עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כולי עם ברזיל. הכי רוצה שיזכו... אבל אני גם ריאלי. ניימאר הוא השחקן שביצעו עליו הכי הרבה עבירות במונדיאל. השני לו הוא רובן ההולנדי... היה צפוי שמתישהו הוא יכוסח ככה שזה לא יגמר בטוב..חבל שזה קרה כבר ברבע הגמר ובצורה שלא ניתן להמשיך לשחק ממנה... גם עם הקהל, הביתיות והאווירה, אין, פשוט אין לברזיל כלים התקפיים שיכולים לסכן את השער של גרמניה... ניימאר גם עושה משחק וגם חלוץ. רוב השערים של ברזיל ממצבים נייחים וזה רק מוסיף לעבודה שבלי נייימאר יהיה קשה שבעתיים.. אני מקווה שאדבדה וברזיל תהיה אלופת העולםאל תהיה בטוח, אני מסכים שלגרמניה יש סיכוי טוב יותר אבל בואו לא נשכח שברזיל משחקת בבית ואני אישית חושב שאולי המצב התלותי שהנבחרת ברזיל הייתה בו על נימאר אולי ייפתח ולך תדע, אולי ישפיע עליהם לטובה.
בנתיים הלב אומר שהגרמנים בדרך לגמר אבל הכל אפשרי.
2-0 לארגנטינה
ככה מספיד את הולנד? 😵
הולנד במונדיאל זה סוג של אבי ביטר בבראור...מתחיל חזק מאוד, לאט לאט מתעייף ומאט, ולקראת סוף הריצה קורס
רד לכמה שכיבות סמיכה מהירות \ מתח זה ממריץ תדם בכל הגוףגרמניה הולנד הגמר
נ.ב לא ישנתי דקה היום ויש לי עבודה עוד מעט,יש דברים מעוררים חוץ מלשטוף פנים ולהעמיס קפאין? תודה וסליחה שזה לא קשור
אין בעיה יבוצע,עוד משהו?רד לכמה שכיבות סמיכה מהירות \ מתח זה ממריץ תדם בכל הגוף
נסה לרוץ ולצעוק בבית כמו מפגר, זה מעיר אותך יופי.אין בעיה יבוצע,עוד משהו?
עכשיו יש לי בית ריק .. נתן לזה נסיוןנסה לרוץ ולצעוק בבית כמו מפגר, זה מעיר אותך יופי.
אבל קח בחשבון שמי שאיתך בבית יחשוב ששאתה ממש מפגר 😛
חח מה זה משנה העיקר תרוץ ותצעק 😛עכשיו יש לי בית ריק .. נתן לזה נסיון
מה לצעוק?
לא עובד :'(חח מה זה משנה העיקר תרוץ ותצעק 😛
תקשיב, לקח לי בערך שתי שניות, אבל אתה פשוט גאון חחחחחחח