מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
אצלי בבית מהמרים חזק על קולומביה מהתחלת הטורניר, ועכשיו כשהם עלו זה לא נראה כ"כ מופרך בעיניי.

לא במיוחד, לדעתי אחת משלושת האירופאיות תזכה - גרמניה, הולנד או צרפת. לכולן היה משחק אחד ממש טוב, שהן הביסו את היריבות, ובמשחקים אח"כ הם לא היו מספיק חדים.
אל תהיה בטוח, לא קרה בהיסטוריה שנבחרת אירופאית במונדיאל נצחה בדרום אמריקה 😃

והטמבל הזה הולך להיות שוער שני בבארסה לילדון בן עשרים
איך הגעת למסקנה הזו? נראה לך שלוצ'ו מפגר שלא מבין בכדורגל? אתה באמת חושב שלוצ'ו לא רואה את המונדיאל ורואה את היכולות של בראבו או לפחות מכיר (ויכיר) את השחקן יותר טוב ממך?
אני לא חושב שיהיה שוער שני, תהיה רוטציה. אולי כמו קסיאס-לופס אולי משחק משחק, תלוי בלוצ'ו.

איך הגעת למסקנה הזו? נראה לך שלוצ'ו מפגר שלא מבין בכדורגל? אתה באמת חושב שלוצ'ו לא רואה את המונדיאל ורואה את היכולות של בראבו או לפחות מכיר (ויכיר) את השחקן יותר טוב ממך?
אני לא חושב שיהיה שוער שני, תהיה רוטציה. אולי כמו קסיאס-לופס אולי משחק משחק, תלוי בלוצ'ו.

טר שטגן השוער הראשון. בארסה כבר שנתיים רודפת אחריו למרות שאני חושב שהוא גרוע שעושה מלא שטויות אבל אין מה לעשות זובי שוב דופק את בארסה כם ההחתמות המטומטמות שלו

גרמניה לא ממש הרשימה חוץ מהמשחק נגד פורטוגל ובנוסף לזה הם חבורה של לוזרים.
לדעתי ארגנטינה תיקח או יותר נכון מסי

גרמניה לא ממש הרשימה חוץ מהמשחק נגד פורטוגל ובנוסף לזה הם חבורה של לוזרים.
לדעתי ארגנטינה תיקח או יותר נכון מסי
על מה אתה מדבר?! גרמניה לא טובים ?? כי עד עכשיו הם שחקו על הילוך ראשון!

לא אמרתי שהם לא טובים אמרתי שהם לר מרשימים בערך כמו ברזיל.
מסי הרבה יותר מרשים והוא זה שייקח את המונדיאל
אמרת שהם חבורה של לוזרים, זה יותר גרוע.
ולגבי ארגנטינה, מסי הוא היחידי שאפשר להגיד שהוא תותח.. גליץ׳ אחד עליו וכל ארגנטינה בחוץ, אצל הגרמנים כולם טובים!

אמרת שהם חבורה של לוזרים, זה יותר גרוע.
ולגבי ארגנטינה, מסי הוא היחידי שאפשר להגיד שהוא תותח.. גליץ׳ אחד עליו וכל ארגנטינה בחוץ, אצל הגרמנים כולם טובים!

כי הם באמת לוזרים
בארגנטינה יש את מסי שהוא השחקן הטוב בעולם ולצידו עוד כמה שחקנים טובים שיכולים לעזור לו

הולנד מקסיקו וקוסטה ריקה יוון היום.. נראה לי שהפעם אוותר על המשחק השני..
הולנד ינצחו 3-1 לדעתי

מתי הולנד - מקסיקו ?
יש היום ב19:00

אתה יכול לדעת מתי יהיה משחק אם תלך לגוגל ותרשום פשוט הולנד מקיסקו... יופיע לך מתי, איזה ערוץ והרכבים אפילו

וככה כנ"ל לגבי כל משחק שיהיה
😃

או פשוט להעביר לדף הראשון בפוסט...פרסמתי שם את לוח השידורים

לארגנטינה הגנה מאוד חלשה, קשה לי לראות אותם לוקחים את המונדיאל, גם עם יכולת טובה של מסי. אגב, אף על פי שהוא לא פוגע, אגוארו סיים את הטורניר כי הוא כהרגלו נפצע. מה חדש..
הלוואי והולנד ייקחו, מלפני מונדיאל 2010 "התאהבתי" בנבחרת הזאת.

אני לא יודע מדוע כולם מצפים מארגנטינה/ ברזיל להניף את הגביע,
לדעתי ברזיל נופלת ברבע מול קולומביה, כנ"ל ארגנטינה.
אני נשאר עם גרמניה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית