- פותח/ת השרשור
אל תתחכםממתי צבע מאכל פוגע בגוף?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תתחכםממתי צבע מאכל פוגע בגוף?
ברור שזה לא הסיבה. זה הכל אינטרסים של הממשלהאם מה שפוגע בגוף לא היה חוקי, אז אלכוהול וסיגריות בטוח היו יוצאים מחוץ לחוק, ככה שזה לא הסיבה שמריחואנה לא תהיה חוקית
אל תתחכם
אתה פה האיש שמתחכם , ומדבר שטויות. אם דעתך שמריחאונה לא טובה אז תכתוב אותה באשכול אבל אל תתן לי הסברים מפגרים.אל תזרוק טענות טיפשיות חסרות בסיס.
דוחף לי צבעי מאכל בדיון על קאנביס.
ברור, התגובה שלי הייתה מכוונת לבחור שאמר שזה פוגע בגוףברור שזה לא הסיבה. זה הכל אינטרסים של הממשלה
ו! הכי חשוב!בעד
1. יחליש את השוק השחור
2. "הנזק" שהוא יכול לגרום הוא נורא מזערי וגם מה שהוא כן גורם בשלב מסויים זה אחרי שעשית המון לאחר הרבה שנים.
3. אנשים יותר רגועים ברחובות (פחות ערסים שיכורים מסוכנים)
4. הסיבה שזה לא חוקי היא כספית, המדינה פוחדת שאנשים יגדלו בבית ולא יוכלו לעשות מזה כסף
5. משכח כאבים נפלא
6. חומר הרדמה טבעי.
אתה פה האיש שמתחכם , ומדבר שטויות. אם דעתך שמריחאונה לא טובה אז תכתוב אותה באשכול אבל אל תתן לי הסברים מפגרים.
נקווה שהממשלה תכנע ללחץ שמופעל עליה מכל ההפגנות וכל הדברים וכל הפעילים ותושפע קצת ממדינות אחרות.אנשים לא מודעים למה מריחואנה יצאה מחוץ לחוק. אינטרסים של חברות התרופות.
אחרי הכל, מה שווה כל התרופות שהקיעו מיליונים בשביל להילחם בסרטן? עשרות תרופות פסיכיאטריות? כל זה הקנאביס יכול להחליף!
לא צריך לקוות, צריך לעשות.נקווה שהממשלה תכנע ללחץ שמופעל עליה מכל ההפגנות וכל הדברים וכל הפעילים ותושפע קצת ממדינות אחרות.
הבעיה שעושים ועושים ושום דבר לא זז...לא צריך לקוות, צריך לעשות.
נקווה שהממשלה תכנע ללחץ שמופעל עליה מכל ההפגנות וכל הדברים וכל הפעילים ותושפע קצת ממדינות אחרות.
עריכה:
תודה על המוניטין השלילי , אבל זה לא מה שיזיז לי . באתי לפורום כדי לדון ולעזור בכל מיני נושאים
אני מניח שבהמשך הפעילות שלי כן הוא יעלה
אתה ממשיך להספים לי פה? ובחיים לא היה לי משתמש באתר הזה..........................כן הצטרפת היום ואתה פותח נושא ומבין במוניטין.שנינו יודעים שזה המשתמש השני שלך לפחות.במשתמש הראשון קיבלת באן או שהוא היה עם מוניטין שלילי כמו שמגיע לך?
אני מקווה שאתה רציני אבל אני חולק על דעתךבעד לגליזציה של כל הסמים
הכל צריך להיות חוקי, שאנשים יעשו מה שטוב בשבילם ואז הברירה הטבעית תטפל בכולנו.
מישהו הקשיב בשיעורי אזרחותבעד לגליזציה של כל הסמים
הכל צריך להיות חוקי, שאנשים יעשו מה שטוב בשבילם ואז הברירה הטבעית תטפל בכולנו.