עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי זה אתם? אני מדבר בשם עצמי.
לא ראיתי את הסירטונים הרבה זמן, אז אני לא זוכר. כשמדובר באימון אז אין לי בעיה אם פיספסת פה ושם ROM. ככה זה כשמנסים לעבוד בעצימות גבוהה. הפגיעה בתועלת שתפיק מהאימון היא זניחה אם החריגות הם קטנות ומעטות. כשמדובר בתחרות אז מדובר בתחרות וחייבים להקפיד על הסטנדרטים. תסתכל בסירטונים של הגיימס ותראה שליד כל מתחרה יש שופט שדואג שיעמדו בסטנדרטים. בתחרות פאוור ליפטינג יש שופטים והם דואגים שיעמדו בסטנדרטים. בתחרות הוקי יש שופט והוא דואג שיעמדו בסטנדרטים. בתחרות דוקים יש שופט והוא דואג שיעמדו בסטנדרטים. ככה זה תחרות. גם עם שיפוט יש לפעמים בעיות וטעויות אבל מנסים להימנע מזה ולהשתפר.
תגיד לי אתה: אם האימון הזה היה בגיימס או במוקדמות. השופטים היו אמורים להעביר את זה? כן או לא?
אם בתחרות linda מגדירים שמותר להקפיץ אז זה סבבה. אם מגדירים שאסור אז יש שופטים שידאגו שאסור. אם זה סתם אימון קרוספיט בשביל לשפר את הכושר שלך אז תעשה מה שאתה רוצה. אם אתה שואל אותי אז אני חושב שכדאי לך להקפיץ כמה שפחות אבל לא להפוך את זה לדת.
מרים משקולות לשעבר, David Morgan, קובע שיא חדש ב king kong בגיל 44 ועושה את זה עם משקלים יותר גדולים ממה שנדרש באימון.
כלוב טוב 3000 שח
מוט אולימפי 300
ספה 1500
(המחירים של ציוד איכותי חדש, אפשר להשיג יותר זול)
מה שנשאר זה פלטות (שזה גם לא מעט)
200 ק"ג לפחות זה 1400 ש"ח
מה בדיוק עשית עם ה50 שקל אם אפשר לדעת?בגלל זה כתבתי לאלתר מכון. יש לי דיי הרבה ציוד בבית (מאפשר לי לעשות כל אימון במגבלות המשקל שיש לי בבית) ותאמין לי, לא הוצאתי יותר מ-50 שקלים, וגם כאן אני בספק.
צריך לקנות רק מוט ומשקולות. את כל השאר אפשר להכין לבד. למשל כלוב: קונים ברזל (זה באמת קצת יקר) ומרתכים לבד.
אגב, אני לא יכול לסיים ריצה של 10 ק"מ בלי להיפצע בדרך. 7 ק"מ כן, אולי אפילו 8. אבל ריצה היא לא אחד ממרכיבי הכושר הגופני. על אותו משקל של השאלה שלך אתה יכול להגיד: כל אחד יכול לסיים אימון סיבולת, אבל כמה אנשים יכולים להגיד שהם יכולים לעשות באק לוור? פלאנצ'? 50 דאבל אנדרס ברצף?
כח זה דבר חשוב באמת, אם הייתי קצת יותר חזק אולי הייתי יכול לעשות פראן מתחת לחמש דקות, אבל אי אפשר להתעלם ממרכיבים אחרים כמו סיבולת, קוארדינציה, גמישות, זריזות ומובן המרכיב המנטלי - שעליו עובדים הכי קשה בקרוספיט 😃
כפפותמה בדיוק עשית עם ה50 שקל אם אפשר לדעת?