עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזו חברה החומרים??
החברה כמובן זנקו רשמי גם כמה פעמים בכל מיני הודעות פה בפורום. אני רק בתחילת סייקל כבר מרגיש טירוף יש עליה בכוח במאסה הפאמפיםמטורפים כאב בשרירים כל חזרה חחח
קניתי גם אנאבר שלהם מזמן אני מחכה לסייקל חיטוב אני כנראה עושה גשר יעני בלאסט קרוז
תודה רבה !!
רציתי שיבררו לי כמה טסט טוטאל יש לא נתנו. יש להם חוקים כאלה מעל כמות מסויימת לא כותבים ערך רק גדול מ- קטן מ-..
כמה ויטמין D לקחת כמה סידן? יש משהו מומלץ? שים תמונה אם אפשר לא קישור
החברה כמובן זנקו רשמי גם כמה פעמים בכל מיני הודעות פה בפורום. אני רק בתחילת סייקל כבר מרגיש טירוף יש עליה בכוח במאסה הפאמפיםמטורפים כאב בשרירים כל חזרה חחח
קניתי גם אנאבר שלהם מזמן אני מחכה לסייקל חיטוב אני כנראה עושה גשר יעני בלאסט קרוז
מה קרה כואב לך משהו ? בן אדם שמצליח סוף סוף מכל החברות המסריחות שרצות פה בארץ מפרסם בדיקות דם עם פאקינג מעל 120ננומול לטסט שהוא בכלל בשבוע ה 3 שזה הכי קרוב לרפואי מה לעשות לפחות יש פה אנשים שנהנים מחברה שרצה טוב בארץ , במקום לפרגן אתה מנסה למצא את החרא איפה שלא צריך . חוץ מיזה יש פה עוד משתמשים שכן ידווחו על סייקלים מוצלחים אז אין שקופים או לא במקום לפרגן עדיף שלא תגיב אתה יוצא שקוף בעצמך ...יש לכם את זה ביותר שקוף ליצני חצר? פעם הבאה תשים עשרים סימני שאלה בסוף השאלה ותוסיף גם סמיילי סטייל מתעניין כדי להגביר את אפקט היעני סקרנות המזוייף הזה אולי תצליחו למשוך כמה דאפרים בני 19... המרקטינג בשושו שלכם הוא מהגרועים שראיתי הייתי בטוח שיש גבול לפאתטיות
בוא ספר לנו במה אתה משתמש שאתה כל כך לועג לזנקו, ועד כמה התקדמת בזכות אותם ברנדיםהנה הליצן השלישי... תביא גלידה
או אלפא פארמה או מדיקל פארמה..לא, זה הכי מזוייף שאפשר. בדיוק כמו התשובה החיננית שלך. שדפרים בני 19 יהנו לפחות מחברה טובה. לך אמליץ להשתמש בכל מה שלא זנקו (או אמריקן פארמה). בהצלחה
הן קשות להשגה ברמות מטורפותאו אלפא פארמה או מדיקל פארמה..
מדיטק תמיד טוב, דרגון מייצרים כל יום עם שם אחר..אל איי פארמה, מדיטק, בלאק דרגון
לצערי, אני לא כל כך מכיר את החברות שאתה מדבר עליהם בארץ.אם קל לך וזה לג'יט - הרווחת. לרוב קשה, לא דיברתי ספציפית על מישהו. יש בארץ חברות קצת יותר קלות להשגה שלא נופלות מחברות אחרות שהוזמנו מחול.
מדיטק זויפה לאחרונה בארץ על ידי כמה מפיצים מוכריםאל איי פארמה, מדיטק, בלאק דרגון
יש מצב מהדרום . הרי כל מה שפטאיונת ציין הם הרב מזויפים ולא מקוריים מחולמדיטק זויפה לאחרונה בארץ על ידי כמה מפיצים מוכרים