הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עודף עור

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
יש לי עודף עור קל בבטן תחתונה בחיים לא משהו שמצריך ניתוח וגם לא משהו בולט לעין הבעיה שזה מונע מהבטן שלי להיות מתוחה ו"מושלמת" מבחינת קוביות וזה מבאס רצח

מישהו יודע מה אפשר לעשות כי כמה כבר מסה אפשר להעלות בבטן זה לא כמו יד או חזה

תעלה תמונה שנוכל לראות, קח בחשבון שיכול ליהיות שזה בעיקר עניין פסיכולוגי

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה שנוכל לראות, קח בחשבון שיכול ליהיות שזה בעיקר עניין פסיכולוגי
זה לא מספיק בשביל שזה יהיה נראה לעין בתמונה אף פעם לא הייתי שמן אולי עודף משקל קל אבל שאני מותח את השומן בבטן תחתונה אפשר לראות את זה

בגלל זה אני שואל את השאלה הזאת כי זה לא כמות רצינית ואם יש שיטות שאפילו יכולות מעט לעזור זה יהיה טוב

אבל קח תמונה מהיום בכל זאת זה רפוי מצטער על הגודל אני לא יודע להקטין בפלאפון

עור עודף אין לך.
אבל גם שריר חסר לך והרבה. תמיד יש עוד קצת עור אין מה לעשות, זה כמו שתגיד איך מורידים את העור העודף במרפק, אם לא היה לך אותו לא היית יכול להמתח אחורה.

הפתרון בשבילך...מסה.. ולא להתעסק בדברים הקטנים האלה כי אם זה לא נראה לעין בתמונה זה פשוט לא שם. זה רק בזכרון שלך..

• פותח/ת השרשור
עור עודף אין לך.
אבל גם שריר חסר לך והרבה. תמיד יש עוד קצת עור אין מה לעשות, זה כמו שתגיד איך מורידים את העור העודף במרפק, אם לא היה לך אותו לא היית יכול להמתח אחורה.

הפתרון בשבילך...מסה.. ולא להתעסק בדברים הקטנים האלה כי אם זה לא נראה לעין בתמונה זה פשוט לא שם. זה רק בזכרון שלך..
מסה ברור שחסר אני מסיים חיטוב עוד שבועיים בדיוק איבדתי המון שריר אבל למרות זאת אני לא קטן כמו שאני נראה בתמונה אני 79/181 בכל מקרה יש לי קצת עור ואם יש איזה דרך איזה קרם או משהו שיעזור לי להוריד אותו אני אשמח לשמוע הצעות

מסה ברור שחסר אני מסיים חיטוב עוד שבועיים בדיוק איבדתי המון שריר אבל למרות זאת אני לא קטן כמו שאני נראה בתמונה אני 79/181 בכל מקרה יש לי קצת עור ואם יש איזה דרך איזה קרם או משהו שיעזור לי להוריד אותו אני אשמח לשמוע הצעות
קרם אבוקדו חזה עוף ואורז יעשו את העבודה 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית