הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון עזרה לגבי deca מוזר שקניתי

• פותח/ת השרשור hsain
  • פורסם בתאריך

hsain

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
אהלן מה שלומכם.

יש לי שאלה דחופה למי שמבין.
קניתי deca durabolin לצורך ביצוע סייקל ראשון מחברת novapharm.
הבעיה היא שרשום על המוצר : deca durabonol....תראו את ההבדל במה שרשום על מה שקניתי לעומת ה deca durabolin הנפוץ שכולנו מכירים!!.
יש איזשהו הבדל ביניהם? או שזה אותו דבר ואותו חומר?
וגם המוצר השני שקניתי רשום עליו sustanol ומלמטה רשום testosterone esters blend של אותה חברה.
מה אתם אומרים ?
יותר חשוב לי שתענו לגבי הdeca

תודה

אהלן מה שלומכם.

יש לי שאלה דחופה למי שמבין.
קניתי deca durabolin לצורך ביצוע סייקל ראשון מחברת novapharm.
הבעיה היא שרשום על המוצר : deca durabonol....תראו את ההבדל במה שרשום על מה שקניתי לעומת ה deca durabolin הנפוץ שכולנו מכירים!!.
יש איזשהו הבדל ביניהם? או שזה אותו דבר ואותו חומר?
וגם המוצר השני שקניתי רשום עליו sustanol ומלמטה רשום testosterone esters blend של אותה חברה.
מה אתם אומרים ?
יותר חשוב לי שתענו לגבי הdeca

תודה
דקה דורבולין \ דורבונול זה השם המסחרי של התרופה. התרופה עצמה נקראת ננדרולון, כאשר האסטר יכול להיות דקנואט (במקרה שלך),או פניל-פרופיונט.
סוסטנון \ סוסטנול, שוב, זה השם המסחרי. מה שרשום למטה פירושו "מיקס" של אסטרים של טסטוסטרון. השילוב של מספר אסטרים במוצר אחד הוא מה שמקנה לו את תכונותיו הייחודיות (בשונה מאסטר אחד דוגמת טסטווירון דפו - טסט אננתת)

אז לדעתך כדאי להשתמש במוצרים שהזכרתי?
אני לא יודע אם "כדאי" להשתמש במוצרים מהבחינה של טיב החומר ושל שילוב סוסטנון ודקה בסייקל ראשון.
אני יכול לומר שאם ביקשת סוסטנון ודקה, מבלי להתחשב באיכות הסחורה, זה להערכתי מה שקיבלת.
אגב, אתה יכול להיכנס לאתר החברה וליבדוק (לפחות מבחינה חיצונית ) את המוצרים.

גם לי זה ככה ניראה לי. ישלי דקה מאותה חברה. אני רק בשבוע השני אז אם הוא טוב או לא אני עוד לא יודע. אבל לדעתי עובד. תנסה

• פותח/ת השרשור
תודה חברים.
וכן התחשבתי באיכות וזה שילוב מנצח.
הייתה שאלה לידע כללי כי שמתי לב שהשמות של המוצרים שונים ואני כבר בשבוע שלישי וזה כן עובד.
שוב תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית