הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנטיביוטיקה

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
אהלן
קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה למשך שבוע , זה יתנגש לי לרעה עם הסייקל הקרוב של הקלן ? בגדול אני אמור להתחיל ב 10.6 עם הקלן ועם האנטיביוטיקה כבר מחר .

אין בעיה בשילוב של קלן ואנטיביוטיקה מבחינת רעילות לכבד (ייתכן שהאנטיביוטיקה רעילה אך אין קשר לאינטראקציה עם קלן).
מצד שני חלק מתרופות האנטיביוטיקה עלולות להוריד את היעילות של קלן ובכל מקרה עדיף לדחות שימוש עד לאחר הטיפול האנטיביוטי.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה,אחכה לאחר הטיפול האנטיביוטי ואתן הפרש של יומיים שלושה בין לבין ליתר בטחון .

• פותח/ת השרשור
כשאני אסיים את השבוע של שימוש באנטיביוטיקה אני מעדיף לתת יומיים הפרש להתחלה של הקלן , ירגיש לי יותר בטוח לתת מנוחה לגוף אחרי זה , למרות שזה רק שבוע .

בזמן השימוש באנטיביוטיקה תשתמש גם ב- פרוביוטיקה . אני שונא תמצבים שאני נאלץ להשתמש באנטיביוטיקה אבל כשאין בררה אז אין בררה פעמיים יצא לי שן בינה ב-2 הצדדיים בתחילת הסייקל ובסוף הסייקל. אין מה לעשות זה או שאני ישתמש בזה או שאני לא יכול לישון בלילה בגלל כאבים או לאכול תאוכל או לתפקד במהלך היום מגלל כאבי שיניים. בשבוע שימוש זה לא מה שיפגע לך בחיטוב אם הקלן. או הסייקל. הכי חשוב זה להמשיך להקפיד על תזונה ואימונים השאר בסדר.

אהלן
קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה למשך שבוע , זה יתנגש לי לרעה עם הסייקל הקרוב של הקלן ? בגדול אני אמור להתחיל ב 10.6 עם הקלן ועם האנטיביוטיקה כבר מחר .

גם אם אפשר להשתמש בקלן ואנטיביוטיקה מהבחינה הפרקטית, אני לא רואה סיבה לשלב אותם ביחד מבחינה לוגית.
אתה גם ככה במצב לא משהו גופנית ומערכת החיסון שלך נאבק בחיידק, אז למה להעמיס על הגוף?

חכה שתהיה כמו שצריך ואז תתרכז בחיטוב שלך כמו שצריך.

אגב, אנטיביוטיקה מקבוצת הטטרציקלינים לא הייתי משלב עם קלן

• פותח/ת השרשור
תודה , לא אשלב עם הקלן .
אגב אני בסך הכל מרגיש בסדר גמור , אין לי שפעת או משהו בסגנון , יש לי נפיחות באוזן בגלל נזם ישן שהחליט להתעורר פתאום והרופאה ראתה לנכון לתת לי אנטיביוטיקה במקום משחה כלשהי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית