הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
לא בטוח שגרמניה הייתה נותנת 7 במשחק כזה, אבל אולי 5 או 4. תבוסה עדיין הייתה קיימת. אל תשכח שמשחק כזה התבצע עוד בבית.

גם 4 ו5 זה יותר מדי, כי משחקים קלים אין בחצי. וגרמניה לא שיחקו נגד קבוצה שלמה.

כבר אמרתי לך שאתה מסרב לקבל את המציאות? גם אם הם היו משחקים, מי אמר שלא תהיה התפרקות? ועם כל הכבוד להם. כל קבוצה יכולה להתפרק ככה, ועובדתית, זה קרה.
אני ממש לא דיברתי על שביעייה, אני מדבר על זה שגרמניה עדיפה בהרבה על ברזיל. להוציא את ניימאר, אין להם התקפה.

תגיד לי אתה איזה סיבה בדיוק הייתה לברזיל להתפרק אם הייתה נבחרת שלמה על המגרש?
ומה היה גורם למשחק להיות קל אם ניימאר וטיאגו היו על המגרש?

אתה זה שלא הבין שקיימת המציאות הנוכחית , שבה ניימאר וטיאגו סחבו את הנבחרת שלהם לחצי ואז נגד הקבוצה הכי אימתנית במונדיאל לקחו להם אותם. וזאת הסיבה להתפרקות, ולא העובדה שגרמניה אכן מפחידה.

ארגנטינה.
אני יודע שההיגיון אומר גרמניה אבל שימו לב לכמה דברים:
גרמניה היו בקמפיינים הקודמים לוזרים בשלבים הסופיים.
ארגנטינה הולכת לקבל המון תמיכה מהקהל המטורף שלה.
זה מונדיאל בדרום אמריקה.
מסי זה שחקן של מאני טיים והוא הוכיח את זה המון פעמים.
גרמניה ניצחה 7:1 לפני כמה ימים, אני מתאר לעצמי שהם עדיין טיפה עייפים ממשחק כזה ומכל החגיגות שהיו אחרי זה.
לארגנטינה יש שחקני התקפה מספיק טובים שעם כל הרווחים שיתפנו עם השמירה שתהיה על מסי (זוכרים מה היה ב-2010 במונדיאל חלש מאד מאד של מסי? תארו לכם מה יהיה עכשיו) יכולים לנצל את זה בקלות.
אני אומר ארגנטינה לוקחת 1:0

גרמניה ניצחה 7:1 לפני כמה ימים, אני מתאר לעצמי שהם עדיין טיפה עייפים ממשחק כזה ומכל החגיגות שהיו אחרי זה.
אחרי הגול החמישי בדקה ה-30, גרמניה כבר הורידה כמה הילוכים. כבר לא כל כך תקפו, אפילו חיפפו פה ושם. תהיה בטוח שהם הרבה יותר ערניים ואנרגטיים מהארגנטינאים ששיחקו עד הדקה ה-120.

מקווה שהמאמן הגרמני ישמן אותם טוב טוב לפני המשחק היום

0-0 עד להארכה,פנדלים,נוייר עוצר 2,גרמניה מנצחים

מאז שלב הבתים הוא לא כבש שום גול... אם זה לא מאני טיים מה כן?

גרמניה 3-1
מסי לא משחק כחלוץ רגיל והעבודה שלו לא מסתכמת בלכבוש שערים. הבישול לדי מריה נגד שוויץ זו דוגמה מעולה. הוא משחק מעולה עד עכשיו ונותן הרבה מסירות מעולות ששאר השחקנים מאבדים או לא תופסים וכו'.

אני לא כזה אוהב כדורגל ורק עכשיו הבנתי מי זה מסי.
למה לעזאזל הוא זכה בפרס הזה?כדורגל...פףף..
יאללה עוד 7 שבועות הספורט האמיתי מתחיל..עד אז יש לכם זמן לגדל קצת ביצים וזקן 📢

אני לא כזה אוהב כדורגל ורק עכשיו הבנתי מי זה מסי.
למה לעזאזל הוא זכה בפרס הזה?כדורגל...פףף..
יאללה עוד 7 שבועות הספורט האמיתי מתחיל..עד אז יש לכם זמן לגדל קצת ביצים וזקן 📢

אם הינך גילית זה עתה מי זה מסי, כנראה שלא ידעת על קיומו של ספורט זה לפני. כדורגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית