הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
1-0 לאיטליה
2-1 לצרפת
צר לי לבאס אבל אורוגוואי זאת לא תהיה, הלקח נלמד טוב מאוד מאנגליה וקשה לי להאמין שתראה את סוארז עוד חופשי במגרש.
זה לא בדיוק עובד ככה , זה לא טעות שניתן לתקן .
אני דיי בטוח שלפני כל משחק המאמנים מזכירים לשחקנים לשמור את סוארס חזק מאוד אבל זה פשוט לא עובד ככה , זה שהם סוגרים אותו לא אומר שהוא מנוטרל - הגדולה של שחקנים כמו סוארס .
לדוגמא , אם תסתכל על הליגה האנגלית תוכל לראות שסואס לאורך כל העונה חגג אתה לא חושב שלא ניסו כבר ללמוד מהטעויות הנ"ל ?

נכון שהגדולה של שחקנים כמו סוארז היא להפוך את החור או הטעות הכי קטנה לגול. אבל אנגליה קבוצה אפורה עם יותר מידי פאקים בהתקפה ובהגנה ולא הייתי לוקח אותה כדוגמא להמשך המשחקים.

אני מאמין שאורוגוואי תפסיד לאיטליה למרות שאני רוצה שתעלה ולמרות שאיטליה נתנו משחק חלש נגד קוסטה ריקה המפתיעה.

נערך לאחרונה:
לדעתי ארגנטינה תיקח ותתמודד בגמר מול גרמניה
בחצי יהיו גם את ברזיל והולנד

ממש לא נראה לי שארגנטינה מסוגלת להתמודד עם גרמניה.
גרמניה נראים פנטסטי, לעומת ארגנטינה וברזיל שעוד לא הבריקו במיוחד.

ממש לא נראה לי שארגנטינה מסוגלת להתמודד עם גרמניה.
גרמניה נראים פנטסטי, לעומת ארגנטינה וברזיל שעוד לא הבריקו במיוחד.

גם ביורו ב2008"הם נראו פנטסטי גם במונדיאל 2010 הם נראו פנטסטי גם ביורו 2012 הם נראו פנטסי והם עדיין לא לקחו כלום

רק לי זה מרגיש כאילו אני צופה בנברחת יוגוסלביה מול נבחרת כוכבי-אפריקה?

איזה שער גדול וקריטי של ליאו מסי. רוצה לראות אותו מניף את הגביע.

מעריך את הלחימה של האיראנים, היו להם כמה מצבים יפים לכיבוש ו-וואלה רציתי שינצחו.

ארגנטינה לא עשו כלום כל המשחק, הגביהו כדורים לרחבה כאילו זלאטן ודז'קו עומדים שם. כולה קון אגוארו בגובה מטר ושייבה.

ארגנטינה ביישו אותי, רק אחרי 91 דקות הבינו שצריך לנסות אחרת. ואם היו מבינים את זה אחרי 30 דקות היו פה 3 גולים לפחות.
מקווה להבא שיחקו בשכל.

חוץ מזה עד עכשיו קיבלנו 2 טעימות ב2 משחקים שמוכיחת שמסי השחקן הטוב בעולם.

ארגנטינה בושה של מחשק, שיחקה זוועה
גרמניה גאנה משחק סבבה חסרים לי רק שערים

גרמניה-גאנה
מחצית שנייה מטורפת!
ולמרות שאני בעד גרמניה,לא הייתי מתבאס אם גאנה היו מנצחים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית