עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צודק לגמרי!איני יודע איפה אתה גר, אבל על מנת להתמקצע בספורט מסויים כל ספורטאי משקיע קצת מעבר ללמצוא את המכון הקרוב אליו. מה שחשוב באקטיב מעבר לציוד זה הכוונה מקצועית ואווירה, במקום שמדריכים יציקו לך על רעש מגנזיום ובלאגן יש לך אנשים טובים שדוחפים אותך לקצה ועוזרים לך להמשיך להתקדם. אם המעבר הוא אפשרי לא חושב שיש מקום לשקול בכלל, אלא פשוט לעבור.
התאמנתי בכדורעף וקיקבוקס לפניתופעת טבע.
איך הגעת לתחום הזה? עסקת בספורט כלשהו לפני?
לא לעוד הרבה זמן בקצב של המפלצת הזה...כל הכבוד, פשוט אין מילים.
מעבר לתוכנית אימונים ולתזונה נכונה, הדבר הכי טוב בשבילך יהיה להתאמן עם אנשים יותר חזקים ויותר מנוסים ממך - הגיע הזמן לעבור לאקטיב.
יש לו פה לוגחזק מאוד! , כמה הלחיצת חזה\כתפיים שלך?
😕יש לו פה לוג
בכל מקרה 107 ל2 הוא לחץ
בשלישית היה גרינד שהיה אמור להינעל אבל סטס הפינגווין לקח לו
דווקא היה כיףתמיד חשבתי שיכול להיות מסוכן להגיע לכשל בסקוואט וליפול אחורה גם כשיש את המוטות ביטחון האלו....
אני מסכים עם אליאבתמיד חשבתי שיכול להיות מסוכן להגיע לכשל בסקוואט וליפול אחורה גם כשיש את המוטות ביטחון האלו....
תמיד חשבתי שיכול להיות מסוכן להגיע לכשל בסקוואט וליפול אחורה גם כשיש את המוטות ביטחון האלו....
מה עושים כשיש כשל בבנץ ואיין ספוטר ?כשלא יודעים ללכת(תינוק) לרדת במדרגות זה מסוכן ואפשר למות, כנ״ל כשלים
חפש בגוגל bench press roll of shameמה עושים כשיש כשל בבנץ ואיין ספוטר ?
חחח תודה!😃אתה בטיולים בבצפר על תקן הורה מלווה?
מפלצת! ריספקט
אני מכיר ROLL OF SHAME אבל עשיתי כמה פעמים וזה מחץ אותי.חפש בגוגל bench press roll of shame
חחח תודה!😃
לפעמים המוט גם יכול לעוף לפני ולחנוק אותך למוות 😃אני מכיר ROLL OF SHAME אבל עשיתי כמה פעמים וזה מחץ אותי.
אני פוארליפטר עכשיו ואני מעלה משקלים מהר ואני נלחץ
אל תפחיד אותי נווווו אני שואל רציני עכשיו אין לי ספוטרלפעמים המוט גם יכול לעוף לפני ולחנוק אותך למוות 😃
אז ספוטר זה מומלץ
זו סיטואציה שיכולה לקרותאל תפחיד אותי נווווו אני שואל רציני עכשיו אין לי ספוטר
מה עושים כשיש כשל בבנץ ואיין ספוטר ?