הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנטיביוטיקה ואימונים

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
גילו לי הליקובקטור פילורי והטיפול מכיל כמות אנטיביוטיקה פסיכית, שאלתי את הרופא ואמר שאימונים כבדים יכולים לגרום לדלקות בגידים ושאפשר להתאמן רק להוריד עצימות אך אין חכם כבעל ניסיון, אני בטוח שיש כאן אנשים שהתמודדו עם הדבר הזה ומנסיונכם האם הרגשתם משהו? מותר להתאמן? ואם כן אז בכמה מומלץ לחתוך עצימות?
*מדבר על אימונים אנאירוביים בלבד.
תודה.

גילו לי הליקובקטור פילורי והטיפול מכיל כמות אנטיביוטיקה פסיכית, שאלתי את הרופא ואמר שאימונים כבדים יכולים לגרום לדלקות בגידים ושאפשר להתאמן רק להוריד עצימות אך אין חכם כבעל ניסיון, אני בטוח שיש כאן אנשים שהתמודדו עם הדבר הזה ומנסיונכם האם הרגשתם משהו? מותר להתאמן? ואם כן אז בכמה מומלץ לחתוך עצימות?
*מדבר על אימונים אנאירוביים בלבד.
תודה.

אינדיוודאלי, עליי אישית לא השפיע והתאמנתי רגיל, מכיר כאלו שזה החליש אותם.

תנסה להתאמן, אם יהיה קשה אז תוריד עצימות ונפח, אם לא תמשיך כרגיל.

אגב, תבדוק מהמאכלים שאתה אוכל ביום יום מכילים חומציות, כי ההליקובקטר יכול יחזור מחדש.

• פותח/ת השרשור
אינדיוודאלי, עליי אישית לא השפיע והתאמנתי רגיל, מכיר כאלו שזה החליש אותם.

תנסה להתאמן, אם יהיה קשה אז תוריד עצימות ונפח, אם לא תמשיך כרגיל.

אגב, תבדוק מהמאכלים שאתה אוכל ביום יום מכילים חומציות, כי ההליקובקטר יכול יחזור מחדש.

הוא יכול לחזור מחדש מהדבקה חוזרת כמדומני, אכילה של מאכלים שגורמים לחומציות גבוהה גם גורמת לו לחזור? כלומר התזונה שלי צריכה להיות מוגבלת מעכשיו?
האמת שאף פעם לא היו לי צרבות אז אני מנחש שהחומציות שלי בסדר.

הוא יכול לחזור מחדש מהדבקה חוזרת כמדומני, אכילה של מאכלים שגורמים לחומציות גבוהה גם גורמת לו לחזור? כלומר התזונה שלי צריכה להיות מוגבלת מעכשיו?
האמת שאף פעם לא היו לי צרבות אז אני מנחש שהחומציות שלי בסדר.

עלול לחזור, הרבה אנשים ואני אחד מתוכם סובלים מזה כל החיים, טיפה חריגה בהרגלי תזונה - וחוזרים צרבות וכו'

כבר עברתי את הטיפול הזה 3 פעמים

• פותח/ת השרשור
עלול לחזור, הרבה אנשים ואני אחד מתוכם סובלים מזה כל החיים, טיפה חריגה בהרגלי תזונה - וחוזרים צרבות וכו'

כבר עברתי את הטיפול הזה 3 פעמים

😵
מה זה אומר חריגה בהרגלי תזונה? אני אוכל כמו שואב אבק, יש משהו שאסור לאכול? כל מה שאמרו לי זה לא לשתות אלכוהול במהלך הטיפול.

😵
מה זה אומר חריגה בהרגלי תזונה? אני אוכל כמו שואב אבק, יש משהו שאסור לאכול? כל מה שאמרו לי זה לא לשתות אלכוהול במהלך הטיפול.

אמרו לך לא לשתות אלכוהול כדי שלא יהיו חריגות בתפקודי הכבד עקב נטילת אנטיביוטיקה.

אין משהו שאסור לאכול אך יש דברים שצריך להגביל, בעיקרון תקרא קצת על כל המאכלים שמעלים חומציות, כל המטוגנים ואלכוהול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית