הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בנקודת החיבור של הראש הארוך של הטרייספ עם הכתף

itamar8910

משתמש מתחיל
116
6
נק' מוניטין:
19
116
6
שלום, לפני כשלושה-ארבעה שבועות התחלתי להרגיש כאב (קל-בינוני) בחלק האחורי של הכתף, שאני די חושב שזה המקום שבו הראש הארוך של היד האחורית מתחבר עם הכתף. (תמונה להמחשה: http://prntscr.com/3tplzx ).
אני מרגיש את האזור הזה כשאני מבצע תרגילים ליד אחורית מעל הראש (סקול קראשר, פשיטה מעל הראש), או pullover לגב.
זה לא מפריע לי בתרגילים אחרים כמו סקוואט או לחיצת חזה.
הכאב הזה לא עבר לי מאז. הייתה פעם אחת שניסיתי לתת למקום הזה שבוע וחצי של מנוחה, וכשחזרתי לאמן יד אחורית הכאב חזר.

משהו יכול לעזור לי עם העניין הזה, ולתת לי עצות שיעזרו להחלמה? תודה 😃

לפני שנה קרה לי אותו דבר בזמן פולאובר לגב, בחזרה האחרונה איבדתי ריכוז וכל המשקל "נפל" על היד הימנית.
זה הפריע לי בביצוע תרגילים ליד אחורית, כולל חזה.
בהתחלה האזור היה חם, עם דקירות כאלה, במיוחד שמותחים את היד.שמתי קרח לפי הפורוטוקל, אחרי זה חימום זה עבר לי תוך שבוע עם מנוחה מוחלטת לכל הפלג גוף העליון.
בטח קרע קטן בשריר. אצלי זה היה קצת מתחת יותר מהאיזור שהראת.

• פותח/ת השרשור
לפני שנה קרה לי אותו דבר בזמן פולאובר לגב, בחזרה האחרונה איבדתי ריכוז וכל המשקל "נפל" על היד הימנית.
זה הפריע לי בביצוע תרגילים ליד אחורית, כולל חזה.
בהתחלה האזור היה חם, עם דקירות כאלה, במיוחד שמותחים את היד.שמתי קרח לפי הפורוטוקל, אחרי זה חימום זה עבר לי תוך שבוע עם מנוחה מוחלטת לכל הפלג גוף העליון.
בטח קרע קטן בשריר. אצלי זה היה קצת מתחת יותר מהאיזור שהראת.
תודה על העזרה, אתה יכול לשלוח לי קישור לפרוטוקול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית