הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Schif no more - SS!

• פותח/ת השרשור EZ7
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור

אחרי צפייה חוזרת בכמה סרטונים אני חושב שאני יודע מה עשיתי לא נכון בדדליפט, השארתי את הרגל צמודה מדי למוט וניסיתי לשמור על כתפיים מעל המוט לפני הסטאפ, זה כנראה מה שגרם להתעגלות בגב. ההורדה של המוט מתחילה סבבה ואז נדפקת לי כנראה גם בגלל זה וגם בגלל שאני יורד בקו ישר, ממה שהבנתי את החלק הראשון של הירידה צריך לעשות כRDL, אני אעבוד על זה באימון הבא ואם יש לכם עוד תיקונים להציע אני אשמח לשמוע.
סקוואט: (תריצו ל2:40)

דדליפט:

מילטרי: (החימום היה בזווית סבירה אז העליתי אותו, אחרי זה פשוט הוספתי 2.5 קילו לכל צד ועשיתי עוד 3 סטים, כולם היה בזווית צילום ממש גרועה ולא מובנת.)

בדדליפט המוט אמור לגעת לך ברגליים, ואתה מוריד את זה עם גב עגול מאוד. המוט נמוך מידי, תעשה עם פלאטות יותר גדולות (20) אם אתה לא יכול תשים את זה על שתי פלאטות כדי להגביה את המוט. בכללי אתה צריך לקרב את המוט אליך, לכווץ גב ולהרים. סקוואט אתה עושה לאט והגב יותר מידי מעוגל לדעתי, אמור להיות ישר ושתרד אפילו יותר למטה וקצת יותר מהר. בפרס המרפקים אמורים לצאת יותר החוצה אני חושב וגם שיהיה יותר קרוב לפנים, שיגע לך כמעט באף

• פותח/ת השרשור
בדדליפט המוט אמור לגעת לך ברגליים, ואתה מוריד את זה עם גב עגול מאוד. המוט נמוך מידי, תעשה עם פלאטות יותר גדולות (20) אם אתה לא יכול תשים את זה על שתי פלאטות כדי להגביה את המוט. בכללי אתה צריך לקרב את המוט אליך, לכווץ גב ולהרים. סקוואט אתה עושה לאט והגב יותר מידי מעוגל לדעתי, אמור להיות ישר ושתרד אפילו יותר למטה וקצת יותר מהר. בפרס המרפקים אמורים לצאת יותר החוצה אני חושב וגם שיהיה יותר קרוב לפנים, שיגע לך כמעט באף
בדדליפט אמרתי שאני אנסה לשמור באימון הבא על גב ישר יותר בירידה, ממה שאני הבנתי לפני הכניסה לסטאפ אמור להיות מרחק קטן בין הטיביה למוט
אני אשתמש במה שהצעת, תודה.
הסקוואט אמרו לי שלא צריך לרדת מהר מדי כי אז זה אומר שאתה מאבד כיווץ בארבע ראשי או משהו כזה, למרות שאני מסכים איתך שלפעמים לוקח לי יותר מדי זמן להשלים את החזרות. זה הכי נמוך שאני יכול לרדת בלי להתקע במוטות הבטחון.
איך אפשר ליישר את הגב? כולם אומרים לי לשמור על חזה מתוח וזקוף ולהוציא אגן אחורה, זה מה שאנ יעושה ובכל זאת לא מצליח לשמור על גב ישר.
בלחיצת כתפיים המדריך אמר לי לשמור על מרפקים קדימה כשאני לוחץ, המוט כן נגע לי באף קצת לא יודע למה, אולי בגלל הזווית זה לא נראה ככה.

שוב תודה רבה על העזרה. עוד תגובות? סקוואט היה סבבה עשיתי חימום טוב יותר והעליתי 5 קילו, הטכניקה לדעתי טובה
מתח סבבה
בנץ העליתי ב5 יכלתי לסיים אבל בחזרה ה3 של הסט האחרון הרגשתי שהטכניקה לא טובה ועדיף להפסיק
אימון הבא אותו משקל
סרטונים יש רק של 2 סטים בסקוואט נגמר לי הסוללה בטלפון אחרי זה
סרטונים עוד איזה רבע שעה אני חושב סקוואט סט 1: (עכשיו ראיתי שעשיתי 4 במקום 5. אני טמבל מה לעשות)

סקוואט סט 2: (באחת החזרות העקבים עלו לי קצת כשבאתי לעלות ואבדתי שיווי משקל בקטנה אבל הצלחתי לסיים הכל. למה זה קורה? אני באמת מנסה לשמור אותם על הרצפה)

בדדליפט אמרתי שאני אנסה לשמור באימון הבא על גב ישר יותר בירידה, ממה שאני הבנתי לפני הכניסה לסטאפ אמור להיות מרחק קטן בין הטיביה למוט
אני אשתמש במה שהצעת, תודה.
הסקוואט אמרו לי שלא צריך לרדת מהר מדי כי אז זה אומר שאתה מאבד כיווץ בארבע ראשי או משהו כזה, למרות שאני מסכים איתך שלפעמים לוקח לי יותר מדי זמן להשלים את החזרות. זה הכי נמוך שאני יכול לרדת בלי להתקע במוטות הבטחון.
איך אפשר ליישר את הגב? כולם אומרים לי לשמור על חזה מתוח וזקוף ולהוציא אגן אחורה, זה מה שאנ יעושה ובכל זאת לא מצליח לשמור על גב ישר.
בלחיצת כתפיים המדריך אמר לי לשמור על מרפקים קדימה כשאני לוחץ, המוט כן נגע לי באף קצת לא יודע למה, אולי בגלל הזווית זה לא נראה ככה.

שוב תודה רבה על העזרה. עוד תגובות? סקוואט היה סבבה עשיתי חימום טוב יותר והעליתי 5 קילו, הטכניקה לדעתי טובה
מתח סבבה
בנץ העליתי ב5 יכלתי לסיים אבל בחזרה ה3 של הסט האחרון הרגשתי שהטכניקה לא טובה ועדיף להפסיק
אימון הבא אותו משקל
סרטונים יש רק של 2 סטים בסקוואט נגמר לי הסוללה בטלפון אחרי זה
סרטונים עוד איזה רבע שעה אני חושב סקוואט סט 1: (עכשיו ראיתי שעשיתי 4 במקום 5. אני טמבל מה לעשות)

סקוואט סט 2: (באחת החזרות העקבים עלו לי קצת כשבאתי לעלות ואבדתי שיווי משקל בקטנה אבל הצלחתי לסיים הכל. למה זה קורה? אני באמת מנסה לשמור אותם על הרצפה)

תחשוב על לדחוף תעקבים לרצפה. הייתי במקומך ממשיך לעבוד על הטכניקה ולא ממהר להתקדם...

• פותח/ת השרשור
תחשוב על לדחוף תעקבים לרצפה. הייתי במקומך ממשיך לעבוד על הטכניקה ולא ממהר להתקדם...
אבל מה עם ביקורות על הטכניקה? תראה את הסרטונים שהעליתי ותגיד לי מה לדעתך לשפר
הטכניקה יותר טובה מהסרטונים הקודמים?

אבל מה עם ביקורות על הטכניקה? תראה את הסרטונים שהעליתי ותגיד לי מה לדעתך לשפר
הטכניקה יותר טובה מהסרטונים הקודמים?
אתה רוטט בתחתית. תחשוב על להתיישב אחורה, לא להזיז תמונח צוואר / ראש , בלי להתסכל לצדדים. אתה גולש עם הרגליים, זה בסדר שהם יגלשו בשליש הראשון של התנועה, אבל שאתה מסיים תהתיישבות אחורה אתה צריך שהם יהיו מקובעות. בהצלחה גכבר!

• פותח/ת השרשור
אתה רוטט בתחתית. תחשוב על להתיישב אחורה, לא להזיז תמונח צוואר / ראש , בלי להתסכל לצדדים. אתה גולש עם הרגליים, זה בסדר שהם יגלשו בשליש הראשון של התנועה, אבל שאתה מסיים תהתיישבות אחורה אתה צריך שהם יהיו מקובעות. בהצלחה גכבר!
מה הכוונה גולש עם הרגלים? אמרו לי לדחוף ברכיים קדימה והחוצה גם בירידה גם בעלייה..

• פותח/ת השרשור
אהלן חברה
אז ככה
אתמול בערב נשפכו לי מים חמים על גב כף היד (לא רותחים, יותר בכיוון של 70-80 מעלות)
הכאבים הקשו עליי להרדם, ישנתי 3 שעות בלחץ ואני לא מאמין שאני אצליח להרדם שוב למרות שהכאבים כבר לא ממש מורגשים ויש הקלה רצינית באזור
עכשיו השאלה- הכאבים לא יפריעו לי להתאמן אבל השינה המועטת תפגע בביצועים? לא עדיף לדחות את האימון למחר? אני לא חושב שאני יכול להתאמן היום.. עד כמה זה גרוע אם אני דוחה את האימון למחר? אני אעשה שני רביעי וששי ואחרי זה אני אחוזר לראשון שלישי חמישי כרגיל..
זה בסדר?

• פותח/ת השרשור
עשיתי את האימון היום, הסקוואט היה סבבה לגמרי צלמתי זווית מאחורה כי בקשתם, הצילום מהצד יצא עקום רצח

לחיצת כתפיים המדריך אמר שעשיתי סבבה וגם הרגשתי טוב, הוספתי 5 קילו
אין זווית נורמלית לצלם ממנה :/

דדליפט היה סביר, הגב היה הרבה יותר ישר כמעט לכל אורך התרגיל והרגשתי בעיקר את הרגליים עובדות זווית לא הכי טובה אבל מובנת

סרטונים כשאגיע הביתה

אגב, בגלל שדחיתי את האימון להיום, לעשות השבוע גם רביעי ושישי במקום שלישי וחמישי? ואז שבוע הבא לחזור לראשון-שלישי-חמישי כרגיל? דדליפט:

• פותח/ת השרשור
אימון סביר
אין סרטונים כי מת לי הטלפון
אכלתי כמו חרא אתמול גם ירדתי איזה חצי קילו אז לא העליתי משקלים היום
מתח סבבה סקוואט סבבה הבנץ נשארתי עם המשקל של אימון קודם 30 קילו (משקלים של ילדה אני יודע חייב להתחיל לאכול יותר) הפעם סגרתי הכל כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
פספסתי את האימון של שישי
האימון היום היה מצוין, לא ישנתי טוב (גם כן החמאס האלה טילים ב6 בבוקר אינעל העולםםםם) אבל זה לא הפריע
סקוואט העליתי ל40 קילו, בסט השלישי 2 חזרות אחרונות הטכניקה נהרסה קצת אז ויתרתי על חזרה חמישית. אימון הבא אותו משקל אני יודע שאני אצליח
מילטרי העליתי ל25 קילו היה קליל, אימון הבא 27.5
דדליפט העליתי ל40 קילו היה קל
שכחתי לצלם אבל המאמן הסתכל מהצד ואמר שהגב היה ישר ועשיתי טוב יחסית רק לשמור על המוט כמה שיותר קרוב לרגליים. אימון הבא מעלה ב5 קילו.

• פותח/ת השרשור
אימון טוב
משקל 59.6 (קשה לי מאד להצמד לתפריט בזמן האחרון)
סקוואט 40 3x5 קל, אימון הבא מעלה ל45
מתח 7,5,5
בנץ פרס 30 קילו 3x5 היה סבבה, אימון הבא מעלה 32.5
מתחילים להתקדם במשקלים סוף סוף
בקרוב קונה אבקת חלבון, כמו שאמרתי קשה לי להצמד לתפריט וזה יעזור

• פותח/ת השרשור
אימון מעולה
סקוואט 45 3x5 עלה כמו גדול, אימון הבא הולך על 50 בראב-רבאק
לחיצת כתפיים לא יודע מה יש לי ניסיתי 27.5 לא עלתה חזרה אחת אפילו, נשארתי על 25 סגרתי כמו שצריך
דדליפט 50 היה קצת קשה אבל הכל עלה כמו שצריך עם גב ישר, אימון הבא 55

שבת שלום והרבה חלבונים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית