הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עדכון קטנטן מהסייקל

guyeeee

מושעה
59
6
נק' מוניטין:
9
59
6
אז היום מתחיל השבוע השלישי של טסט 500 דקה 400. בנתיים מה ששמתי לב הכי הרבה זה חרמנות גבוהה. התאוששות אולי טיפה יותר טובה.

התחיל טיפה גינו אבל בנתיים לא חושב שקריטי מדי. גם סייקל קודם היה לי בהתחלה קצת ואז ירד. אם זה ימשיך להתפתח אני אקח נולבה ניראה לי.

עכשיו בנתיים עליתי 2 קילו.
ישן 6-8 שעות. השינה לא משו אבל בנתיים זה מה יש.
אימונים טובים
תזונה טובה.

הגיוני 2 קילו בשבועיים ראשונים? עלייה סבבה או יש לי למה לחשוש?
אגב זה חברות חדשות שעוד לא התנסתי איתם אז זו הסיבה שאני שואל. כדי שאם אתם אומרים שזה כלום עלייה בשבועיים אז ישלי מה לחשוש לגבי החומרים.

תודה לעוזרים

לטסט יקח שבועים לפחות להיכנס ולתת ספיחה של נוזלים.
הדקה ממש מורגש אולי בשבוע 4-5 מבחינת פיק של סייקל מהנסיון שלי איתו.
אחרי חודש סייקל וקצת תתחיל להתקרצץ על המשקל (;

אצלי זה קצת שונה... שבועים ראשונים מעלה את המשקל בבום - יכול להיות משהו כמו שמונה קילו, ואז כל הסייקל אני מחזיק את זה.
מה שכן לא מאבד הרבה בפיסיטי.

אז היום מתחיל השבוע השלישי של טסט 500 דקה 400. בנתיים מה ששמתי לב הכי הרבה זה חרמנות גבוהה. התאוששות אולי טיפה יותר טובה.

התחיל טיפה גינו אבל בנתיים לא חושב שקריטי מדי. גם סייקל קודם היה לי בהתחלה קצת ואז ירד. אם זה ימשיך להתפתח אני אקח נולבה ניראה לי.

אימונים טובים
תזונה טובה.

אגב זה חברות חדשות שעוד לא התנסתי איתם אז זו הסיבה שאני שואל. כדי שאם אתם אומרים שזה כלום עלייה בשבועיים אז ישלי מה לחשוש לגבי החומרים.

תודה לעוזרים
באיזה חברה אתה משתמש

אימונים טובים
תזונה טובה.

תודה לעוזרים

תמונה??

זה אמור להיות הפוך, אתה אמור לעלות את רוב הנוזלים בשבועיים שלושה הראשונים של הסייקל.
זה למה בד"כ בהתחלה עולים מהר מאוד עד שהרמות מתייצבות ואז פירוק המימנים נשאר קבוע.

רק לאחר מכן סביב השבוע השלישי הגדילה עצמה מתחילה לרקום עור וגידים והיא יותר איטית בהרבה.

• פותח/ת השרשור
באיזה חברה אתה משתמש

הטסט כרגע של חברה צרפתית בשם ADVANCED PHARMA . חפשתי קצת באינטרנט על זה, לא מצאתי יותר מדי. החלטתי שלא להכנס לזה יותר מדי כי זה סתם יכניס אותי לסרטים ויכניס לי בראש שהטסט לא עובד וחרטא. אז אמרתי ננסה ונדע.

הדקה נראה בסדר גמור. של NOVA PHARM . סייקל קודם השתמשתי בבולדנון שלהם שהיה סבבה.

של החומרים ?

אני זוכר שעשיתה סייקל דיבול ראשון לא?
אפשר פירוט של הסייקל הראשון והשני שעשיתה כבר?(חומרים,עלייה בשריר וכמה נשאר)

ובהצלחה בסייקל הנוכחי

הטסט כרגע של חברה צרפתית בשם ADVANCED PHARMA . חפשתי קצת באינטרנט על זה, לא מצאתי יותר מדי. החלטתי שלא להכנס לזה יותר מדי כי זה סתם יכניס אותי לסרטים ויכניס לי בראש שהטסט לא עובד וחרטא. אז אמרתי ננסה ונדע.

הדקה נראה בסדר גמור. של NOVA PHARM . סייקל קודם השתמשתי בבולדנון שלהם שהיה סבבה.

של החומרים ?

של הגוף.

זה אמור להיות הפוך, אתה אמור לעלות את רוב הנוזלים בשבועיים שלושה הראשונים של הסייקל.
זה למה בד"כ בהתחלה עולים מהר מאוד עד שהרמות מתייצבות ואז פירוק המימנים נשאר קבוע.

רק לאחר מכן סביב השבוע השלישי הגדילה עצמה מתחילה לרקום עור וגידים והיא יותר איטית בהרבה.

אם הרוב היה נוזלים, אז זה לא אומר שבפיסטי הייתי יורד איזה חמישים אחוז?
כי זה לא קורה...
אלא רק אם בהמשך הסייקל הגוף נבנה ללא עליה במשקל משמעותית ומה שהתחיל כנוזלים מסיים לרוב כשריר חדש ?

אם הרוב היה נוזלים, אז זה לא אומר שבפיסטי הייתי יורד איזה חמישים אחוז?
כי זה לא קורה...
אלא רק אם בהמשך הסייקל הגוף נבנה ללא עליה במשקל משמעותית ומה שהתחיל כנוזלים מסיים לרוב כשריר חדש ?

בתחילת הסייקל עולים את רוב הנוזלים שהרי לא תעלה 8 קילו שריר בכמה שבועות, זה ברור לך?
עם התקדמות הסייקל וההתייצבות שלו ובהתאם לתזונה ואירובי, מאזן הנוזלים משתנה לטובת בניית שריר.
אתה לא תרד 50% בסוף סייקל, כמה תרד תלוי בהמון משתנים.

אני יכול להגיד לך שיש אנשים שיורדים אולי קילו ויש כאלו שיורדים גם 8 קילו. אבל להתייחס למשקל זה לא נכון.
למה אתה שואל? אהה לא שאלת, טוב אני אענה בכל-זאת.

נגיד שצברת לך עליה כללית בסייקל של איזה 8 קילו ועכשיו אתה מתחיל PCT. נגיד שבסוף הPCT אתה שוקל -2 קילו מסוף הסייקל.
לכאורה איבדת רק שני קילו, נכון? אז זהו שממש לא בטוח.

בוא נבחן איזה פקטורים יכולים להשתנות במהלך PCT:
1. מסת השומן - שים לב שאחוז שומן אינו מסת שומן, אלא אחוז ביחס לשריר.
2. מסת השריר
3. כמות הנוזלים בהתאם כמובן לאסטר בשימוש ולסוג החומר (מעודד אסטרוגן או לא)

עכשיו שלושת המשתנים האלו משנים המון, מספיק שעלית במסת השומן וירדת במסת השריר בכדי לאזן את המשקל וכך גם אחוז השומן אל מול שריר משתנה.

בד"כ ניתן להבחין כחודשיים לאחר סיום הסייקל והPCT המלא, בשרירים רזים יותר ופחות מלאי נפח, אחת הסיבות לכך אלו הנוזלים שנוטים להקנות נפח לשריר.

משקל הוא לא פקטור מספיק טוב. הוא יכול לשמש רק נקודת ציון מסויימת.

שים לב שכתבת בתחילת הפוסט שאם יתעורר סימני גינו אז תיקח נולבה… ..
תקרא שוב ושוב את ההסברים של תום בנושא תיסוף נולבה בזמן סייקל , לא נוטלים נולבה אלא ארימדיקס (AI) במינון נמוך כל יום שלישי לדוגמא.
בקיצור… תקרא! בלי שטויות.

שים לב שכתבת בתחילת הפוסט שאם יתעורר סימני גינו אז תיקח נולבה… ..
תקרא שוב ושוב את ההסברים של תום בנושא תיסוף נולבה בזמן סייקל , לא נוטלים נולבה אלא ארימדיקס (AI) במינון נמוך כל יום שלישי לדוגמא.
בקיצור… תקרא! בלי שטויות.
לא ממש... נולבה הוא הטיפול העדיף לניצני ג'ינו. במקרה זה ייתכן ומדובר בתמיכת עליית הפרולקטין ולכן הייתי מוסיף דווקא דוסטינקס. Ai ניתן להוסיף במינון נמוך מתחילת הסייקל על מנת לשמור על רמות האסטרוגן אך שוב, אין לשכח את ה-nor19...
מה שכן המלצתי זה לא להוסיף נולבה כטיפול מונע לכל אורך הסייקל מחשש שאולי יופיע ג'ינו.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שעשיתה סייקל דיבול ראשון לא?
אפשר פירוט של הסייקל הראשון והשני שעשיתה כבר?(חומרים,עלייה בשריר וכמה נשאר)

ובהצלחה בסייקל הנוכחי

כן. סיקל טעות לגמרי. אל תעשה תטעות הזו.

עליתי ב4 שבועות 2-4 קילו ככה. חוסר חשק מיני, דכאון,, חוסר תאבון. גם בשביל 10 קילו שריר לא הייתי חוזר להרגשה הזו.
מה זה 500 דקה 400?

500 דקה? ו 400 סוס?

הכוונה 500 מ"ג טסט
400 מ"ג דקה

אפשר לדעת בבקשה כמה אירובי ובאיזה עצימות אתה ממליץ לשלב בסייקל מסה ? (טסט+דיבול)

לא משנה באיזה סייקל אתה, אני ממליץ על 15-20 דק' אירובי בסוף כל אימון או מינ' 3 פעמים.
עצימות מתונה - דופק 140.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית