הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגילזציה בעד או נגד

אם מה שפוגע בגוף לא היה חוקי, אז אלכוהול וסיגריות בטוח היו יוצאים מחוץ לחוק, ככה שזה לא הסיבה שמריחואנה לא תהיה חוקית

בעד
1. יחליש את השוק השחור
2. "הנזק" שהוא יכול לגרום הוא נורא מזערי וגם מה שהוא כן גורם בשלב מסויים זה אחרי שעשית המון לאחר הרבה שנים.
3. אנשים יותר רגועים ברחובות (פחות ערסים שיכורים מסוכנים)
4. הסיבה שזה לא חוקי היא כספית, המדינה פוחדת שאנשים יגדלו בבית ולא יוכלו לעשות מזה כסף
5. משכח כאבים נפלא
6. חומר הרדמה טבעי.

• פותח/ת השרשור
אל תזרוק טענות טיפשיות חסרות בסיס.
דוחף לי צבעי מאכל בדיון על קאנביס.
אתה פה האיש שמתחכם , ומדבר שטויות. אם דעתך שמריחאונה לא טובה אז תכתוב אותה באשכול אבל אל תתן לי הסברים מפגרים.

• פותח/ת השרשור
בעד
1. יחליש את השוק השחור
2. "הנזק" שהוא יכול לגרום הוא נורא מזערי וגם מה שהוא כן גורם בשלב מסויים זה אחרי שעשית המון לאחר הרבה שנים.
3. אנשים יותר רגועים ברחובות (פחות ערסים שיכורים מסוכנים)
4. הסיבה שזה לא חוקי היא כספית, המדינה פוחדת שאנשים יגדלו בבית ולא יוכלו לעשות מזה כסף
5. משכח כאבים נפלא
6. חומר הרדמה טבעי.
ו! הכי חשוב!

מונע פאקינג שימוש בסמים סינטתים.

NOMBIE LSD סינטתי. + נייס גאי וכו'...

אנשים לא מודעים למה מריחואנה יצאה מחוץ לחוק. אינטרסים של חברות התרופות.

אחרי הכל, מה שווה כל התרופות שהקיעו מיליונים בשביל להילחם בסרטן? עשרות תרופות פסיכיאטריות? כל זה הקנאביס יכול להחליף!

• פותח/ת השרשור
אנשים לא מודעים למה מריחואנה יצאה מחוץ לחוק. אינטרסים של חברות התרופות.

אחרי הכל, מה שווה כל התרופות שהקיעו מיליונים בשביל להילחם בסרטן? עשרות תרופות פסיכיאטריות? כל זה הקנאביס יכול להחליף!
נקווה שהממשלה תכנע ללחץ שמופעל עליה מכל ההפגנות וכל הדברים וכל הפעילים ותושפע קצת ממדינות אחרות.

עריכה:

תודה על המוניטין השלילי , אבל זה לא מה שיזיז לי . באתי לפורום כדי לדון ולעזור בכל מיני נושאים

אני מניח שבהמשך הפעילות שלי כן הוא יעלה

נקווה שהממשלה תכנע ללחץ שמופעל עליה מכל ההפגנות וכל הדברים וכל הפעילים ותושפע קצת ממדינות אחרות.

עריכה:

תודה על המוניטין השלילי , אבל זה לא מה שיזיז לי . באתי לפורום כדי לדון ולעזור בכל מיני נושאים

אני מניח שבהמשך הפעילות שלי כן הוא יעלה

כן הצטרפת היום ואתה פותח נושא ומבין במוניטין.שנינו יודעים שזה המשתמש השני שלך לפחות.במשתמש הראשון קיבלת באן או שהוא היה עם מוניטין שלילי כמו שמגיע לך?

• פותח/ת השרשור
כן הצטרפת היום ואתה פותח נושא ומבין במוניטין.שנינו יודעים שזה המשתמש השני שלך לפחות.במשתמש הראשון קיבלת באן או שהוא היה עם מוניטין שלילי כמו שמגיע לך?
אתה ממשיך להספים לי פה? ובחיים לא היה לי משתמש באתר הזה..........................

אני לא מבין מה נתפסת עלי כולה דיון שקשור מאוד לישראל מה הבעיה שלך?

10374024_657303121023545_7868045020238111482_n.jpg

בעד לגליזציה של כל הסמים
הכל צריך להיות חוקי, שאנשים יעשו מה שטוב בשבילם ואז הברירה הטבעית תטפל בכולנו.

• פותח/ת השרשור
בעד לגליזציה של כל הסמים
הכל צריך להיות חוקי, שאנשים יעשו מה שטוב בשבילם ואז הברירה הטבעית תטפל בכולנו.
אני מקווה שאתה רציני אבל אני חולק על דעתך

יש סמים שאלוהים ישמור אותנו ..... ואין לך מושג עליהם וזה יכול לפגוע בך אם מישהוא שעשן אותם עבר לידך

סתם מתוך עניין, יש היום מחקרים אמיתיים שמראים השפעה שלילית/חיובית של קנאביס, או שBROSCIENCE של סטלנים תופס פה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית