הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ניתן להכין עם שיבול שועל? צריך המלצות

יובל דולב

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
היי חברים,
לפני חודש וחצי, היה בסופר מלא מבצעי חג, בקיצור בין היתר נתקלתי בשיבולת שועל אריזת קילו ב-5 שקלים בלבד. כמובן שקניתי 3 - שתי שקיות של שיבולת שועל בהירה כזאת דקה יחסית, ואחת שנראית כמו גרנולה, לדעתי זו השיבולת "העבה" נקראת. בקיצור, מאז לא נגעתי בזה. כי אני פשוט לא יודע מה להכין עם זה... אני בשלב כזה שאני לא רוצה להשמין, יצאו לי ריבועים יפים מאוד אחרי דיאטה ללא פחמימות שעשיתי. והיום אני אוכל מה שבא לי, אבל רק דברים שמורכבים מחלבונים ופחמימות (לא בהגזמה). אוכל נכון, מתאמן טוב, רץ.
אז רוצה שהמצב ישאר, שהגוף יגדל ועדין יהיו ריבועים. מה אני יכול להכין עם השיבולת שועל בלי שהיא תהרוס לי את הריבועים? שלא תגרום לי להשמין... אני מאמין שלא מומלץ להוסיף אותה לגיינר שאני לוקח (הסופר מאס של דיימטיז). אז מה כן להכין עם השקיות?
תודה רבה
יובל

נתחיל בשאלה - מה הכוונה שאתה אוכל כל מה שבאלך?
נמשיך עם השאלה - מה הכוונה מורכב מחלבון ופחמימות? מה עם השומן?
והשאלה האחרונה שלי תהיה למה בכלל אתה חושב שאתה צריך גיינר?

רואים שהנושא ישב לו על הלב לכן מיהר להגיב לך

אין ספק.
אני חושב שהוא פשוט לא ישן באותו לילה מרוב הלחץ הנפשי העצום וכנראה שמרוב שהיה מותר הוא ישן עד עכשיו. 😆

• פותח/ת השרשור

קודם כל הנושא כן מאוד חשוב לי, זה שלא עניתי תוך יום אחד לא אומר כלום על חשיבות הנושא עבורי.

לשאלותיך,
אוכל כל מה שבא לי, זה שאני לא סופר לפי גרמים פחמימות שאני מכניס לגוף, עשיתי את זה בשלב הדיאטה שהיתה קשה והחלישה אותי מאוד, עכשיו אני כן דופק פרוסות לחם עבות, מרשה לעצמי דגני בוקר פעם ב... להתפנק על קינמונים או דברים כאלה, אוכל ביום יום בבוקר חביתה 3 ביצים, גביע קוטג', צהריים מנה בשרית יפה... קיצור אוכל טוב... לא סופר

לגבי שומן, משתדל כמה שפחות, פעמיים בשבוע אוכל אבוקדו ענק מלא שיש לו שומן צמחי בריא.
בחזה עוף מוריד את השומן זה מגעיל אותי, ומשמן את המחבת טפלון עם כפית שמן מדודה... לא רוצה את זה..

למה אני צריך גיינר? לא יודע, רוצה לגדול, וזה לא משמין אותי. הגוף שלי מקבל את זה טוב, אז למה לא?

ואם אפשר חברים לחזור לנושא המקורי, מה אני יכול להכין עם שיבולת שועל? תנו לי המלצות

אתה צריך לקרוא. יש לך בעיות בסיסיות כמו הימנעות משומן. לא לספור קלוריות וגרמים זה טוב, אבל עדיין צריך פיקוח כללי כל הערכים הסופיים - משהו שיש לי תחושה שאתה לא עושה.

לגבי שיבולת שועל - יש מיליון נושאים כאן בפורום, תריץ חיפוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית