ייעוץ תזונה בסייקל מסה

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלומלום,
כידוע לפני תחילת סייקל מסה אנו בונים תפריט תזונה לעלייה במשקל המונה כ 40-45 קלוריות לכל ק"ג משקל גוף כאשר החלבון יהיה ביחס של מינימום 3 גרם לכל ק"ג משקל גוף רזה. מה אמורים לעשות אחרי שבועיים שלושה ראשונים של סייקל כאשר המשקל גוף?
ממשיכים עם אותו התפריט או שמוסיפים בצורה ישירה?
במידה וזה משנה אני מדבר על סייקל של טסט אנתת ודיבול.

תודה

כן ולא.
הקלוריות צריכןת להיות איכותיות. ברגע שהם באות מסוכרים ושומנים לא בריאים אתה פשוט תלבש אותם כשומן.
מניסיון שלי, אם תכניס את הקלוריות נקי, אתה יכול לעשות את הבלתי אפשרי - גדול וחטוב.
קשה לאכול ככה אבל זאת הדרך.
אלו שמסוגלים לאכול זבל ועדיין לעשות זאת הם בעלי גנטיקה מטורפת. ראיתי מספיק מאלו גם שביום בהיר אחד הם קמו עם כרס.
זה גם קשור לגנטיקה , אני אוכל הרבה שטויות גאנק פוד ולא עולה בשומן , אני מטבעי הייתי שחיף 1.70 הייתי 54 קילו עכשיו אני 80 על 12 א״ש

להפך הייתי מוכן להתחלף עם בן אדם שהוא רחב ויש לו נטייה להשמנה

אתה מדבר איתו 😃

שילוב מוזר של מסומורף ואנדומורף.... בעבר.
היום דברים קצת השתנו. אוכל הרבה ונקי - גודל. טיפה מוריד מרזה.

אבל אנשים כמוך... רק לאכול. ולגדול. ולהחזיק את זה...

אתה לא יודע על מה אתה מדבר חחח אתה לא צריך לסבול בחיטוב וגם במסה אתה יכול להרשות לעצמך ציטים שאני לא
אני יודע על מה אני מדבר , שמע יש היום תוספים כמו אפדרין ורטלין שעוזרים לדיכוי תאבון שזה מאוד עוזר , אבל מי שבא בתור שחיף לחדר כושר ורוצה להשמין אז זה קשה , אלמלא השימוש בסטרואידים לא הייתי מגיע למצב שאני היום

נסכם את זה ככה- כל אחד רוצה מה שאין לו
כל מי שהיה שחיף קשה לו לאכול מספיק ולעלות במשקל
כל מי שהיה שמן יש לו נטיה להשמנה והמשחק בין מסה לחיטוב משגע.

צריך לשחק עם בקלפים שחילקו לנו...
שורה תחתונה - כולנו עובדים מאוד מאוד קשה ( כל אחד חושב שאם אתה "מוזרק" אז זהו, החיים הטובים... לא משנה הגנטיקה החבר'ה פה המוזרקים או לא קורעים תתחת. וכל מי שחושב שאם אני מוזרק אני לא עובד קשה.... אני חותם לו שהוא לא שורד חצי יום בעולמי. לא אם איך שאני אוכל ואיך שאני מתאמן)

אז כל מה שיש לי אליכם חבר'ה RESPECT !!!

אני יודע על מה אני מדבר , שמע יש היום תוספים כמו אפדרין ורטלין שעוזרים לדיכוי תאבון שזה מאוד עוזר , אבל מי שבא בתור שחיף לחדר כושר ורוצה להשמין אז זה קשה , אלמלא השימוש בסטרואידים לא הייתי מגיע למצב שאני היום

אתה נחשב hardgainer?
איך הלך לך בסייקל הראשון היה לך קשה לעלות?
ובכללי בלי הסטרואידים,עלית במשקל יפה?(שריר כמובן)

אתה נחשב hardgainer?
איך הלך לך בסייקל הראשון היה לך קשה לעלות?
ובכללי בלי הסטרואידים,עלית במשקל יפה?(שריר כמובן)
הסייקל הראשון היה פצצה עליתי 10 קילו בחודש ,לא היה קשה כי הסייקל פתח לי את התאבון ועזר לי לעלות מהר גם במשקלים . מאוד קשה להתאמן ״נקי״ אבל כשאין ברירה וצריך לעשות פיסיטי והפסקה אז חייב

הסייקל הראשון היה פצצה עליתי 10 קילו בחודש ,לא היה קשה כי הסייקל פתח לי את התאבון ועזר לי לעלות מהר גם במשקלים . מאוד קשה להתאמן ״נקי״

וכמה מה10 קילו להערכתך זה שריר? וכמה נשאר לך אחרי שהנוזלים ירדו?

ראיתי מספיק מאלו גם שביום בהיר אחד הם קמו עם כרס.
זה פחות או יותר אותו יום בו מלאו להם 40 אביבים (אצל חלקם אני מאמין זה קרה סמוך ליום בו סיימו את הסייקל האחרון בחייהם, והחליטו "לא עוד").

הסייקל הראשון היה פצצה עליתי 10 קילו בחודש ,לא היה קשה כי הסייקל פתח לי את התאבון ועזר לי לעלות מהר גם במשקלים . מאוד קשה להתאמן ״נקי״

וכמה מה10 קילו להערכתך זה שריר? וכמה נשאר לך אחרי שהנוזלים ירדו?
אני מתאר לעצמי שהרוב זה נוזלים אבל היום שמרתי על משקל די טוב זה מה שחשוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית