הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליפר עור עודף

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
מישהו אמר לי שבדיקות עם קליפר לא עובדות טוב עם עור עודף זאת אומרת שנניח צובטים את המקום זה לא בהכרח רק שומן נצבט אלא גם עור עודף ואז הבדיקה עם סטייה יותר משמעותית מהנורמה אשמח לדעות האם זה נכון

כי אכן יש לי עור עודף בחלקים בגוף ודווקא האיזורים שתמיד מפריעים לי בשומן יש שם גם עור עודף תמיד אמרו לי תחטב ל10 אחוז שומן אבל אני יודע שזה לא יפתור את הבעיה ואפילו ייראה פחות יפה שיש גוף קטן עם עור עודף מאשר גוף יותר גדול עם עור עודף עד כמה זה נכון?

אשמח למכשיר מסויים שיכול לתת חוות דעת טובה לגבי אחוז שומן לא כולל עור עודף ואם יש בכלל מכשיר שיכול "לנתח" את האיזור ולדעת כמה מזה זה שומן וכמה זה זה באמת עור

לצבוט באיזורים שאין בהם עור עודף..
לשאלתך לגביי מכשירים - יש בדיקת דקסה שזאת מכונה ענקית כמו mri שסורקת את צפיפות העצם ומחשבים דרכה בצורה מאוד מדוייקת שריר שומן עור עצמות נוזלים וכו.. רק שהממוצע של המחיר לבדיקה הזאת זה 250 שח..

• פותח/ת השרשור
לשאלתך לגביי מכשירים - יש בדיקת דקסה שזאת מכונה ענקית כמו mri שסורקת את צפיפות העצם ומחשבים דרכה בצורה מאוד מדוייקת שריר שומן עור עצמות נוזלים וכו.. רק שהממוצע של המחיר לבדיקה הזאת זה 250 שח..

לגבי לצבוט באיזורים שאין בהם עור עודף אין ממש היגיון כי מן הסתם איפה שיש עור עודף אלה החלקים שהגוף צובר בהם הכי הרבה שומן (בטן,חזה) ככה שאם אדלג ואעשה בחלק אחר שאין עור עודף אבל אין גם הרבה שומן הבדיקה לא תהיה אפקטיבית

לגבי דקסה שמעתי על זה אני יכול לעשות בדיקה השאלה כמה זה יעזור לגבי עור עודף נטו כי זה לא יעזור לי שהם יגידו שאני 15% שומן כי זה לא מה שמעניין השאלה אם הם ידעו נניח אני 15% שומן ו%שריר באיזור המסויים אם זה ייתן איזשהו חוות דעת לגבי כמות העור

לגבי לצבוט באיזורים שאין בהם עור עודף אין ממש היגיון כי מן הסתם איפה שיש עור עודף אלה החלקים שהגוף צובר בהם הכי הרבה שומן (בטן,חזה) ככה שאם אדלג ואעשה בחלק אחר שאין עור עודף אבל אין גם הרבה שומן הבדיקה לא תהיה אפקטיבית

לגבי דקסה שמעתי על זה אני יכול לעשות בדיקה השאלה כמה זה יעזור לגבי עור עודף נטו כי זה לא יעזור לי שהם יגידו שאני 15% שומן כי זה לא מה שמעניין השאלה אם הם ידעו נניח אני 15% שומן ו%שריר באיזור המסויים אם זה ייתן איזשהו חוות דעת לגבי כמות העור
לי יש עור עודף ויש חלקים שגם בתחושת הכאב שלך שאתה צובט אתה יודע להבדיל בין עור לשומן. עור עודף אתה לא מרגיש כאב שאתה צובט. בשומן כן. בבטן התחתונה יש לך גם איזורים שאם תתפוס זה יהיה הרקמות הרלוונטיות לך לחישוב.

בתחילת הפוסט שלך ביקשת אינדיקציה לאחוז השומן ללא עור עודף. עכשיו אתה כותב שאם יגידו לך שאתה 15 אחוז שומן זה לא באמת מעניין. אתה סותר את עצמך. ולא לא ניתן לבודד כמה עור אקסטרה יש לך בק"ג מכיוון שאין נוסחה קבועה לכמה העור של בני האדם שוקל ובכמה זה חריגה מכיוון שלכל בן אדם העור אצלו שונה.

• פותח/ת השרשור
לי יש עור עודף ויש חלקים שגם בתחושת הכאב שלך שאתה צובט אתה יודע להבדיל בין עור לשומן. עור עודף אתה לא מרגיש כאב שאתה צובט. בשומן כן. בבטן התחתונה יש לך גם איזורים שאם תתפוס זה יהיה הרקמות הרלוונטיות לך לחישוב.

בתחילת הפוסט שלך ביקשת אינדיקציה לאחוז השומן ללא עור עודף. עכשיו אתה כותב שאם יגידו לך שאתה 15 אחוז שומן זה לא באמת מעניין. אתה סותר את עצמך. ולא לא ניתן לבודד כמה עור אקסטרה יש לך בק"ג מכיוון שאין נוסחה קבועה לכמה העור של בני האדם שוקל ובכמה זה חריגה מכיוון שלכל בן אדם העור אצלו שונה.

אכן התכוונתי שזה יעזור לי ברמה של לדעת כמה אני אחוז שומן "נקי" אבל זה לא יעזור לי ברמה של העור זה כן יעזור אבל לא יהיה 100% אפקטיבי עצם זה שאני גם משלם כסף לבדיקה כזאת אז ציפיתי גם למענה מסויים בעור

אכן התכוונתי שזה יעזור לי ברמה של לדעת כמה אני אחוז שומן "נקי" אבל זה לא יעזור לי ברמה של העור זה כן יעזור אבל לא יהיה 100% אפקטיבי עצם זה שאני גם משלם כסף לבדיקה כזאת אז ציפיתי גם למענה מסויים בעור
זאת בדיקה שבודקת בכלל את צפיפות העצם.
אתה מצפה ליותר מידי דברים כנראה...
מה שמשנה זה כמה קג שומן ושריר יש לך בגוף. כמו שלא באמת אכפת לך כמה הריאות שלך שוקלות לא אמור לעניין אותך העור בגוף. תתמקד למטרה והיא חיטוב או מסה ולא שטויות שמסביב

• פותח/ת השרשור
זאת בדיקה שבודקת בכלל את צפיפות העצם.
אתה מצפה ליותר מידי דברים כנראה...
מה שמשנה זה כמה קג שומן ושריר יש לך בגוף. כמו שלא באמת אכפת לך כמה הריאות שלך שוקלות לא אמור לעניין אותך העור בגוף. תתמקד למטרה והיא חיטוב או מסה ולא שטויות שמסביב

אם לא הבנת יש לי עור עודף ככה שמסה/חיטוב זה נחמד אבל זה לא באמת עוזר כמו שאומרים ואם כבר שמתי לב שיותר בחיטוב העור נראה יותר גרוע כי הבטן נראית יותר קטנה אבל יותר רפויה ונמתחת מאשר במסה שהיא גדולה יותר ועור עודף זה הרבה יותר משמעותי ממה שאתה חושב כי אתה יכול להיום עם רמת חיטוב טובה/מסת שריר טובה והעור יהרוס את זה כי זה נותן מראה שונה לגמרי שלא לדבר שמסת שריר בבטן לא עולים כזה מהר

מה שכן אני אבדוק על הדקסה באמת אולי זה ייתן לי ניתוח מעמיק על הגוף ואוכל לדעת יותר דברים לגבי האחוז שומן אולי לגבי יחס בין שריר שומן

אין לך למה לעשות דקסה, חוץ מליטוף לאגו או כדי לגרום לך להרגיש רע זה לא ייתן לך שום מידע פרקטי.
אני גם נועל את הדיון הזה כי יש לך אחד זהה, וזה לא שייך לאוף טופיק

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית