הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבקשה בבדיקת דם אסטרוגן גבוה

mark9105

משתמש מתחיל
112
4
נק' מוניטין:
46
112
4
סליחה שאני פתוח אשכול חדש בנושא הזה פשוט נראה לי שנפלתי בין הכיסאות ולא ראיתם את השאלה ובגלל זה לא עניתם עליה.. אם זה לא כך אז סליחה מראש

אני מטופל בטסטוסטרון 100 mg בשבוע.

לא מזמן התחלתי סייקל איפסטן ואז התחלתי להרגיש עליה רצינית בנוזלים. אני יודע שקשה להאמין שזה בגלל האפי. החלטתי לעשות בדיקות דם של האסטרוגן פרולקטין וטסטוסטרון. האסטרוגן יצא גבוה

שאלתי היא האם אפשרי להחליף במקום האפי לפרובירון בשביל להוריד את הנוזלים?
image.jpg עוד פעם סליחה על זה שפתחתי אשכול חדש ועל החפירה פשוט אני נוראה לחוץ מזה וכבר לא יודע מה לעשות כי זה רק הולך ומחמיר תיקון 125 mg

• פותח/ת השרשור
שוב תודה ליאור.. אם נניח אני יקבל סוסטנון יהיה אפקטיבי יותר לחלק את המינון ל פעמיים בחודש?

שוב תודה ליאור.. אם נניח אני יקבל סוסטנון יהיה אפקטיבי יותר לחלק את המינון ל פעמיים בחודש?
אם אתה מתכוון ל trt כמו שנותנים ברפואה אז זריקה אחת בחודש זה מספיק כי יש שם 4 סוגי טסט שכל אחד מתחיל להשפיע בתורו 2 קצרים ו 2 ארוכים , שהכי קצר משפיע תוך יומיים שלושה והבא אחריו תוך 5 ימים הארוכים הם משבועיים וחודש מיותר לתת פעמיים בחודש פעם 1 זה מספיק לדעתי זה לא אננטט שצריך לחלק

• פותח/ת השרשור
תגיד ליאור, אין מצב שיהיה פרופיונט אצל הרופא נכון? או שיש סיכוי ושווה לנסות לבקש?

תגיד ליאור, אין מצב שיהיה פרופיונט אצל הרופא נכון? או שיש סיכוי ושווה לנסות לבקש?
פרופיונט לא מיוצר ברפואה , אבל יש ug באמפולות בתאילנד ורוסיה , בתכלס יש פרופ וטרינרי מיועד לחיות אבל לא בעיה למצא חברות ug די טובים יש מלא לא חסר
גם אן סוסטנון.יש רק נבידו או טסטווירון או ג'לים.
יש דווקא סוסטנון מיובא מהולנד חברת אורגנון

נערך לאחרונה:
פרופיונט לא מיוצר ברפואה , אבל יש ug באמפולות בתאילנד , בתכלס יש פרופ וטרינרי מיועד לחיות אבל לא בעיה למצא חברות ug די טובים יש מלא לא חסר ורוסיה
יש דווקא סוסטנון מיובא מהולנד חברת אורגנון
יש אבל לא בקופ"ח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית