הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נתניהו: "הנערים נחטפו על-ידי חמאס - ויהיו לכך השלכות חמורות"

למדינת ישראל יש לגיטימציה לפרק את החמאס מנשקו. המחיר- גבוה לאין שעור. מלחמה בהיקף מלא. כלל הנראה לא רק בחזית אחת.
מכיוון שמדובר במוסלמים קיצוניים אין כל טעם להתנהלות מדינית(לדעתי).
במידה ונרשמת תקיפה נגד ישראל, יש להחזיר מנה אחת אפיים.
נכון, ישראל תיאלץ להעמיד סוללת עורכי דין ואנשי דוברות מעולים על מנת להתמודד עם העליהום הציבורי שיווצר- אך ערבים מוסלמים מבינים דבר אחד- וזהו כוח ברוטאלי. אפשר לראות זאת גם במתחולל בסוריה ובעירק.
החלק הארי, האזרחים שוחרי השלום, אינם רלוונטיים בנושא הדיון כיוון שקולם נדם- והם הולכים, במגמת העדר העיוור, אחרי הקבוצה הקטנה יותר(180-300 מליון מוסלמים קיצוניים פחות או יותר מול 1.8 מליארד) אל עבר הקיצוניות, הנבערות והאטימות הרגשית.

לשמאלנים שבנינו- החיים הם אינם אוטופיה. הם מכלול שלם של מציאות מורכבת לאין ערוך. לא ניתן, ולא יהיה אפשרי לקיים שלום עם אנשים המעוניינים בדבר אחד- השמדה. אי קיום של זכר יהודי ישראלי על אדמת פלסטינה(שכלל לא הייתה קיימת). גם אני בעד שלום עם הרוב המוסלמי שוחר השלום, המעוניין רק בפרנסה וקורת גג. אך זה לעולם לא יקרה. בגלל אינטרסים ומגבלות חסרות היקף.

וכן, שירתתי בצבא, ואני עדיין משרת, בעורף אמנם אך בתפקיד מבצעי בהוויתו. החל מתמיכה במאו"ג בחפ"ק ועד לחייל הפשוט. הצבא שלנו חזק מאוד בתקופות הצורך ומלא הסתבאות ובירוקרטיה בתקופות רוגע. מוזר שהעם היהודי חזק רק בעת צרה.

יהיה זכרם ברוך.

יום עצוב מאוד למדינת ישראל ולעם היהודי.

וואו גם אליי הגיעה השמועה הזו הרגע...
אני מסרב להאמין עד שלא תהיה הודעה רשמית!

עכשיו הודיעו רשמית.
פשוט נורא שככה נרצחים ילדים בגיל 16. יהי זכרם ברוך.

יהיה זכרם ברוך. מקווה שימצאו את החוטפים ויחסלו אותם, שלא בטעות ישבו אותם למלון 5 כוכבים ולצערי הרב זה די ברור שהם
אני בהלם!!!!!
זה כמעט ברור (תמיד קיימת תקווה) שהם נרצחו על ידי חלאות אדם

שיערתי לעצמי מההתחלה שאם ימצאו, אז ימצאו גופות. יהי זכרם ברוך

יהי זכרם ברוך.

אני מקווה שעכשיו הממשלה שלנו תתעורר קצת..

היא לא, כבר שכחו מה קרה עם זועבי כשאמרה: ״החוטפים מסכנים״
אשכרה את שי פירון שאמר שזוג הומואים זה לא משפחה הולכים להעמיד למשפט, ושהיא אומרת את מה שהיא אומרת לאף אחד בממשלה לא אכפת.

אשכרה את שי פירון שאמר שזוג הומואים זה לא משפחה הולכים להעמיד למשפט, ושהיא אומרת את מה שהיא אומרת לאף אחד בממשלה לא אכפת.
עזוב שזה עוד איכשהו סתם אמירה עם אופי של הסתה.. אבל היא הייתה על המרמרה כשחטפו שם חיילים שזה הרבה יותר גרוע ומה עשו לה ? כלום !!

לא היה לי ספק שיימצאו גופות......אבל אנחנו עם כזה..אנחנו חזקים בלקוות...
משום מה הייתה בי תקווה שיצמאו אותם חיים :( ילדים.............!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית