הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

עומר תמיר

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
8
26
2
אוקיי אני רוצה להתחיל את הסייקל הראשון שלי האמת שאני יודע שכדאי לי להתחיל מטסט למשך עשר שבועות אבל דווקא בוא נתעלם מן הנושא ונעבור לשאלה האמיתית שלי בבקשה :
הסייקל הולך ליהיות טסט רפואי + דקה של חברה טובה למשך 5 שבועות
הניקוי יהיה פרגניל וטמוקסיפן
אתם חושבים שאני צריך את השתי חומרים הנוספים לניקוי או שזה מספיק?
תוספי התזונה שקניתי הם פורמולה אמינו גלוטמין גיינר וויטמינים עכשיו השאלה שלי האם עדיף גיינר או חלבון ? והאם מה שקניתי עד כה מספיק? תודה על העזרה!!!

לפי התגובות שלך זה לא ״מה אתה מציע לי להוסיף לסייקל״, אלא אל תתחיל את הסייקל עד שתקרא מספיק, תבין בדיוק מה אתה הולך לעשות ואיך אתה הולך לעשות את זה, ואז תפתח נושא חדש שבו אתה מפרט את הסייקל והpct שלך בצורה מסודרת. ככה נוכל לעזור לך ותוכל גם לעזור לעתמך הרבה יותר בכך שתדע מה בדיוק אתה הולך להכניס לעצמך לגוף

לפותח הפוסט .... (תמיר)
אם אתה לא מבין מה רוצים ממך פה - אני אנסה לפשט את זה...
מטרת הפורום הוא לייעץ יעוץ מקצועי ולצמצם טעויות אפשרויות בתחום זה שהוא גם ככה עמום ואפור.
בסופו של יום אתה תהיה לבד במערכה , מר ישראל לא יהיה לידך שיגיעו תופעות הלוואי וכנראה שתום לא יחזיק לך את היד בדרך למיון....
הכוונה פה של כולם היא טובה ואנו מבקשים שתקרא תלמד ואם תחליט להיכנס לעולם זה תעשה את זה כמה שיותר נכון (אם אפשר להגיד "נכון")
אם תחפש חיזוק לסייקל שכתבת בלי PCT מסודר ומוכן מראש - לא תקבל את זה פה!
(חשוב מאוד שיהיו לך את כל המוצרים לפני תחילת הסייקל! - גם את מוצרי הסייקל וגם מוצרי הPCT כולו - וזה כולל פרגניל למהלך הסייקל מים בקטריוסטטים לשמירת הפרגניל , כלומיד ונולבה)
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לפותח הפוסט .... (תמיר)
אם אתה לא מבין מה רוצים ממך פה - אני אנסה לפשט את זה...
מטרת הפורום הוא לייעץ יעוץ מקצועי ולצמצם טעויות אפשרויות בתחום זה שהוא גם ככה עמום ואפור.
בסופו של יום אתה תהיה לבד במערכה , מר ישראל לא יהיה לידך שיגיעו תופעות הלוואי וכנראה שתום לא יחזיק לך את היד בדרך למיון....
הכוונה פה של כולם היא טובה ואנו מבקשים שתקרא תלמד ואם תחליט להיכנס לעולם זה תעשה את זה כמה שיותר נכון (אם אפשר להגיד "נכון")
אם תחפש חיזוק לסייקל שכתבת בלי PCT מסודר ומוכן מראש - לא תקבל את זה פה!
(חשוב מאוד שיהיו לך את כל המוצרים לפני תחילת הסייקל! - גם את מוצרי הסייקל וגם מוצרי הPCT כולו - וזה כולל פרגניל למהלך הסייקל מים בקטריוסטטים לשמירת הפרגניל , כלומיד ונולבה)
בהצלחה
האמת שקראתי בלי סוף את הנעוצים ואני מאד מעריך את העזרה והייעוץ שלכם עכשיו האמת שאת הסייקל קניתי כמו שכתבתי למעלה והוא טסט + דקה עכשיו בקשר ל pct כן קניתי כלומיד וטמוקסיפן ובקשר ל hcg הפרגניל והמים להמסה נמצאים אצלי גם כן לכן איני מבין מה לא בסדר בסייקל שלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית