הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 5 פלטות לשלישייה....עדיין בן 15

Eliavitie

משתמש פעיל
576
619
נק' מוניטין:
4,278
576
619

לא התייצבתי כלכך בהתחלה אבל ניחא
אף פעם לא חשבתי לעצמי שאני אגיע למשקל כזה...כשהגעתי ל1.2 מהמשקל גוף שלי הייתי מודהם מעצמי חח
ודרך אגב
מ.ג כרגע 88 באמצע היום[אין לי בינתיים אפשרות לבדוק בבוקר]

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איני יודע איפה אתה גר, אבל על מנת להתמקצע בספורט מסויים כל ספורטאי משקיע קצת מעבר ללמצוא את המכון הקרוב אליו. מה שחשוב באקטיב מעבר לציוד זה הכוונה מקצועית ואווירה, במקום שמדריכים יציקו לך על רעש מגנזיום ובלאגן יש לך אנשים טובים שדוחפים אותך לקצה ועוזרים לך להמשיך להתקדם. אם המעבר הוא אפשרי לא חושב שיש מקום לשקול בכלל, אלא פשוט לעבור.
אתה צודק לגמרי!
רק הדבר הקטן הזה שאפשר "לטרוק" את המוט בדדליפט באקטיב זה היה מדהים..במכון שלי אני צריך קצת לבזבז אנרגיה והירידה איטית
וזה רק משהו קטן,כמו שציינת יש שם את האנשים..אני פגשתי שם רק את ברווז ואני יכול להגיד שבאמת כל הקטע הזה של האווירה במכון,אפילו רק עם בן אדם אחד זה מדהים
ברגע שאשכנע את ההורים שלי אין לי ספק לגבי זה,אני אעבור לשם.

• פותח/ת השרשור
תופעת טבע.
איך הגעת לתחום הזה? עסקת בספורט כלשהו לפני?
התאמנתי בכדורעף וקיקבוקס לפני
ואיך הגעתי לזה...אממ אני זוכר שנכנסתי פעם ראשונה למכון ואני רציתי פשוט להיות חזק,לא ידעתי מה זה פאוורליפטינג...פשוט רציתי להתחזק
אז המדריך נתן לי תוכנית,עשיתי חודשיים מכונות:lol: ואז חקרתי קצת באינטרנט על תוכניות כוח,מפה אתה כבר יכול להבין מה קרה

כל הכבוד, פשוט אין מילים.
מעבר לתוכנית אימונים ולתזונה נכונה, הדבר הכי טוב בשבילך יהיה להתאמן עם אנשים יותר חזקים ויותר מנוסים ממך - הגיע הזמן לעבור לאקטיב.

כל הכבוד, פשוט אין מילים.
מעבר לתוכנית אימונים ולתזונה נכונה, הדבר הכי טוב בשבילך יהיה להתאמן עם אנשים יותר חזקים ויותר מנוסים ממך - הגיע הזמן לעבור לאקטיב.
לא לעוד הרבה זמן בקצב של המפלצת הזה...

תמיד חשבתי שיכול להיות מסוכן להגיע לכשל בסקוואט וליפול אחורה גם כשיש את המוטות ביטחון האלו....
אני מסכים עם אליאב
אכן כיף, ממש כמו צניחה חופשית עם 180 ק''ג עליך(במקרה שלי)

תמיד חשבתי שיכול להיות מסוכן להגיע לכשל בסקוואט וליפול אחורה גם כשיש את המוטות ביטחון האלו....

כשלא יודעים ללכת(תינוק) לרדת במדרגות זה מסוכן ואפשר למות, כנ״ל כשלים

אני מכיר ROLL OF SHAME אבל עשיתי כמה פעמים וזה מחץ אותי.

אני פוארליפטר עכשיו ואני מעלה משקלים מהר ואני נלחץ
לפעמים המוט גם יכול לעוף לפני ולחנוק אותך למוות 😃

אז ספוטר זה מומלץ

מה עושים כשיש כשל בבנץ ואיין ספוטר ?

עובדים אם ספוטר או לא עובדים עד כשל או(הכי בטוח וטוב) לוקחים ספסל לכלוב ומכוונים ידיות בטחון לגובה מתאים
כשמכוונים ידיות בטחון בכלוב בבנץ' הפרצוף תמיד צריך להיות מתחת לעמודי בטחון(החזה מעל) ככה שגם אם תפיל את המוט מהגובה לכיוון הראש לא יקרה משהו נורא(מה גם שהפלה מהגובה מסמלת על עבודה לא נכונה לרוב וזה דבר נדיר מאוד למתאמן RAW)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית