מדריך/מפעיל חדר כושר צבאי

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך
אני זוכר שקצינת ספורט שלחה במייל הקצאה לשליחת חיילים ללמוד הדרכה לחדר כושר בווינגייט (כצ'ופר). אני זוכר שאחת הדרישות לקורס הוא פרופיל 72... ואני 45 על סעיף שמיעה ושאלתי אותה אם זה בעייתי כי מבחינה גופנית אני קרבי לכל דבר ועניין והיא אמרה לי שהיא תבדוק ומסתבר שלא היה להם בעיה עם זה. הסיבה שלא הלכתי כי הייתי קרוב מדי לשחרור.

יש קורס מדריכי חדר כושר בוינגיט מטעם הצבא. זה בד"כ תפקיד נוסף לתפקיד הראשי, אבל יש כאלה גם שזה התפקיד הראשי שלהם (בודדים).
גם אני עשיתי קורס מצילים מטעם הצבא, למרות שאני לוחם וכל השירות שלי שרתתי כלוחם. נתנו לי צ'ופר להיות מציל בבריכה באחד הבסיסים ל-3 חודשים.

• פותח/ת השרשור
. אבל הקטע זה שאני רוצה לעשות את כל השירות שלי בתור אחד כזה, ולא בתור "צ'ופר" או תפקיד נוסף...אני יודע שיש כאלה
מה אני יכול לעשות..

אני זוכר שקצינת ספורט שלחה במייל הקצאה לשליחת חיילים ללמוד הדרכה לחדר כושר בווינגייט (כצ'ופר). אני זוכר שאחת הדרישות לקורס הוא פרופיל 72... ואני 45 על סעיף שמיעה ושאלתי אותה אם זה בעייתי כי מבחינה גופנית אני קרבי לכל דבר ועניין והיא אמרה לי שהיא תבדוק ומסתבר שלא היה להם בעיה עם זה. הסיבה שלא הלכתי כי הייתי קרוב מדי לשחרור.

יש קורס מדריכי חדר כושר בוינגיט מטעם הצבא. זה בד"כ תפקיד נוסף לתפקיד הראשי, אבל יש כאלה גם שזה התפקיד הראשי שלהם (בודדים).
גם אני עשיתי קורס מצילים מטעם הצבא, למרות שאני לוחם וכל השירות שלי שרתתי כלוחם. נתנו לי צ'ופר להיות מציל בבריכה באחד הבסיסים ל-3 חודשים.

יש רצוי ויש מצוי.
רוב מדריכי הכושר בצבא הם מדא"גים. חדרי הכושר בהרבה בסיסים פתוחים רק בערב ולכן לא צריך מישהו במיוחד לזה.

יש רצוי ויש מצוי.
רוב מדריכי הכושר בצבא הם מדא"גים. חדרי הכושר בהרבה בסיסים פתוחים רק בערב ולכן לא צריך מישהו במיוחד לזה.
היה חבר לאחי שהיה משרת בבוקר מ6 עד 9 ובערב מ7 עד 9. זה היה השירות הצבאי שלו בתל השומר.

אבל נכון, לרוב אתה צודק... מד״ג בדרך כלל יתפוס את התקן הזה או מישהו עם תפקיד משני

ויש אנשים שבאים פעם בשבוע לשעתיים והולכים הביתה. זה לא אומר כלום.
בצבא יש המון תפקידים, המון סוגי יציאות, והרבה דברים הזויים.

אני מביא דוגמאות לדברים נפוצים יחסית, לא לדברים ה"מיוחדים".
יכול להיות שניתן לשרת בצבא רק בתור מדריך חדר כושר, אבל הרוב משרתים בתור מדא"גים והתפקיד השני שלהם זה להיות מדריך/מפעיל חד"כ.

קיצר טוני לפי דעתי, תעשה את המלחמות שלך כשתהיה בתוך המערכת.

אולי יקבלו אותך להיות מד״ג על רפואי חריג, תלוי כמובן מה הסעיף הרפואי.

• פותח/ת השרשור
קיצר טוני לפי דעתי, תעשה את המלחמות שלך כשתהיה בתוך המערכת.

אולי יקבלו אותך להיות מד״ג על רפואי חריג, תלוי כמובן מה הסעיף הרפואי.
במידה ואצליח להיות מד"ג מה הסכיוי שלי לעבור אחרכך לתיפעול חדכ ...גבוה או נמוך

אם יש חדר כושר בבסיס שבו תוצב, יש סיכוי טוב (תמיד אפשר לשגע את המפקד שלך, שזה בד"כ הקא"ג, שיוציא אותך לקורס).
אל תשכח שזה לא אומר שאתה עובר לחדר כושר באופן קבוע, זה תפקיד מקביל (אתה ממשיך להיות מדא"ג).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית