הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
אני לא מבין על מה כולם קופצים .
השופט היה גרוע אבל אם לא שמתם לב אורוגוואי לא קיבלה 2 פנדלים ! והיו גם עבירות מאוד מלוכלכות של האיטלקים שהשופט פשוט התעלם מהן !
עוד דבר זה שהאיטלקים עד לפני הגול פשוט שחקו מלוכלך , משכו את הזמן , עשו עבירות מגעילות ומסוכנות , הצגות בלי סוף (שרואים התיאטרון נולד ברומא). ככה שלהגיד "או אורוגוואי שחקו בצורה לא ספורטיבית " או כל מיני דברים בסגנון פשוט לא יתפוס פה , כי מי שהורידה את הרמה של המשחק היא לא אחרת מאשר איטליה.

לגבי סוארס , נכון , זה לא ספורטיבי אבל נשיכה לא שונה מלדפוק מרפק לשחקן מאחורי הגב , להיכנס לשחקן ברגל בידיעה שאתה עלול לשבור לו את הרגל, להתכופף כששחקן יריב קופץ איתך לנגיחה או לקבל מרפק לפנים בקרן (לא המקרה של סוארס) .
תמונת הפרופיל שלך אומרת הכל..למה אני לא מופתע.

תמונת הפרופיל שלך אומרת הכל..למה אני לא מופתע.
תשמע שלא תבין לא נכון , הנשיכה של סוארס פסיכופתית ואני לא מצדיק אותה בשום מצב אבל בגלל זה אני לא חושב שצריכים להעיף את אורוגוואי \ סוארס מהמונדיאל.

תשמע שלא תבין לא נכון , הנשיכה של סוארס פסיכופתית ואני לא מצדיק אותה בשום מצב אבל בגלל זה אני לא חושב שצריכים להעיף את אורוגוואי \ סוארס מהמונדיאל.
את סוארס כן, אורוגוואי לא.

אני בטוח שצריך להעיף את המטורף מהמונדיאל, תגיד מה שתגיד.

אני מעריץ של סוארז כבר הרבה זמן וחושב שהוא שחקן גדול, אבל עם כל הצער שבדבר הוא אדיוט גמור וגם לדעתי צריכים להעיף אותו על טיל

images.jpg
או שירחיקו את הטמבל הזה או שישחק ככה מעכשיו

מזכיר לי את הנגיחה של זידאן במונדיאל 2006:

המאורע ששינה את חיי..
והרס את הסיום הקריירה המושלמת של גיבור נעוריי,זינאדין זידאן

אבל ברצינות,מילא במקרה של זידאן,אבל גם קייליני ננשך
וזה מביא אותי לשאלה הבאה:
אולי שחקני איטליה אשמים? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית