עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מספיק בשביל שזה יהיה נראה לעין בתמונה אף פעם לא הייתי שמן אולי עודף משקל קל אבל שאני מותח את השומן בבטן תחתונה אפשר לראות את זהתעלה תמונה שנוכל לראות, קח בחשבון שיכול ליהיות שזה בעיקר עניין פסיכולוגי
מסה ברור שחסר אני מסיים חיטוב עוד שבועיים בדיוק איבדתי המון שריר אבל למרות זאת אני לא קטן כמו שאני נראה בתמונה אני 79/181 בכל מקרה יש לי קצת עור ואם יש איזה דרך איזה קרם או משהו שיעזור לי להוריד אותו אני אשמח לשמוע הצעותעור עודף אין לך.
אבל גם שריר חסר לך והרבה. תמיד יש עוד קצת עור אין מה לעשות, זה כמו שתגיד איך מורידים את העור העודף במרפק, אם לא היה לך אותו לא היית יכול להמתח אחורה.
הפתרון בשבילך...מסה.. ולא להתעסק בדברים הקטנים האלה כי אם זה לא נראה לעין בתמונה זה פשוט לא שם. זה רק בזכרון שלך..
קרם אבוקדו חזה עוף ואורז יעשו את העבודה 😉מסה ברור שחסר אני מסיים חיטוב עוד שבועיים בדיוק איבדתי המון שריר אבל למרות זאת אני לא קטן כמו שאני נראה בתמונה אני 79/181 בכל מקרה יש לי קצת עור ואם יש איזה דרך איזה קרם או משהו שיעזור לי להוריד אותו אני אשמח לשמוע הצעות
חח סבבה אחי תודה על התגובותקרם אבוקדו חזה עוף ואורז יעשו את העבודה 😉