מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
איזה פח האמריקאים האלה.
מה שכן, הלוואי עלינו שוער כזה ולא הדוגמן רנואר הזה הרוש...

מה גם שמי שחושב שיש לנו סיכוי נגד בלגיה חי בIMDB

להאמריקאים היו תרגילים יפים מאוד.. הגיעו בכמה מצבים, שלא במתפרצות, לשחקן או כמה מול שוער.. זה שהם החמיצו זה סיפור אחר

בלגיה שיחקה הכי טוב שהיא שיחקה אי פעם, פשוט היה משחק מצויין ברמה מאד מאד גבוהה.
בלגיה לדעתי תעבור את ארגנטינה בקלות, לדעתי היא גם תגיע לגמר. נחיה ונראה
כל הכבוד לארה"ב שהייתה קרוב מאד מאד להעיף את בלגיה בדקה ה90 וגם להשוות לה בהארכה, כל מה שחסר לאמריקאים זה טיפה נסיון זה הכל אבל הם בונים את זהעכשיו ואני חושב שהם יהיו ברמות הגבוהות בקרוב מאד.

בלגיה שיחקה הכי טוב שהיא שיחקה אי פעם, פשוט היה משחק מצויין ברמה מאד מאד גבוהה.
בלגיה לדעתי תעבור את ארגנטינה בקלות, לדעתי היא גם תגיע לגמר. נחיה ונראה
כל הכבוד לארה"ב שהייתה קרוב מאד מאד להעיף את בלגיה בדקה ה90 וגם להשוות לה בהארכה, כל מה שחסר לאמריקאים זה טיפה נסיון זה הכל אבל הם בונים את זהעכשיו ואני חושב שהם יהיו ברמות הגבוהות בקרוב מאד.
לצערי אתה צודק לגבי ארגנטינה :(
החלום שלי זה שפויול יעניק את הגביע למסי, אבל זה כנראה לא יקרה... :(

כל עוד מסי נמצא ארגנטינה צריכה רק הברקה אחת שלו במשחק כדאי לזכות וזה מה שקרה עד עכשיו

כל עוד מסי נמצא ארגנטינה צריכה רק הברקה אחת שלו במשחק כדאי לזכות וזה מה שקרה עד עכשיו

מסכים עם זה לגמריי ולמרות זאת אני חושב שבלגיה תתן לארגנטינה איזה 3-0 כזה, כי הם תפסו ביטחון על מהמשחק אתמול

אתם חיים בסרט, אם ההגנה של בלגיה מחוררת כמו אתמול היא תיפול חזק נגד ארגנטינה. שלא נדבר נגד הולנד (בחלומות היא תשחק נגדה).

הימורים לעולות לחצי: ארגנטינה, קוסטה ריקה, גרמניה ובין קולומביה לברזיל אני מתלבט אני חולם על גמר של ברזיל-ארגנטינה אבל חושב שקולומביה יעלו איזה מעצבן זה יום בלי משחק אין לך למה לצפות

10329214_10152326456224550_5002967079061174287_n.jpg

53b3ce3226241.jpg

העולות לחצי לדעתי: ברזיל (מתפלל שקולומביה אני עכשיו שם והאווירה פה פשוט לא יאומן!)- צרפת (שלוקחת את הגביע)- הולנד-בלגיה

הגרמנים ניצחו את צרפת כצפוי...

צרפת שיחקה כמו בשכונה.. כל אחד עשה מה שבא לו

כמעט ולא היו מצבים, באמת שהשתעממתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית