לגילזציה בעד או נגד

כל הודעה שאתה כותב כאן אני יכול לקחת ולשנות ככה שתתאים להכל, הנימוקים שלך מוכללים לכל דבר ולא רק למריחואנה.
לדודמה-זנות.
בעד-גם ככה יש פה זנות למה שהן לא יהיו חוקיות ?
חוץ מזה הזנות תקפיץ את התיירות בארץ ברמה פסיכית (תיירות מין).
הכי חשוב זה ימנע מזנות רחוב ללא פיכוח.
במקום ללכת לזונה ברחוב עדיף ללכת לזונה במקום מוסדר, ככה יהיה ניתן להפחית את מחלות המין.
ושלא לדבר על זה שמיסוד הזנות בישראל יוביל לפגיעה ישירה בטרור ובפשע- שכר בנשים, סירסור שחלק גדול מהפרנסה שלהם זה זנות.

או קוקאין או קריסטל או כל דבר נחמד אחר.
הנימוקים שלך לא טובים ומוכללים מדי וממה שאני ראיתי (אני לא מתעסק בזה יותר מדי) כל הנימוקים בעד נראים ככה, מבוססים על השוואה בין מריחואנה לאלכוהול וסיגריות, טענה שזה טבעי ושזה יגביר תיירות ויפחית את הפשע.

ואם יש לך ספקות אני בעד לגליזציה ומיסוד הזנות כי גם ככה יש את זה ואם כבר אז שיהיה מסודר.

הבנתי אותך.
כל הנימוקים בעד נראים ככה, מהסיבה הפשוטה שקל יותר להעביר את "המסר" או את הטענה מאשר להציג פה כל יתרון וכל חסרון של ליגליזציה באופן ישיר לגמרי.
ואני 100% מסכים אתך בקטע של הזנות.

אתה שתית פעם קולה? אתה אכלת מאכל עם צבע מאכל ? אתה עושה ציטים לא בריאים ?

חלאס להיות תמים. כל דבר הוא במינון נכון
אני אשמח שתראה לי רפרנס אחד, לא יותר, רק אחד, שקולה, צבעי מאכל או צ'יטים זה לא בריא. בהצלחה.

אם אתם חושבים שירוק זה בריא או מומלץ אז אתם טועים, ובגדול. זו עובדה שירוק מוחק תאי מוח, ובצורה עקיפה זה הופך אתכם למפגרים. ברור שלעשן פעם בחודשיים למשך כמה שנים לא יעשה כלום, אבל בצורה קבוע לאורך זמן אתם בהחלט תראו נזק משמעותי.
ירוק בצורה קבועה זה רע. הסיבה היחידה להשתמש בירוק בצורה קבועה היא עניינים רפואיים.
אני חושב שאם היו משאבים שיאפשרו לאסור סיגריות, אלכוהול, סמים וכל סם בסגנון זה הדבר הכי טוב. אולי בהתחלה הפשיעה תעלה ויהיה בלאגן אבל מאחר ויש מספיק משאבים למדינה להתמודד עם זה בסופו של דבר הפשיעה תרד משמעותית, התמותה תרד, תוחלת החיים תעלה ויהיו לזה השפעות חיוביות.
בגלל שאין אפשרות להתמודד עם כל מה שיקרה מאיסור של אלכוהול סיגריות וסמים אני חושב שליגליזציה זה דבר טוב- הפשיעה תרד ולא רק שהמדינה תחסוך הרבה כסף היא גם תרוויח מזה לא רע.
בסך הכל למדינה זה עדיף, אבל גם אם זה חוקי ומציעים לי בחינם אני לא אקח. וכן, אני יודע שזה לא ממכר בניגוד לסיגריות.
למדינה זה אמנם עדיף אבל לציבור עצמו לא ממש.

בעולם בו הזנות ממוסדת זו החלטה שלהן,אף אחד לא מכריח אותן.
כשהזנות לא ממוסדת אז יש בעיה מוסרית.
אני לא מתנגד...
אני אשמח שתראה לי רפרנס אחד, לא יותר, רק אחד, שקולה, צבעי מאכל או צ'יטים זה לא בריא. בהצלחה.

אם אתם חושבים שירוק זה בריא או מומלץ אז אתם טועים, ובגדול. זו עובדה שירוק מוחק תאי מוח, ובצורה עקיפה זה הופך אתכם למפגרים. ברור שלעשן פעם בחודשיים למשך כמה שנים לא יעשה כלום, אבל בצורה קבוע לאורך זמן אתם בהחלט תראו נזק משמעותי.
ירוק בצורה קבועה זה רע. הסיבה היחידה להשתמש בירוק בצורה קבועה היא עניינים רפואיים.
אני חושב שאם היו משאבים שיאפשרו לאסור סיגריות, אלכוהול, סמים וכל סם בסגנון זה הדבר הכי טוב. אולי בהתחלה הפשיעה תעלה ויהיה בלאגן אבל מאחר ויש מספיק משאבים למדינה להתמודד עם זה בסופו של דבר הפשיעה תרד משמעותית, התמותה תרד, תוחלת החיים תעלה ויהיו לזה השפעות חיוביות.
בגלל שאין אפשרות להתמודד עם כל מה שיקרה מאיסור של אלכוהול סיגריות וסמים אני חושב שליגליזציה זה דבר טוב- הפשיעה תרד ולא רק שהמדינה תחסוך הרבה כסף היא גם תרוויח מזה לא רע.
בסך הכל למדינה זה עדיף, אבל גם אם זה חוקי ומציעים לי בחינם אני לא אקח. וכן, אני יודע שזה לא ממכר בניגוד לסיגריות.
זו בכלל לא עובדה. כי אני יכול להראות לך עוד 10 מחקרים שמוכחים בדיוק הפוך. זה ממש לא הופך אף אחד למפגר.

אני אישית מכיר מהנדס בכיר באינטל שמעשן קבוע לפני העבודה במשך כמה שנים וזה עושה לו רק טוב

אני לא מתנגד...

זו בכלל לא עובדה. כי אני יכול להראות לך עוד 10 מחקרים שמוכחים בדיוק הפוך. זה ממש לא הופך אף אחד למפגר.

אני אישית מכיר מהנדס בכיר באינטל שמעשן קבוע לפני העבודה במשך כמה שנים וזה עושה לו רק טוב
אז אם ככה בוא נארגן מחאה ונדאג שימסדו את הזנות.

אז אם ככה בוא נארגן מחאה ונדאג שימסדו את הזנות.
חכית לאוקיי שלי ? 😛

זה לא הדיון אם לעשות לגאלי את הזנות או לא. דברנו בצורה כללית על זה כאן.

כרגע הסדר העדיפות שלי זה מריחואנה ולא זונות.🙄

אני לא מתנגד...

בוגר תואר ראשון במדעי המוח שהתחיל דוקטורט אבל לא סיים אותו (בעיות מוסריות או משהו כזה) אמר לי חד משמעית שזה הורג תאים במוח. הוא גם הראה לי רפרנס, אני אנסה להשיג אותו מחר/מחרתיים ואשלח פה.
בינתיים, משהו חמוד שאתה מוזמן לראות:
http://www.dailymail.co.uk/health/a...effects-alcohol-cigarettes-caffeine-mind.html
אין לי ממש זמן אבל לפי מה שאני רואה יש רפרנס בסוף הכתבה, בשורה האחרונה.
בכל מקרה אני אשלח פה משהו יותר רציני מחר/מחרתיים.

בוגר תואר ראשון במדעי המוח שהתחיל דוקטורט אבל לא סיים אותו (בעיות מוסריות או משהו כזה) אמר לי חד משמעית שזה הורג תאים במוח. הוא גם הראה לי רפרנס, אני אנסה להשיג אותו מחר/מחרתיים ואשלח פה.
בינתיים, משהו חמוד שאתה מוזמן לראות:
http://www.dailymail.co.uk/health/a...effects-alcohol-cigarettes-caffeine-mind.html
אין לי ממש זמן אבל לפי מה שאני רואה יש רפרנס בסוף הכתבה, בשורה האחרונה.
בכל מקרה אני אשלח פה משהו יותר רציני מחר/מחרתיים.

http://www.קנאביס.com/2012/04/מריחואנה-מגבירה-את-היווצרות-התאים-במו/

יש מחקרים שמראים אחרת.. אני יכול להראות לך עוד רבים שתומכים במריחואנה רפואית שעוזרים לייצר תאים חיוניים למוח.

ויש המון פרופסורים שטוענים בעד זה.. וזה לא כי הם מסטולים. כי זה באמת עוזר

נערך לאחרונה:
לא יעזור לכם אם תתווכחו עד מחר אם מריחואנה הורסת תאים במוח או לא הורסת תאים במוח.
אם עושים את זה במידה, אז מסתדרים יופי טופי. בן דוד שלי מעשן מריחואנה כבר מספר שנים והוא לא הפך לזומבי (בדיוק ההפך, הבן אדם משכיל מאוד).
אני לא צריך להסביר לכם עד כמה אלכוהול זה גרוע לגוף (שוב השוואה), אבל אנשים נורמליים לא הופכים לזומבים ודוקרים אנשים אם פעם-פעמיים בשבוע הם יוצאים עם חברים לבר. זה הכל עניין של אופי ושליטה עצמית.
המורה שלי לגיאוגרפיה תמיד היה נוהג לומר את המשפט הפשוט ביותר אבל נכון: "אם אתה בסדר, הכל בסדר". פשוט ככך.
כל דבר שתעשה בהגזמה ידפוק לך איזה תא במוח.

השאלה לא אם זה מזיק או לא. אלא האם יש מוסר בלכלוא אדם בגלל פשע ללא קורבן? אתה יודע שישראל מבזבזת בערך 1.6 מיליארד שקלים כל שנה על המלחמה בסמים, יחד עם זאת מספר המשתמשים נע בין 8-12%(הערכות נמוכות 500 אלף גבוהות מיליון). האם הפוליטיקה עכשיו מונעת שימוש? האם חינוך שקרי,סילוף האמת,כליאה ואיסור - זו הדרך להוריד את השימוש בסמים? פורטוגל- שעשתה דקרמינליזציה לכל הסמים היא בעל אחוז המשתמשים והמכורים הנמוך באירופה. בהולנד יש פי שתיים פחות מעשנים מבישראל כאשר מספר התושבים כפול.
חבל שאתה יודע כל כך על הנושא- אבל ממהר לחרוץ גורלות. בישראל מדי שנה נפתחים מדי שנה 20 אלף תיקים על שימוש עצמי. החמאס ממומן ע"י אותו חשיש שאנחנו (חצי מיליון הערכה גסה) קונים. אכיפה מופנת כלפי סטלנים ולא פשעים כבדים. אני בתור ליברל תומך בכל דבר שלא פוגע בסביבה- לכל אדם יש זכות לעשות עם גופו מה שהוא רוצה. בתור חברה- אנחנו אמורים לגנות שימוש בסמים,זנות והימורים- אבל לאסור עליהם.. אם זה לא יוצא לפועל בבתי כלא(סמים בכלא) איך אתה מצפה שתהיה חברה נקיה מסמים? הגישה הנכונה היא חינוך ולא הפללה וכליאה. הסכנה לרוב היא לא בסמים אלא באיסור על הסמים- הגיע זמן לשים סוף למלחמה המיותרת ביותר שלקחה חיים של יותר מ40 אלף מקסיקנים, וכלאה מיליוני אזרחים מסביב לעולם. הפכה את ארה"ב לקופמפלקס של בתי כלא- עם מספר הרב ביותר של האסירים בתולדות ההיסטוריה.
אוורגאי עשתה לגליזציה מלאה.
הולנד כופי שופס משנות ה-70.
ספרד מועדוני קנאביס בכל העולם.
כל אירופה דקרמיליזציה(כנס ולא רישום פלילי)
קולרדו וושינטון לשימוש פנאי(אלסקה הבאה ואחריה אורגון וקליפורניה)
גמייקה גם אי הפללה. קוריאה-דה פקטו כלומר לא נאכף.
ועדת או"ם בין לאומית נאספת כדי לדון על המלחמה בסמים (70 שנה נלחמים בגראס)- לעומת זאת האיסור באלכוהול היה 10 שנים והעשיר את המאפיה והיה כישלון( ההיסטוריה חוזרת על עצמה).
אני לא מעשן, אבל לא תומך לגליזציה מסיבה פשוטה: אני לא חושב שהמדינה צריכה להתעסק ב"תרבות" של הגראס.. פשוט לא לזרוק לכלא ולקנוס מישהו במקום פומבי על זה.. מה עוד אבסורד? הטיעון הפופולרי והנפוץ ביותר האומר שמריחואנה גורמת לסכיזופרניה הופרך.. על ידי מי אלא המדען הישראלי רפאל משולם(שלאשונה סינטז את החומר הפעיל בשנות ה70)- שקובע כי מריחואנה היא הטיפול היעיל ביותר למחלות נפש (מישהו מריח מחקרים של חברות,תרופות,טבק,דלק,בגדים וכו?)

מובן שבעד!
כל עוד דברים הרבה יותר מסוכנים ומזיקים לבריאות כמו אלכוהול וסיגריות נמצאים בשוק, אין סיבה מוצדקת לא לאשר צמח שהוכח לא פעם שיעילותו לאנושות עולה בהרבה על הנזקים שלהם הוא גורם, בהשוואה לאלכוהול וסיגריות.

אתה ילד שמנסה לדבר כמו מבוגר, אבל עדיין נשאר ילד.
כשתגדל טיפה, תסיים צבא, תתחיל תואר, נראה איך תדבר על העניין.
אתה יודע כמה גאונים בכל תחום קיימים ושכמעט כל אחד מהם מעשן ירוק?
לא מאשים אותך שאתה לא יודע, זה בסדר, אבל אל תזרוק סתם דברים לאוויר כאילו סיימת את התואר השני במחקר על האם הירוק בריא או לא.
כמובן שאני לא דוגל בכל היום לעשן ולהיות פוטהד טיפש, נכון שזה קיים.
אני רק אומר שזה לא נכון שכל אחד שמעשן ירוק אוטומטית בשלב מסויים הופך לטיפש...

פאף אחד וזה מסדר לו את כל החשיבה..
עזוב, אין לי שום בעיה עם דעות בכל נושא, זה לגיטימי שלכל אחד יהיה דעה משלו.
אני פשוט שונא כשמישהו שאין לו טיפת מושג בנושא, מדבר על נושא כך שתחשוב שהוא מינימום חוקר של הנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית