הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
הפייבוריטית שלי זה בלגיה יש להם הרכב חזק מאוד ורובו מבוסס על שחקנים יחסית צעירים יחסית והרבה מאוד שחקנים זה המונדיאל הראשון שלהם הם יהיו רעבים להוכיח את עצמם מצד שני חוסר ניסיון תמיד מזיק. אבל לדעתי כמות הכישרון הזאת תתקזז עם החוסר ניסיון, הם לא נופלים באף פרמטר מהנבחרות החזקות וגם אין עליהם את הלחץ שיש על הנבחרות הגדולות אז לדעתי בלגיה תזכה בפעם הראשונה בתואר 😃
חצי גמר מקסימום.
מצד שני אם אורוגוואי עוברת את הבתים אני מאמין שהיא תיקח את המונדיאל , אם לא ארגנטינה (שתנצח היום 4-0).

מצד שני אם אורוגוואי עוברת את הבתים אני מאמין שהיא תיקח את המונדיאל , אם לא ארגנטינה (שתנצח היום 4-0).

ראינו מה שווה ההגנה של ארגוואי מול נבחרת שלא ממש נחשבת כאחת שיכולה להגיע לשלבים האחרונים

ראינו מה שווה ההגנה של ארגוואי מול נבחרת שלא ממש נחשבת כאחת שיכולה להגיע לשלבים האחרונים
מה שאנשים צרי עין לא רואים זה את התמונה הכוללת , אורוגוואי קבוצה שמשחקת על אדרנלין , זה הדלק שלה . כשהיא משחק נגד קבוצות חלשות אין לשחקנים מוטיבציה והם באים למשחק בגישה שכבר ניצחו ואין מה להתאמץ (זה כמו להיכנס לסט של 80% סקוואט בלי רייג' ובאדישות מוחלטת).
אני מוכן להתערב איתך שנגד אנגליה ואיטלה הם ישחקו כמו משוגעים , זה תהיה נבחרת אחרת לגמרי.

אני מוכן להתערב איתך שנגד אנגליה ואיטלה הם ישחקו כמו משוגעים , זה תהיה נבחרת אחרת לגמרי.

נגד אנגליה אתה תראה כמה הם סופגים כי הם נכוו קשות במשחק בגלל המהירות של קוסטה ריקה בהתקפה ואנגליה עוד יותר מהירה בהתקפה.. ונגד איטליה הם כבר יגיעו לדעתי במצב של 2 הפסדים יענו בלי סיכוי אז כבר לא יהיה להם על מה לשחק.

נגד אנגליה אתה תראה כמה הם סופגים כי הם נכוו קשות במשחק בגלל המהירות של קוסטה ריקה בהתקפה ואנגליה עוד יותר מהירה בהתקפה.. ונגד איטליה הם כבר יגיעו לדעתי במצב של 2 הפסדים יענו בלי סיכוי אז כבר לא יהיה להם על מה לשחק.
אז התערבנו ?

אורגוואי נבחרת חלשה מאוד גם במקודמות הם עלו רק מהפלייאוף כמעט ולא קיים סיכוי שהיא תעבור את הבתים. לדעתי היא תסיים רביעית וקוסטה ריקה ואיטליה יעלו

אורגוואי נבחרת חלשה מאוד גם במקודמות הם עלו רק מהפלייאוף כמעט ולא קיים סיכוי שהיא תעבור את הבתים. לדעתי היא תסיים רביעית וקוסטה ריקה ואיטליה יעלו
לידעתך גם במונדיאל הקודם (שאורוגוואי הגיעה לחצי גמר) היא גם עלתה בקושי למונדיאל.
ועוד דבר, אם היינו מדברים לפני יומיים לא הייתה מזכיר שקוסטה ריקה תעלה מהבתים זה רק אומר איך אתה משנה את דעתך אחרי משחק אחד.
לא יודע צריך שיהיה משהו ראלי ...

• פותח/ת השרשור
הבעיה שממהרים להספיד אחרי משחק אחד..
רגע,רק התחלנו.

לידעתך גם במונדיאל הקודם (שאורוגוואי הגיעה לחצי גמר) היא גם עלתה בקושי למונדיאל.
ועוד דבר, אם היינו מדברים לפני יומיים לא הייתה מזכיר שקוסטה ריקה תעלה מהבתים זה רק אומר איך אתה משנה את דעתך אחרי משחק אחד.

במונדיאל הקודם היה לה מזל גדול עם ההגרלה ברגע שהיא פגשה יריבה חזקה היא עפה
אחרי משחק אחד אפשר לשנות דעה כי נשאר בסך הכל עוד שני משחקים וקוסטה ריקה תצטרך כנראה רק נקודה מתוך שש כדאי לעלות

• פותח/ת השרשור
היום ב18:30
פורטוגל-גרמניה

הימורים?<

• פותח/ת השרשור
בלי רונאלדו פורטוגל בקושי עולה למונדיאל ראינו בפלייאוף מה הם שווים בלי רונאלדו..

גרמניה סוללת כוכבים אז אני מהמר גרמניה
האמת שגם עם רונאלדו אני מהמר על גרמניה
אבל לך תדע..הכל יכול להיות

• פותח/ת השרשור
אני אלך על הקיצון סטייל ספרד-הולנד...4/3-1 לגרמניה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית