הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
הולנד מצויינת אבל...........
יש שם את ה'אבל' הזה שלא תמצאו אצל הגרמנים...

יופי הווינר הלך חלק היום... קולומביה ואורוגוואי...
מחר יהיה ניצחון של איטליה ותיקו בין שוויץ לצרפת

גרמניה אכן קבוצה אימתנית ולצערי הכי חזקה כרגע למרות שעוד מוקדם להגיד, משקשקות לי הביצים רק מלחשוב שארגנטינה תיפול שוב נגדם.

לדעתי ההפתעה של המונדיאל תהיה קרואטיה. בהחלט מרשימים אפילו שגמרו בתוצאה מביכה נגד ברזיל.

התלבטות קשה...
גרמניה נראית מעולה אבל זה היה ככה גם שנה שעברה והם הפסידו 1-0 בחצי, אחרי שברבע ובשמינית שמו רביעיות.
ברזיל אמנם טובה מאד ובמגרש הביתי שלה, אבל אין איזון בין העמדות.
ארגנטינה עם התקפה מטורפת ולפי המשחק האחרון מסי התעורר. קמפאניירו, דמיצ'ליס וסבאלטה יכולים להחזיק את ההגנה, גאגו, מסצ'ה ודי מריה יכולים להחזיק את הקישור ואז ההתקפה פשוט מפרקת את היריבה.
גרמניה, ברזיל, ארגנטינה- אחת מהן תיקח. לכל אחת יש אבל מסויים (הגנה וקישור/התקפה וקישור/דרום אמריקה ולוזריות בשלבים הסופיים) וקשה להמר.

Luis_Suarez_2766307b.jpg

קניתי את החולצה שלו בשניה שהוא חתם בליברפול, היה חלום שהתגשם

התלבטות קשה...
גרמניה נראית מעולה אבל זה היה ככה גם שנה שעברה והם הפסידו 1-0 בחצי, אחרי שברבע ובשמינית שמו רביעיות.
ברזיל אמנם טובה מאד ובמגרש הביתי שלה, אבל אין איזון בין העמדות.
ארגנטינה עם התקפה מטורפת ולפי המשחק האחרון מסי התעורר. קמפאניירו, דמיצ'ליס וסבאלטה יכולים להחזיק את ההגנה, גאגו, מסצ'ה ודי מריה יכולים להחזיק את הקישור ואז ההתקפה פשוט מפרקת את היריבה.
גרמניה, ברזיל, ארגנטינה- אחת מהן תיקח. לכל אחת יש אבל מסויים (הגנה וקישור/התקפה וקישור/דרום אמריקה ולוזריות בשלבים הסופיים) וקשה להמר.
הערכה מעולה
אבל בכדורגל כמון בכדורגל,אין חוקים..בסוף צ'ילה תפתיע (היא לא)

הערכה מעולה
אבל בכדורגל כמון בכדורגל,אין חוקים..בסוף צ'ילה תפתיע (היא לא)

לך תדע....צ'ילה חדורי מוטיבציה בטירוף!
במשחק נגד ספרד, רק לפי איך ששתי הקבוצות שרו את ההמנון הלאומי יכולת לראות שספרד חסרי מוטיבציה לחלוטין,
בטח שלעומת צ'ילה....

גם לפורטוגל יש אוהדת שרופה

מי שתיקח את המונדיאל זו תהיה נבחרת מדרום אמריקה סביר להניח ולא אירופאית. אף פעם לא קרה שנבחרת אירופאית לקחה מונדיאל בדרום אמריקה.
😉

צר לי לבאס אבל אורוגוואי זאת לא תהיה, הלקח נלמד טוב מאוד מאנגליה וקשה לי להאמין שתראה את סוארז עוד חופשי במגרש.

כל הנבחרות יש להם רצון לסגור את סוארס מסי ורונאלדו ותאמין לי הם מכירים אותם טוב אבל יש הבדל בין רצון למציאות...
קשה מאוד עד בלתי אפשרי לנטרל אותם לגמרי ולכל אחד מהם יהיה במהלך המשחק לפחות הברקה אחת שיכולה לעשות הבדל זה למה הם כוכבי על...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית