ייעוץ התקדמות בחגורה.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
יש לי כרגע חגורה RDX http://www.ebay.com/itm/RDX-Weight-...tness_Accessories_ET&var=&hash=item5896682a5c

חשבתי להתקדם לINZER או לסוג השני שדומה לINZER ( אנקומי ניראלי )

האם באמת יש הבדל בין הRDX ל INZER? אני יודע שINZER זה השקעה לכל החיים וזה משהו כמו 500שקל 0.0

אז אם מישהו יכול לייעץ לי חגורה טובה מאתר טוב אני אשמח 😃

• פותח/ת השרשור
יש לך את אינזר כמובן .. כמו כן חגורות של texas belt שהם באותה הרמה כמו אינזר ועם איורים בגניבים מאחור..
יש לך חגורות של best belt - בהם לא השתמשתי אבל הם בעלות חוות דעת חיוביות מאוד גם על השירות וגם על האיכות.
לבסוף יש לך את elitefts עם חגורת הp2 שלה שלדעתי היא החגורה הטובה ביותר בשוק .
מזה ELITEFTS?
ולא מעניין אותי איורים ( TEXAS ) צבעים ( BESTBELT)..
פשוט חגורה שחורה ברמה של אינזר ( חגורה איכותית ) ומעלה.

אבל השאלה אם זה באותו רמה של אינזר?.. כי תאמת הצבע לא כל כך משנה לי 0.0
ואני מעדיף להשים 10$ יותר לקבל אינזר מקורית
כל חגורה של בסט בלטס מיוצרת לפי המידה שלך בעבודת יד מעור איכותי.
יצא לי לראות ביקורת מ2000 ומשהו של בחור שקנה את החגורה בשנת 84 והחגורה עדיין משרתת אותו.
כמו כן השירות לקוחות שלהם ממש הדהים אותי, עזרו לי לסדר את הבעייה שהייתה לי בפייפאל בשביל להעביר את התשלום
ועדכנו אותי כל רגע מה קורה עם החגורה.

• פותח/ת השרשור
כל חגורה של בסט בלטס מיוצרת לפי המידה שלך בעבודת יד מעור איכותי.
יצא לי לראות ביקורת מ2000 ומשהו של בחור שקנה את החגורה בשנת 84 והחגורה עדיין משרתת אותו.
כמו כן השירות לקוחות שלהם ממש הדהים אותי, עזרו לי לסדר את הבעייה שהייתה לי בפייפאל בשביל להעביר את התשלום
ועדכנו אותי כל רגע מה קורה עם החגורה.
אוקיי תודה 😃 נבדוק את העניין.
איזה צבע לקחת דרך אגב?

אם אתה רוצה של אינזר תזמין מבית הכאב קצת מבאס שאין צבע אבל שטויות זה יוצא 550 עם משלוח
אני הזמנתי משם לקח לזה חודש להגיע בערך ...

הסטוריה א או ב ?..
לי יש ב ביום שני, וגם מתכונת חוזרת בראשון ( הוצאתי 48 בראשונה 😛 )
ואין לי כוח ללמוד חחחח
ב'
אני עברתי על 55 אתה המתכונת חח
וניגש עם מגן 58...
היסטוריה מקצוע בעייתי אצלי לעומת שאר המקצועות

• פותח/ת השרשור
ב'
אני עברתי על 55 אתה המתכונת חח
וניגש עם מגן 58...
היסטוריה מקצוע בעייתי אצלי לעומת שאר המקצועות
יש לי 56 מגן כרגע.. נראה מה יהיה המתכונת השנייה..
וגם אצלי יש בעיה בהסטוריה.... ובאנגלית,פיזיקה,מתמטיקה,לשון 😛
הדבר היחיד שאני חזק בו זה מחשבים.. שני הבגרויות כיתה י' הוצאתי 100, אחד סופי 98 אחד 96 😃
השנה מגן 90 וניראלי יש לי משהו כמו 85~90 בגרות

יש לי 56 מגן כרגע.. נראה מה יהיה המתכונת השנייה..
וגם אצלי יש בעיה בהסטוריה.... ובאנגלית,פיזיקה,מתמטיקה,לשון 😛
הדבר היחיד שאני חזק בו זה מחשבים.. שני הבגרויות כיתה י' הוצאתי 100, אחד סופי 98 אחד 96 😃
השנה מגן 90 וניראלי יש לי משהו כמו 85~90 בגרות
אצלי רוב הציונים נעים בין 60-90 , שהציונים שהם 90 זה במקצועות כמו כימיה ,ביולגויה ,מתמטיקה (3 יח''ל), ואנגלית(5 יח''ל)
וכל מה שמתחת זה מקצועות כמו ספרות,לשון,אזרחות,והיסטוריה

אפשר להזמין מבית הכאב בצבע- צריך לכתוב להם בהערות. קחו בחשבון שזה יעכב את ההזמנה בכמה שבועות (כל חגורה CUSTOM MADE).

לגבי המנוף (LEVER) - לי יש, לגבי הקטע עם הבורג זה לא בדיוק נכון. אתה צריך אכן מברג על מנת להחליף חור, אבל פעם בכמה זמן אתה משמין / מרזה ויורד/עולה חור? לרוב זה פעם בחודש במקרה המהיר. אז פעם בחודש להבריג זה המינוס?

צריך לחשוב על היתרון שאתה יכול לסגור את החגורה בקלות גם אם אכלת קצת לפני, ובמיוחד בתחרות מי שאוהב לסגור צמוד צמוד יכול להתקל בבעיות (כמו על מה להתלות כדי לסגור את החגורה).

אפשר להזמין מבית הכאב בצבע- צריך לכתוב להם בהערות. קחו בחשבון שזה יעכב את ההזמנה בכמה שבועות (כל חגורה CUSTOM MADE).

לגבי המנוף (LEVER) - לי יש, לגבי הקטע עם הבורג זה לא בדיוק נכון. אתה צריך אכן מברג על מנת להחליף חור, אבל פעם בכמה זמן אתה משמין / מרזה ויורד/עולה חור? לרוב זה פעם בחודש במקרה המהיר. אז פעם בחודש להבריג זה המינוס?

צריך לחשוב על היתרון שאתה יכול לסגור את החגורה בקלות גם אם אכלת קצת לפני, ובמיוחד בתחרות מי שאוהב לסגור צמוד צמוד יכול להתקל בבעיות (כמו על מה להתלות כדי לסגור את החגורה).
בגדול אתה צודק אבל גם היום אני אישית הייתי מעדיף שן אחת כי בבנצ' אני שם חור אחד פחות מבסקוואט ויכול להיות לי הבדל של חור גם בין יום ליום, תלוי באיזה שעה אני מתאמן ובאוכל שאכלתי לפני.

• פותח/ת השרשור

אז אתה ממליץ על INZER LEVER מכל מה שהציעו פה? ( טקסס, בסט בלטס, אליטפיט )

מה הבעיה בחגורה שיש לך עכשיו?
למה לבזבז כסף בשביל עוד חגורה. קנה נעליים או איזה שיט שאין לך, אם אתה להוט להשקיע\לבזבז כסף בתחביב

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בחגורה שיש לך עכשיו?
למה לבזבז כסף בשביל עוד חגורה. קנה נעליים או איזה שיט שאין לך, אם אתה להוט להשקיע\לבזבז כסף בתחביב
איזה עוד שיט אני צריך כבר?
ונעליים.. אני לא רוצה לקנות באינטרנט כי זה לא תמיד המידה הנכונה.. כאילו אני לא יודע איך לבדוק את המידה

כמעט ואין נעליים בארץ. במידה ואתה לא טס בקרוב בכל מקרה תצתרך להזמין מהאינטרנט.
איזה עוד שיט אתה צריך כבר? זו בדיוק הנקודה. אתה לא צריך. אז למה לקנות חגורה שכבר יש לך אחת.

• פותח/ת השרשור
כמעט ואין נעליים בארץ. במידה ואתה לא טס בקרוב בכל מקרה תצתרך להזמין מהאינטרנט.
איזה עוד שיט אתה צריך כבר? זו בדיוק הנקודה. אתה לא צריך. אז למה לקנות חגורה שכבר יש לך אחת.
כדאי להתקדם... תמיד צריך לשאוף ליותר טוב...
אני יכול למכור את זאת שיש לי ולהשתדרג וככה האינזר תשאר לי לכל החיים

תשאף במקום הנכון. חגורה נ.ו.ס.פ.ת ביותר מ100 דולר ( או כמה שזה לא יצא ) זה לא המקום הנכון.
שואפים להתקדם בעזרת עבודה לא עם קניות.
לא אמרת שקבלת 48 באיזה מבחן?

אגב יש לי את הRDX כמה שנים. ויש במכון עוד חגורה יותר יקרה. וואלה. שתיהן חגורות.לא כזה אכפת לי איזה אני שם לפני עבודה

• פותח/ת השרשור
תשאף במקום הנכון. חגורה נ.ו.ס.פ.ת ביותר מ100 דולר ( או כמה שזה לא יצא ) זה לא המקום הנכון.
שואפים להתקדם בעזרת עבודה לא עם קניות.
לא אמרת שקבלת 48 באיזה מבחן?
מתכונת בהסטוריה, ויש לי מחר חוזרת ואין לי כוח ללמוד..
לא אוהב ללמוד אין לי כוח לחרא הזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית