הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
תקף לרוב האיטלקים,ע"ע מרקו מטראצי

תגיד אתה אמיתי? ראית את הנשיכה?
ראיתי , אז מה יש דברים הרבה יותר גרועים . לפי דעתי סתם עושים לו לינץ' תקשורתי . אם כבר מחפשים "צדק" בכדורגל - סוארס יהיה אחד הדברים האחרונים שיתעסקו בו.

---------------
חוץ מזה מישהו פה קורא בכלל כתבות אחרות ?? חוץ מספורט 5 ? כי זה כמו לקרוא מאמר על תזונה בווינט.
אם תראו את התמונה הכוללת תראו שהאיטלקים כל המשחק חיפשו את סוארס, צחקו עליו העליבו אותו קיללו אותו ואת הילדים שלו . תאמינו לי שגם אתם הייתם מכניסים לו אגרוף.

ראיתי , אז מה יש דברים הרבה יותר גרועים . לפי דעתי סתם עושים לו לינץ' תקשורתי . אם כבר מחפשים "צדק" בכדורגל - סוארס יהיה אחד הדברים האחרונים שיתעסקו בו

לא יודע, באמת שלא מבין אותך.. הוא פאקינג נשך (כמה פעמים, לא פעם אחת) בנאדם. זה לא תיקול חריף (שברור שיכול להשבית שחקן בצורה הרבה יותר חמורה מנשיכה) שאשכרה חלק מהמשחק ואפשר לטעות בעוצמה שלו, זאת נשיכה שאין לה שום קשר לכדורגל. זה מראה משהו על כמות הברגים הרופפים שיש לו בראש ומוזר לי שאתה לא רואה את זה, אלא אם כן אתה קרוב משפחה שלו או משהו כזה.

אם תראו את התמונה הכוללת תראו שהאיטלקים כל המשחק חיפשו את סוארס, צחקו עליו העליבו אותו קיללו אותו ואת הילדים שלו . תאמינו לי שגם אתם הייתם מכניסים לו אגרוף.
אוי, איזה מסכן... שיהיה גבר ולא כלבה קטנה. זה חלק מהמשחק.

או לפחות שיגיב בצורה קצת יותר גברית מלנשוך בנאדם בכתף 🤯
הוא יכול לנסות ללמוד מזידאן נגיד...

לא יודע, באמת שלא מבין אותך.. הוא פאקינג נשך (כמה פעמים, לא פעם אחת) בנאדם. זה לא תיקול חריף (שברור שיכול להשבית שחקן בצורה הרבה יותר חמורה מנשיכה) שאשכרה חלק מהמשחק ואפשר לטעות בעוצמה שלו, זאת נשיכה שאין לה שום קשר לכדורגל. זה מראה משהו על כמות הברגים הרופפים שיש לו בראש ומוזר לי שאתה לא רואה את זה, אלא אם כן אתה קרוב משפחה שלו או משהו כזה.
כמעט , אני לא מצדיק את הסוארס בכלל , אני פשוט חושב שכל הסיפור מסביבו מאוד מוגזם . למה לא עשו סיפור עם השחקן של קמרון שדפק אגרוף בלי סיבה לשחקן של קרואטיה ? זה הרבה הרבה יותר חמור מנשיכונת (שדרך אגב , לא היה ממש סימן על הכתף של השחקן האיטלקי - זה היה פוטושופ(.
או לפחות שיגיב בצורה קצת יותר גברית מלנשוך בנאדם בכתף 🤯
הוא יכול לנסות ללמוד מזידאן נגיד...
נשיכה זה עברה פחות מסוכנת מכיוון שהסיכוי שהשופט יראה קטן יותר , אז לסוארס יש שיניים "יפות" והוא מנצל את זה , כמו שלזידאן יש ראש ראש גדול.
מה זה משנה אם זה נגיחה ללב (שזה פיי 190723478 יותר חמור) מנשיכה קטנה ? למה עושים לו כזה סיפור?

אריאל ההודעה האחרונה שלי הייתה בצחוק, ובאופן כללי נראה לי שנסכים לא להסכים. בכל מקרה, אם אתה קשור אליו איכשהו- תמסור לו שחבל על הקריירה היפה שלו והעתיד שעוד מצפה לו, שיפסיק עם השטויות ויתעסק בלכבוש שערים

כי זה לא המקרה הראשון שהוא נושך מישהו

זה נכון , אבל שוב , סוארס מבטא תוקפנות בעזרת נשיכה , שחקן אחר מבטא תוקפנות בניסיון לשבור לשחקן אחר את הרגליים .
אם ניקח שחקן אחר ונראה לאורך הקריירה שלו כמה פעמים הוא עשה עבירות ללא כדור\מסוכנות\נכנס למישהו ברגל בצורה במטרה לפצוע נראה על כל שחקן יותר מ3 מקרים כאלה . אז סוארס לא נכנס לאנשים ברגליים , הוא נושך - מה זה משנה ? נשיכה זה כמו צביטה קטנה , זה לא כואב כמו ששוברים לך את הרגל.
אריאל ההודעה האחרונה שלי הייתה בצחוק, ובאופן כללי נראה לי שנסכים לא להסכים. בכל מקרה, אם אתה קשור אליו איכשהו- תמסור לו שחבל על הקריירה היפה שלו והעתיד שעוד מצפה לו, שיפסיק עם השטויות ויתעסק בלכבוש שערים
העיתונאות עוסקת בשטויות. שוב , אני לא מצדיק את המקרה , זה טעות מרה של סוארס אבל כל הסיפור מסביב יותר ממוגזם.

זה פשוט גורם לי לצחוק בקול כל פעם שמדברים על מקרה סוארס...

"האיטלקי אשם"
"זה כמו כל עבירה בלתי ספורטיבית"

ובמקום הראשון:
"זו לא הפעם הראשונה wait for it...... שהוא נושך מישהו" 🤣🤣

זה פאקינג שחקן כדורגל ברמות הכי גבוהות בעולם!!!!!

העיתונאות עוסקת בשטויות.
אמרת הכל...
אני לא נגד סוארס,להפך,הוא שחקן מעולה
פשוט התקופה הזאת של המונדיאל קצרה (חודש ויום ליתר דיוק)והתקשורת מחפשת כל בדל על כל מיני נבחרות/שחקנים/מאמנים/אוהדים
עוד כמה ימים ישכחו מזה
ואני מקווה שלא ישעו אותו

אמרת הכל...
אני לא נגד סוארס,להפך,הוא שחקן מעולה
פשוט התקופה הזאת של המונדיאל קצרה (חודש ויום ליתר דיוק)והתקשורת מחפשת כל בדל על כל מיני נבחרות/שחקנים/מאמנים/אוהדים
עוד כמה ימים ישכחו מזה
ואני מקווה שלא ישעו אותו
תודה רבה.

מקווה שלא יעשו כלום לסוארס , לפי דעתי האיטלקי אשם ואני לא צוחק יש לשחקן האיטלקי הזה היסטוריה של ז אמיתי לדוגמא

אתה חייב להפסיק לנסות לגונן על המעשים שלו.
באמת שאני לא מבין אותך ובכל תגובה נוספת שלך אני רק מתעצבן יותר ויותר.
למה אתה לא מזכיר את זה שסוארז קילל בגזענות את אברה, נשך עוד פעמיים(!) שחקנים, ומתנהג כאילו הוא מינימום שחקן תיאטרון בכל פעם שנכנסים בו.
יש דברים שלאנשים מסויימים פשוט נוח להתעלם ולהמציא סיפורי כיסוי על מנת לברוח מהאמת, והאמת היא שסוארז אדם שצריך כנראה סדרת טיפולים פסיכיאטריים.
"נשיכונת" אמרת? פוטושופ? אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות.

אתה חייב להפסיק לנסות לגונן על המעשים שלו.
באמת שאני לא מבין אותך ובכל תגובה נוספת שלך אני רק מתעצבן יותר ויותר.
למה אתה לא מזכיר את זה שסוארז קילל בגזענות את אברה, נשך עוד פעמיים(!) שחקנים, ומתנהג כאילו הוא מינימום שחקן תיאטרון בכל פעם שנכנסים בו.
יש דברים שלאנשים מסויימים פשוט נוח להתעלם ולהמציא סיפורי כיסוי על מנת לברוח מהאמת, והאמת היא שסוארז אדם שצריך כנראה סדרת טיפולים פסיכיאטריים.
"נשיכונת" אמרת? פוטושופ? אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות.
תקרא שוב , אני לא מגונן על סוארס , כדורגל זה ספורט אלים בסהכ כל משחק יש קללות בין השחקנים ולא חסר מקרים כאלה . מה שאני אומר שוב ושוב (וזה עדיין לא נכנס לאנשים לראש) זה שכל הקמפיין התקשורתי הזה מיותר ! זה התעסקות סתמית ביותר .
תבין מה שאתה רוצה , אני סיימתי להגיב פה .

עונש קשה ללואיס סוארס: הרחקה מ-9 משחקים ו-4 חודשים מכל פעילות
וועדת המשמעת של פיפ"א גזרה על חלוץ אורוגוואי עונש חסר תקדים, שיגרום לו לסיים את דרכו במונדיאל ולא לפתוח את העונה הקרובה בקבוצה בה ישחק
לפי דעתי מוגזם מדי,נכון שצריך להעניש אבל לא ככה

לכתבה המלאה:
http://mundial.walla.co.il/item/2758933

ככה לא מתנהג שחקן אפילו לכדורגל צריכים לשים קו אדום.ברוך הבא לספורט המקצועי. אשר לכל פעולה לא מקצועית יש תוצאות.

עונש קשה ללואיס סוארס: הרחקה מ-9 משחקים ו-4 חודשים מכל פעילות
וועדת המשמעת של פיפ"א גזרה על חלוץ אורוגוואי עונש חסר תקדים, שיגרום לו לסיים את דרכו במונדיאל ולא לפתוח את העונה הקרובה בקבוצה בה ישחק
לפי דעתי מוגזם מדי,נכון שצריך להעניש אבל לא ככה

לכתבה המלאה:
http://mundial.walla.co.il/item/2758933
עונש מצוין
מת על סוארז אבל אי אפשר להמשיך ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית