שימו לב לא אמרתי שהוא דל קלוריות, אבל הוא כן דל פחממה במיוחד עם לשחק בכמויות האגוזים.
אני ממש מפסות מהטעם.
מתכון:
15 בוטנים שמים לדקה במיקרו- זה עוזר לקלף אותם.
15 שקדים שלמים.
אגוזי מלך- לפי הטעם. אני שם 5-10.
לפעמים אני מוסיף קמה פיסטוקים- זה מעלה את כמות הפחממות קצת...
את כל האגוזים מרסקים במעבד מזון לחתיכות קטנות.
מעבירים אותם לשייקר ומוסיפים סקוף חלבון, כף טחינה גולמית משומשום מלא וחלב לפי הטעם.
משקשק ואוכל\שותה.
שלא תחשבו שאני מפרסם מוצרים של חברות מסויימות אבל אני משתמש בטחינה "אל ארז" בגלל שיש בה מעל 800 מ"ג סידן ו-7 מ"ג ברזל. פשוט ראיתי איזו תוכנית שמשווה טחינות ושם אמרו שהיא סבבה.
אני משתמש גם בחלב דל לקטוז.
בסופו של דבר אני ממש מפסות מזה שבאגוזים יש עוד חלבון ומגנזיום- שמעתי שזה לא רע אחרי אמון.
אני אגיד את האמת -לא יודע האם ההרכב הזה בעייתי בהיבת ביו-כימי, ומוריד את הספיגה של כל הדברים הטובים שיש בכל מוצר בנפרד. אם יש לכם מידע מדעי בנושא, אשמח לקבל ולהשתפר לפעם הבאה.
תודה על צומת הלב.
אני ממש מפסות מהטעם.
מתכון:
15 בוטנים שמים לדקה במיקרו- זה עוזר לקלף אותם.
15 שקדים שלמים.
אגוזי מלך- לפי הטעם. אני שם 5-10.
לפעמים אני מוסיף קמה פיסטוקים- זה מעלה את כמות הפחממות קצת...
את כל האגוזים מרסקים במעבד מזון לחתיכות קטנות.
מעבירים אותם לשייקר ומוסיפים סקוף חלבון, כף טחינה גולמית משומשום מלא וחלב לפי הטעם.
משקשק ואוכל\שותה.
שלא תחשבו שאני מפרסם מוצרים של חברות מסויימות אבל אני משתמש בטחינה "אל ארז" בגלל שיש בה מעל 800 מ"ג סידן ו-7 מ"ג ברזל. פשוט ראיתי איזו תוכנית שמשווה טחינות ושם אמרו שהיא סבבה.
אני משתמש גם בחלב דל לקטוז.
בסופו של דבר אני ממש מפסות מזה שבאגוזים יש עוד חלבון ומגנזיום- שמעתי שזה לא רע אחרי אמון.
אני אגיד את האמת -לא יודע האם ההרכב הזה בעייתי בהיבת ביו-כימי, ומוריד את הספיגה של כל הדברים הטובים שיש בכל מוצר בנפרד. אם יש לכם מידע מדעי בנושא, אשמח לקבל ולהשתפר לפעם הבאה.
תודה על צומת הלב.