומרים...
מה שאתה כן יכול להוסיף
Week 7-9:
Methyl-Drostanolone 30mg/ed
עם LIV52 ו-TUDCA במינון של 1-1.5g/ed ויהיה לך סיום מאוד מוצלח לסייקל מאוד עוצמתי.
תוסיף לבלאסט דוסטינקס לכל אורכו ופרגניל, שיופסק לפחות שבוע טרם הטריפטורלין, 100mcg שתתן כשרמות הטסט יהיו ב-baseline ומיד תמשיך ל-pct.

אגב ברנדים של טרן, אני לא מכיר את הטרן של וורמודג' @Alex0001 (?) , ל-Genetic lab יש טרן במיקס של אסטרים - טוב מאוד. הטרן הקצר האחרון שיצא ל-Pharma Lab היה פשוט מעולה מבחינת תוצאות וקל מאוד להזרקה (צבע ענברי מפחיד) והאנתת החדש של MXP נראה מאוד מבטיח ומדווח כמאוד עוצמתי (צבע ענברי).

אגב טרן
טום, האם תוכל לתת התייחסות לNNP והשפעותיו, חשוב לי לדעת את ספיחת הנוזלים שלו.

תודה
Npp זה ננדרולון מוצמד אסטר שנקרא פנילפרופיונט ב-C17. זו שרשרת של 3 פחמנים (אסטר קצר מאוד). ספיחת הנוזלים מופחתת לעומת דקנואט והסייקלים קצרים יותר. יתרונות נוספים הם בתופעות הלוואי שעל-אף שזהות לדקנואט ניתן החומר נכנס ויוצא מהר ולכן אין צורך לסבול מהן תקופה ארוכה אם כך מוחלט.
בסה"כ כשמורידים את ספיחת הנוזלים קצת ושומרים על הפרולקטין מלהשתולל ע"י שימוש בדופאמין אגוניסט (ברומוקריפטין, דוסטינקס וכו'...) מתקבל סטרואיד די בטוח לשימוש והרבה יותר אנבולי מאנדרוגני ביחס לטסט.
שאר התכונות ניתן להפיק מאותה סקירה של ננדרולון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית