הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אהלן,תוכנית חדשה,מחכה לתגובות חברים 😃

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
היי,
מתאמן 10 חודשים,אך רק3 חודשים רציני.
אני חודש וחצי בFBW וכשאסגור עוד שבועיים אני יעבור לAB.אני מזכיר שפעם היתי בfbw ובab..
אבל תוכנית ממש גרועות.

A:
מתח 3x7+משקל עליי
טי-באר 2x6
מסור 2x8
כפיפות מרפקים 2-3x10
רגליים
לג פרס 4x6
לאנג' 2x9
כפיפת ברכיים 2x10
תאומים 2x12
B:
בנצ'4x6
פרס 3x7
פרפר 3x10
1X12 הרחקות לצדדים
פשיטת מרפקים בפולי עליון2-3x10
כפיפות בטן 3x12~

ההרחקות לצדדים לקחתי בתור תרגיל עזר,אני לא נותן הרבה בידוד לקטנים כי גם ככה לאחד עם הנתונים שלי זה לא יעזור..אני בסה"כ בן15 שוקל 46 ק"ג,1.58..

חברים,אני יודע שמפתח הבעיה פה הוא שאין סקוואט,זה רק כי אף מדריך לא נותן לי אפשרות לעשות,אבל בעוד חודשיים~שלוש אחרי וויכוח סוער עם מנהל החדר כושר הוא אמר שהוא יתן לי צ'אנס לעשות סקוואטים והוא יסתכל על הטכניקה שלי.

עם אפשר,רק מי שבאמת יודע מה הוא אומר..וזה לא שאני חש את עצמי או משהו,אני בסה"כ רוצה אשכול עם תגובות מאנשים שיכולים לתת לי הצעות לשיפור.

ותודה מראש חברים 🥰🥰

כפי שכתבת, חסר סקוואט.
בגדול נראת לי תוכנית די טובה.

לעניות דעתי,
היתי מוריד מסור ולאנג'ים
ועושה דדליפט

סה"כ תוכנית טובה
תוריד את הכפיפת ברכיים, הנפות ובמקום המסור והטי באר אתה יכול לעשות שלושה סטים של חתירה במוט.

• פותח/ת השרשור
A:
מתח 3x7+משקל עליי
טי-באר 4x6
כפיפות מרפקים 2-3x10
לג פרס 4x6
לאנג' 3x9
B:
בנצ'3x6
פרס 3x8
פרפר 3x10
כפיפות בטן 3x12~

חתירה במוט אני גם לא יכול לעשות,בגלל המדריכים המסריחים אצלי במכון..
בכל מקרה לא הבנתי אזולאי,אתה אומר בסה"כ,למה בסה"כ..עם אתה אומר בסה"כ בסדר.. זה אומר שזה לא מושלם,ואני רוצה שזה יהיה מושלם,יש עוד משהו חוץ מהעובדה שאני לא עושה סקוואט שהופך את התוכנית ללא מושלמת?

A:
מתח 3x7+משקל עליי
טי-באר 4x6
כפיפות מרפקים 2-3x10
לג פרס 4x6
לאנג' 3x9
B:
בנצ'3x6
פרס 3x8
פרפר 3x10
כפיפות בטן 3x12~

חתירה במוט אני גם לא יכול לעשות,בגלל המדריכים המסריחים אצלי במכון..
בכל מקרה לא הבנתי אזולאי,אתה אומר בסה"כ,למה בסה"כ..עם אתה אומר בסה"כ בסדר.. זה אומר שזה לא מושלם,ואני רוצה שזה יהיה מושלם,יש עוד משהו חוץ מהעובדה שאני לא עושה סקוואט שהופך את התוכנית ללא מושלמת?
גם דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית