כן עיצוב חדש , בגרסה של כפר דיר אל אסד
שמע פאטמורגנה אני לא יירד לרמה שלך כי אתה עלוב שמנסה להתנגח בכל אחד . אני יודע בטח אתה אחד הליצנים שמנסה למכור את החרא שלהם בגלל זה אתה מציג אותם עכשיו פה שאף אחד לא ביקש מימך לעלות בפוסט שלא שייך לך .
חוץ מיזה שיש עוד חברות שאני משתמש והשתמשתי בהם אבל אני לא ייתן ל 0 כמוך להמשיך את הויכוח הזה כי אתה אדיוט גמור
דרך אגב יש בחור שהיום פתח פוסט והתחיל לקחת קלן של l a pharma ( אלה שכולם מתפארים מימנה ) ולא הרגיש כלום של 40mcg ולא 20
פאקינג קלן לא יודעים להכין אז מה נשאר .
כולה מה ביקשתי מה נהיה.
שכל אחד יזריק מה שהוא רוצה אני על זנקו הכל טוב ומרוצה. מי שלא מתאים לו שיקח דברים אחרים כאילו שמישהו פה אוסר על חוות דעת למשהו אחר.
דניאל תענה לי לגבי השאלה על סידן ויטמין D? כמה לקחת יש חברה מומלצת?
אני על זנקו, נו יאללה קפצו עלי גםאני מכור?
חומר טוב חברה טובה אני לא שמעתי עד היום תלונות אמיתיות ולא מאיזה אינטרסנטים שכל הזמן קיימים.
להכפיש שם זה קל בוא נדבר עובדות סבבה? תראו לי את האדם שלקח זנקו והיה לא מרוצה אני מוכן לשלם לו כסף ולהביא לו טסט רפואי (מטאפורית כן? אחרת זה סחר ואללה לא בא לי לעוף מהפורום הזה). עד שיש משהו טוב חייבים להרוס, ככה זה במדינה הקטנה שלנו על זה נאמר "ארץ אוכלת יושביה"
יש עוד חברות טובות שהיו פה וגם להם עשו שם רע. יש יצרנים טובים ויש פחות אבל זה לא אומר שאין איכות. לא כל מה שמחול טוב ויש שם גם זיופים או אתרים כביכול בטוחים אבל ששולחים לך שיט. לך תסתבך עם להחזיר חומרים לחול ולקבל זיכוי? מי רוצה את החרא הזה?
סייקל הבא כבר החלטתי לתת צ'אנס טוב לאמריקן פארמה על ביסס חוות דעת מהפורום + הדילר שלי שהוא חבר טוב אז אני בוטח בו.